Katoen Natie Employee Reviews in Kallo

Ratings by category
2,9Job Security & Advancement
3,1Culture
Found 20 reviews matching the search See all 188 reviews
Sort by: Helpfulness | Rating | Date
3,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
een hardwerkende bedrijf
Magazijnier (Former Employee) –  Kallo19 October 2019
Katoen natie is een hardwerkende bedrijf en dat is positief alles blijft doordraaien dus zorg ervoor dat de toekomstige werknemers niet bang zijn van zware werk
Pros
teamwork
Cons
je hebt maar 1 rustmoment
Was this review helpful?YesNoReport
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Goede sfeer ,gratis drankautomaat en pauze wordt betaald
Magazijnier (Current Employee) –  Kallo12 April 2019
De mensen zijn altijd bereid te helpen.Ze zijn vriendelijk en sociaal.
Pros
Maaltijdcheque+loon
Cons
Ver gelegen
Was this review helpful?YesNoReport
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Work in Katoen Natie
Inbound, Outbound (Current Employee) –  Kallo10 December 2018
It is being a good experiencie in the Company i got knowledge in logistic, they listen the opinion of each worker and they are strict with the rules, safety, productivity, etc.

the most difficult part for me is the company is really far away.
Was this review helpful?YesNo 1Report
3,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
leuke collega's
inpakster (Former Employee) –  Kallo10 November 2018
Het was een bijzondere ervaring. Ik kwam goed overeen met de collega's.
Was this review helpful?YesNoReport
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
zie hierondert
ORDERPICKER (Former Employee) –  Kallo3 October 2018
moeilijke werkervaring wegens nhard werken en geen doorgroei mogelijkheid
Was this review helpful?YesNoReport
2,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Zware maar gezellige werkplek
Orderpicker (Current Employee) –  Kallo23 July 2018
Een typische dag op het werk was hard werken. Heb alles geleerd op vlak van orderpicken, ben ook opgeleid geweest tot assistent teamleider. En heb vooral geleerd om in team samen te werken. Het moeilijkste op de job was dat het zwaar werk was maar het was leuk om in team te werken en zo nieuwe mensen te leren kennen.
Was this review helpful?YesNoReport
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
The Sky is the limit
Preventieadviseur (Former Employee) –  Kallo17 June 2018
Bij Katoen Natie krijg je de mogelijkheid om te groeien maar je moet hezelfde tonen en of bewijzen, alles kan het is een kwestie van willen .
Pros
doorgroeimogelijkheden
Was this review helpful?Yes 4No 3Report
3,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Variatie in werk en alle culturen aanwezig
Magazijnmedewerker (Current Employee) –  Kallo5 December 2017
Leuke omgeving leuk afwisselde job altijd bereikbaar met bus van katoen natie zelf leert veel van scanners picking en packing transpallet gebruik. Veiligheidsnormen zeer belangrijk om toe te passen
Pros
Gratis water en koffie
Was this review helpful?Yes 3No 1Report
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Gezellige werkomgeving vele culturen bijeen
Student job (Former Employee) –  Kallo8 July 2017
Ik zelf vind katoen natie eigenlijk wel een moeilijke job voor student. Tog werk ik daar, maar je word er wel goed voor betaald vind ik en ik vind het wel leuk om andere mensen te leren kennen want er zijn heel veel culturen bijeen. Het is wel gezellig als je met veel andere culturen samen werkt. En katoen natie is wel eigenlijk en aanvaardbare job.
Pros
Gratis drank
Cons
Niet mogen zitten
Was this review helpful?Yes 2No 2Report
3,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Productie
Inpakker (Former Employee) –  Kallo18 May 2017
'Ik heb hier geleerd dat ik graag werk , Mijn collega's waren gezellige en vriendelijke.
Was this review helpful?Yes 1No 5Report
2,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Oragnisation
Chargeur (Current Employee) –  Kallo23 March 2017
Il n y a pas d organisation les manageres ne savent pas organiser le travail sur les magasin il n y a pas de communication entre les employés et leurs superviseurs
Pros
Il y a toujours job
Cons
Pas de respect
Was this review helpful?Yes 3NoReport
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Employee Growth & Development
asistant team leader (Former Employee) –  Ketenislaan 1, 9130 Kallo14 February 2017
Working at Katoen Natie is a stepping stone to further your in to Management, their working system is built to help there employees to grow individually, due to there high range of cultural diversity, it improves our level of multicultural awareness and adaptability.
Pros
free coffe flexible time
Cons
working on sundays
Was this review helpful?Yes 1No 2Report
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
goed
Magazijnmedewerker, Afdeling Logiesport (Former Employee) –  Kallo11 April 2016
Goede werk sfeer en collega's. Veel verantwoordelijk en hard en snelle werk verrichten
.
Was this review helpful?Yes 2No 4Report
1,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
gezellige werk omgeving
orderpicking (Former Employee) –  Kallo8 March 2016
als je voor katoen natie werkt kun je veel ervaring op doen alles wordt je ook aangeleerd en je kunt ook door groeien tot team leader als er een opleiding aan de gang is.
Was this review helpful?Yes 8No 4Report
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Gezellig plaats om te werken...
Productiemedewerkster (Former Employee) –  Kallo2 March 2016
Er zijn doorgroeimogelijkheden...
Het is goed om voor dit bedrijf te werken
Was this review helpful?YesNoReport
1,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Fabrieksmentaliteit zeer onaangenaam! weinig verdienste!
Inpakster (Current Employee) –  Kallo, VLG13 January 2016
Je krijgt een grote verantwoordelijkheid waar je niets meer voor betaald wordt.
Was this review helpful?Yes 9No 5Report
3,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
collega's zijn over het algemeen leuk om mee te werken , waardoor er wel een leuke sfeer heerst op het werk
logistiek havenarbeider (Current Employee) –  Kallo, VLG18 January 2015
Een afwisselende job waarbij ik vind dat ik mij beter kan ontplooien , het enigste dat mij aan werken bij katoennatie stoort!!
Niet alle collega"s dragen evenveel veiligheid en verantwoordelijkheidsgevoel waardoor er dikwijls gevaarlijke situaties ontstaan!!!!
Was this review helpful?Yes 1NoReport
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Goede werksfeer met ideale ontwikkelingsmogelijkheden
jobstudent (Former Employee) –  Kallo, VLG16 November 2014
De werkdagen waren meestal van 8u tot 16u. Maar vaak werkte ik nog door tot 17u. De werksfeer met de collega's was ideaal: 's middags af en toe samen een frietje bestellen, na de werkuren samen iets gaan drinken. Maar tussen al het plezier werd er ook hard gewerkt: de magazijniers werken goed door en zien telkens dat de producten op tijd geladen en gelost worden, de bedienden regelen dan weer de instroom en uitstroom van deze producten. Door mijn goed werk en mijn bereidheid om hard door te werken heeft mijn toenmalige werknemer mij een vaste job aangeboden, maar ik heb dit geweigerd omdat ik nog bezig was met mijn studies. Het moeilijkste van deze baan was dat het vaak een eenzame job was een stocktellingen uit te voeren, al kwamen er wel af en toe andere jobstudenten helpen. Al bij al was het een positieve en leerrijke ervaring in de logistieke wereld.
Pros
Werksfeer
Cons
Eenzaamheid
Was this review helpful?Yes 60No 193Report
3,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Gezellig met de werknemers en de radio.
pick order (Former Employee) –  Kallo, VLG1 December 2013
Ik heb geleerd hoe je samen moet werken.Technieken hoe je de dozen moet inpakken en uitpakken en open snijden.Mijn collega's waren behulpzaam.Het moeilijkste was de hele tijd heen en weer rondlopen met een transpalet.Het leukste van de baan was de dozen inpakken en uitpakken.
Cons
Je pauze word afgenomen van je salaris.
Was this review helpful?YesNo 1Report

See more Katoen Natie reviews

You may want to try:

Claimed Profile

Want to know more about working here?

Ask a question about working or interviewing at Katoen Natie. Our community is ready to answer.

Ask a Question

Overall rating

3,2
Based on 188 reviews
539
448
347
227
127

Ratings by category

3,2Work/Life Balance
3,0Salary/Benefits
2,9Job Security/Advancement
2,9Management
3,1Culture

Katoen Natie Reviews by Location