Katoen Natie Employee Reviews

Found 54 reviews matching the search See all 185 reviews
Sort by: Helpfulness | Rating | Date
2,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
zelfde als consumer goods & industries
Project management & start-ups Antwerp (Former Employee) –  Antwerpen28 November 2014
zelfde dus als consumers & industries

veel doorgroei, middelmatig loon, veel uren presteren
Was this review helpful?Yes 55No 185Report
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Goede werksfeer met ideale ontwikkelingsmogelijkheden
jobstudent (Former Employee) –  Kallo, VLG16 November 2014
De werkdagen waren meestal van 8u tot 16u. Maar vaak werkte ik nog door tot 17u. De werksfeer met de collega's was ideaal: 's middags af en toe samen een frietje bestellen, na de werkuren samen iets gaan drinken. Maar tussen al het plezier werd er ook hard gewerkt: de magazijniers werken goed door en zien telkens dat de producten op tijd geladen en gelost worden, de bedienden regelen dan weer de instroom en uitstroom van deze producten. Door mijn goed werk en mijn bereidheid om hard door te werken heeft mijn toenmalige werknemer mij een vaste job aangeboden, maar ik heb dit geweigerd omdat ik nog bezig was met mijn studies. Het moeilijkste van deze baan was dat het vaak een eenzame job was een stocktellingen uit te voeren, al kwamen er wel af en toe andere jobstudenten helpen. Al bij al was het een positieve en leerrijke ervaring in de logistieke wereld.
Pros
Werksfeer
Cons
Eenzaamheid
Was this review helpful?Yes 60No 193Report
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
goede collega's
proces engenering (Former Employee) –  Antwerpen, VLG9 October 2014
Het werk was soms lastig i.v.m. met de schoonmaak procedure van de silo's, deze stonden onder stikstof en je moest heel goed opletten.
De werk omgeving was soms moeilijk want wij werkten alleen met poeder, en deze poeder was meestal schadelijk voor het milieu.
Hier waren voorzorgsmaatregelen voor genomen zoals een mondkapje, handschoenen een veiligheidsbril en een veiligheid helm.
Maar de werksfeer was heel aangenaam.
Pros
collega's
Cons
te laag loon voor onze werkzaamheden.
Was this review helpful?Yes 57No 190Report
3,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
productieve werkomgeving
ritzer (Former Employee) –  Desteldonk, VLG17 March 2014
afwisselen werk
opleiding ritzer
weinig contact
veel buitenlanders
communicaties met collega's
Cons
te weinig waardering voor de prestaties
Was this review helpful?Yes 58No 193Report
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Very exciting to work there as student and very safty.
inpakker, verplaatsen van materialen, scannen. (Former Employee) –  Antwerpen, VLG5 March 2014
The first day was not difficult as expected. It was just creating the cartons or the boxes were the goods are placed and it was very exciting working with other people and other students as well. The co-ordinator showed us how to make the boxes and how to us the equipments involved. The hardest part of the job was at the beginning of making the box; the side that must be up. The most enjoyable part of the job was when the co-ordination said that we all did a very good job by finishing the work before the time.
Pros
Free working materials such as: knife, helment, shoes and gloves
Cons
half an hour break.
Was this review helpful?Yes 53No 191Report
3,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
mooie werkruimte
Magazijn (Former Employee) –  genk5 March 2014
laden en lossen , in- en uitscannen , picken van artikelen
Leidinggevende niet altijd fair en niet genoeg ervaren en steeds de verkeerde beslissingen maken
Collega's waren te braaf
Veel tegenwerking wat de job moeilijk maakt
En zeer slechte beloning
Te weinig respect
Pros
zeer afwisselende job
Cons
slechte leiding, geen respect
Was this review helpful?YesNoReport
3,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Great place, excellent management.
Magazijn Arbeider (Former Employee) –  Kallo. Antwerpen9 January 2014
Nice working environment, huge company. Varied job, easy to do yet you need to pay attention. Great opportunity to gain experience.
Was this review helpful?Yes 46No 193Report
3,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Gezellig met de werknemers en de radio.
pick order (Former Employee) –  Kallo, VLG1 December 2013
Ik heb geleerd hoe je samen moet werken.Technieken hoe je de dozen moet inpakken en uitpakken en open snijden.Mijn collega's waren behulpzaam.Het moeilijkste was de hele tijd heen en weer rondlopen met een transpalet.Het leukste van de baan was de dozen inpakken en uitpakken.
Cons
Je pauze word afgenomen van je salaris.
Was this review helpful?YesNo 1Report
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Innoverende job met bijhorende verantwoordelijkheden
Informaticus - Netwekbeheerder (Former Employee) –  Gent, VLG21 October 2013
Ik hield van deze job maar het ploegensysteem is me niet op het lijf geschreven. Ik werk graag door aan een project, al duurt het 12 of 14 uur. Doorbijten en een goed resultaat afleveren daar gaat het bij mij om.
Pros
Loon, sfeer.
Cons
ploegensysteem
Was this review helpful?Yes 50No 191Report
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Hier heb ik geleerd wat Logistiek is.
Commercieel Directeur FMCG, div. Sports & Fashion (Former Employee) –  Zwijndrecht, VLG27 September 2013
Wij hadden een perfect team op de afdeling Consumer Goods, en waren in staat om ALLES te doen. Door deze instelling hebben wij verschillende mooie projecten binnengehaald, waaronder de tender van Quiksilver Europe. Door vetes met andere divisies die hierdoor zijn ontstaan t.o.v. mijn persoon en naaste collega's, want ik had de tender binnengebracht en was projectleider hiervoor, zijn er wonden geslaagd die niet meer te helen waren. Daarenboven zijn er meerdere discussies geweest over mijn commissie-afhandeling.
Pros
Groot bedrijf waar men veel kan leren over logistiek.
Cons
Vriendjespolitiek in dergelijk groot bedrijf.
Was this review helpful?Yes 58No 192Report
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
aangename sfeer
goederenbehandeling en heftruckchauffeur (Former Employee) –  gent13 September 2013
leuke sfeer, veel mogelijkheden tot ontwikkeling van de kennis
Was this review helpful?Yes 1No 7Report
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Leuke omgeving met werk dat perfect bij mij paste
Magazijnier (Former Employee) –  Antwerpen29 May 2013
Laden en lossen, leuke collega's, fijne sfeer. Werk dat ik graag deed
Was this review helpful?Yes 5No 4Report
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
vrijdag met werkmakers gezellig iets drinken.
heftruckcauffuer magezenier (Former Employee) –  kaai 7189 April 2013
zeer snel maar efficient werken.orden en nethied. ik heb geleerd met stres om te gaan hoe taken te verdelen en hoe je een magazijn in te richten. zeer goede collega 's.leukste van de baan altijd werk en altijd bezig
Pros
altijd goede koffie
Cons
een laag loon voor heel hard werken.nooit een compliment als motivatie
Was this review helpful?YesNo 5Report

See more Katoen Natie reviews

You may want to try:

Claimed Profile

Want to know more about working here?

Ask a question about working or interviewing at Katoen Natie. Our community is ready to answer.

Ask a Question

Overall rating

3,2
Based on 185 reviews
538
448
345
227
127

Ratings by category

3,2Work/Life Balance
3,0Salary/Benefits
3,0Job Security/Advancement
2,9Management
3,1Culture

Katoen Natie Reviews by Location