Katoen Natie Employee Reviews in Antwerpen (stad)

Ratings by category
Found 14 reviews matching the search See all 185 reviews
Sort by: Helpfulness | Rating | Date
2,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
pauze in een container
Heftruckchauffeur (Former Employee) –  Antwerpen (stad)8 May 2019
ik heb geleerd dat ik niet kan werken zonder een beetje sociaal contact. je wordt bij de katoen natie in een heftruck gestoken en dan moet je maar uw plan trekken, zonder enige voorbereiding.
Pros
veel pauze
Cons
weinig sociaal contact
Was this review helpful?YesNoReport
3,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
multicultural environment
Warehouse full time staff (Current Employee) –  Antwerpen19 June 2018
Nice place to start working if you are new in Belgium as they don't require dutch which is a great thing if you already want to gain some money.

If you like logistics, at Katoen Natie you have a lot to learn from.
Was this review helpful?Yes 3No 2Report
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Toffe collega's maar weinig organisatie
magazijnier/heftruckchauffeur (Former Employee) –  Antwerpen kalo Melsele30 March 2018
Heb er altijd graag gewerkt veel uren gedaan altijd goed verdient maar ben maand geleden in Malle komen wonen ik ging met de fiets naar de haven van Brasschaat maar malle is wat te ver op met de fiets te doen
Pros
Werkzekerheid mag altijd trug komen
Cons
Organ
Was this review helpful?Yes 2No 2Report
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Positieve mensen zeer goede omgang
Magazijnier (Former Employee) –  Antwerpen9 September 2017
Zeer bloeiende onderneming met tevreden werknemer s.
Pros
Gratis busvervoer
Cons
Geen eten op werl
Was this review helpful?YesNoReport
3,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Pressure work
Arbeider (Current Employee) –  Antwerpen20 July 2017
The job is nice, not bad. The problem are the leaders, most of them. It is because they continuously keep making a pressure to the employers, even without reasons. This makes you work with stress and starting getting confused.
But it is not a big problem. As long as you are correct in your work, nobody can complain and you did no mistakes, is nothing to worry about. Most of the colleagues are nice people, so its a good environment. It happens also that the leaders are friendly and everything goes really good, the time flows.
In conclusion, every job has pros and cons, but is good.
Pros
Added lunches
Cons
Short breakes
Was this review helpful?Yes 7No 1Report
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
super
Arbeider (Current Employee) –  Antwerpen Haven22 December 2015
Het was heel leuk ervaring voor mij, de teamleiders waren heel aardige mensen. ik heb veel goed ervaringen gehad.
Pros
Water
Cons
Niets
Was this review helpful?Yes 3No 7Report
2,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Stabiele werkgever waar iets wat ontbreekt
Logistiek medewerker (Former Employee) –  Antwerpen, VLG27 September 2015
Ik vond het werken in de Katoen Natie zeer leuk en gevarieerd. Ondanks het zware werk werkte ik er graag.

Wat wel heel jammer is, is dat je er zonder auto met (de privé)bus naar toe moet gaan. Die vertrekt altijd veel te vroeg waardoor je extra vroeg moet opstaan.
De verloning vind ik eerlijk gezegd veel te laag voor het werk dat je daar doet. Dit trek ik dan ook voornamelijk door naar de "niet-jobstudenten".

Omdat er veel met losse interimcontracten wordt gewerkt, werken er ook heel veel "net aangekomen migranten". Dit zorgt voor een heel multiculturele werksfeer. Dit heeft zijn positieve maar ook negatieve punten.
Zo spreekt bijna geen enkele medewerker er Nederlands. Dit zorgt dan ook dat de teamleaders alles in het Engels uitleggen. Dit is niet altijd zo evident vooral als je niet zo goed weet wat er van je verwacht wordt.
Cons
lange busrit, te vroeg op het werk, slechte verloning
Was this review helpful?Yes 12No 4Report
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Gezelligheid en progressie op de werkvloer.
reachtruckchauffeur (Former Employee) –  Antwerpen, VLG23 February 2015
Na ruim een half uur van tevoren aanwezig te zijn geweest op het werk en een babbeltje te hebben gemaakt met mijn collega's werkte ik snel en geconcentreerd aan mijn opdrachten waarna ik mijn pauze benutte om een babbeltje te maken met mijn collega's onder het genot van koffie. Deze pauzes waren overigens niet op vaste tijden aangezien dit afhankelijk was van de drukte op dat moment. Na deze pauze ging ik weer geconcentreerd verder met de opgelegde opdrachten tot de volgende pauze waarin ik weer hetzelfde deed. Hierna werkte ik weer en ging vervolgens naar huis. Ik heb vooral geleerd om snel te werken en verantwoordelijk te zijn. Verder had ik een goede band met de directie en mijn collega's. Deze baan bracht mij geen moeilijkheden. Het leukste van de baan was dat ik afwisselende taken had.
Was this review helpful?Yes 4No 11Report
2,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
zelfde als consumer goods & industries
Project management & start-ups Antwerp (Former Employee) –  Antwerpen28 November 2014
zelfde dus als consumers & industries

veel doorgroei, middelmatig loon, veel uren presteren
Was this review helpful?Yes 55No 185Report
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
goede collega's
proces engenering (Former Employee) –  Antwerpen, VLG9 October 2014
Het werk was soms lastig i.v.m. met de schoonmaak procedure van de silo's, deze stonden onder stikstof en je moest heel goed opletten.
De werk omgeving was soms moeilijk want wij werkten alleen met poeder, en deze poeder was meestal schadelijk voor het milieu.
Hier waren voorzorgsmaatregelen voor genomen zoals een mondkapje, handschoenen een veiligheidsbril en een veiligheid helm.
Maar de werksfeer was heel aangenaam.
Pros
collega's
Cons
te laag loon voor onze werkzaamheden.
Was this review helpful?Yes 57No 190Report
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Very exciting to work there as student and very safty.
inpakker, verplaatsen van materialen, scannen. (Former Employee) –  Antwerpen, VLG5 March 2014
The first day was not difficult as expected. It was just creating the cartons or the boxes were the goods are placed and it was very exciting working with other people and other students as well. The co-ordinator showed us how to make the boxes and how to us the equipments involved. The hardest part of the job was at the beginning of making the box; the side that must be up. The most enjoyable part of the job was when the co-ordination said that we all did a very good job by finishing the work before the time.
Pros
Free working materials such as: knife, helment, shoes and gloves
Cons
half an hour break.
Was this review helpful?Yes 53No 191Report
3,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Great place, excellent management.
Magazijn Arbeider (Former Employee) –  Kallo. Antwerpen9 January 2014
Nice working environment, huge company. Varied job, easy to do yet you need to pay attention. Great opportunity to gain experience.
Was this review helpful?Yes 46No 193Report
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Leuke omgeving met werk dat perfect bij mij paste
Magazijnier (Former Employee) –  Antwerpen29 May 2013
Laden en lossen, leuke collega's, fijne sfeer. Werk dat ik graag deed
Was this review helpful?Yes 5No 4Report

See more Katoen Natie reviews

You may want to try:

Claimed Profile

Want to know more about working here?

Ask a question about working or interviewing at Katoen Natie. Our community is ready to answer.

Ask a Question

Overall rating

3,2
Based on 185 reviews
538
448
345
227
127

Ratings by category

3,2Work/Life Balance
3,0Salary/Benefits
3,0Job Security/Advancement
2,9Management
3,1Culture

Katoen Natie Reviews by Location