KBC Reviews

47 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 77 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Nice workplace
Technical Designer, Lead Developer (huidige medewerker) –  Leuven24 april 2018
Its been 6 years of working with KBC bank and have good work life balance. Also its nice environment for good learning on technical as well as functional exposure.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Aantrekkelijke job en heel gevarieerd.
Kantoordirecteur (voormalige medewerker) –  Oost-Vlaanderen4 februari 2018
Sterk geleid bedrijf met voldoende toekomstmogelijkheden
Pluspunten
Verloning
Minpunten
Nihil
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fijne werkgever
Dossierbeheerder Leven Ondernemingen (huidige medewerker) –  Leuven7 januari 2018
Aangename werksfeer, werk-privé balans wordt enorm gerespecteerd.
Pluspunten
Werk-privé balans
Minpunten
Afstand owv verhuis
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
heb hier heel graag gewerkt
Secretaresse dienst schadebeheer (voormalige medewerker) –  Leuven3 december 2017
Tijdelijk contract werd niet verlengd omdat ik toen een graduaatsdiploma had en men voor mijn functie een licenciaatsdiploma nodig had. Vond de functie heel interessant, werkte heel graag op de dienst schadebeheer, ook hier weer een heel veelzijdige job en alles organiseren en regelen. Dat is wat ik het liefste doe. Heel toffe collega's, boeiende job, ...
Pluspunten
leuke collega's en baas, afwisselende job
Minpunten
toen ging men verhuizen van Leuven naar Zaventem
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
afwisselende baan
Administratief medewerkster/telefoniste (voormalige medewerker) –  antwerpen6 oktober 2017
Bij KBC bank en verzekeringen heb ik 3 jaar gewerkt. Ik vond het een zeer leerrijke en afwisselende baan waarin je jezelf kon zijn. Helaas wegens verhuizing naar Nederland was ik genoodzaakt om deze baan op te geven.
Pluspunten
goede begeleiding
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Less work pressure
Consultant (huidige medewerker) –  BE12 september 2017
We can learn a lot from KBC system much since it has both banking and insurance products/functions.

Environment is very nice since the work load per week will be not much
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fun place to work in
Administration Assistant (voormalige medewerker) –  Brussels11 september 2017
Great experience. I believe that this job is one of my favorite ever experience. So sad I had to relocate. The team was great and the internal communication amazing.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Pleasant working environment
Home loan officer (huidige medewerker) –  Roeselare10 september 2017
Perfect work/private relationship, with liberty to develop once capacities. Strict but fair management. Clear objectives. Room for relaxation. Expert knowledge required.
Pluspunten
Group Insurance, flexible hours
Minpunten
None
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Spontane werkomgeving
Expert Vermogensopbouw Provincie Antwerpen (huidige medewerker) –  Antwerpen18 augustus 2017
Goede werk/privé balans
Aandacht aan werken dicht bij huis
Degelijk loonpakket
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
heel goede werksfeer
Administratief bediende (voormalige medewerker) –  Wevelgem15 juli 2017
je wordt gewaardeerd voor het werk dat je doet en mag steeds op je collega's rekenen
Pluspunten
goede werkuren
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
goede leerschool
Account manager for Local enterprises (voormalige medewerker) –  België28 mei 2017
KBC is een goede leerschool, doorgroeien is er niet zo makkelijk, ik heb ervaren dat ze je graag de indruk willen geven dat je makkelijk kan doorgroeien, maar dat dit toch af en toe afgeremd worden.

Heel lange structuur...
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
de ervaring hangt af van jouw leergierigheid
Internship (voormalige medewerker) –  Leuven12 mei 2017
In de context van mijn 2e jaar Idea & innovation management heb ik een zesweekse stage moeten doen. KBC gaf mij de opportuniteit om bij het nieuwe innovatie team stage te lopen in Leuven.
De mensen daar hebben het allemaal ontzettend druk, dus je moet je zelf bezig zien te houden en werken. De ervaring die je er op doet hangt dus af van jouw eigen leergierigheid en bereidheid om te willen werken.
Minpunten
Alles is betalend van eten
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Opportunités de développement
Conseiller commercial (huidige medewerker) –  Bruxelles25 april 2017
Les opportunités de développement ne manque pas chez KBC. J'ai commencé mon apprentissage dans le secteur bancaire au guichet ou j'ai vite su montré mes capacité d'apprentissage. Après quelques mois j'ai pu intégré l'équipe de conseillers commercial.
Pluspunten
Vite échelonner
Minpunten
Collègues pas toujours enthousiastes
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
lack of communication
Bediende logistiek (voormalige medewerker) –  Mechelen10 april 2017
A typical day at work is some what gratifying because one can work independant. Everone knows their job, everyone knows what needs to be done. The only frustrating thing is that although all means are there for clear communication, it seldom happens. Mostly communication is hear say. So that is frustrating. Other than that nothing but positive feedback
Pluspunten
free lunch in evening shift, healthcare, insurance...
Minpunten
insecurity about future of financial sector
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Stabiele werkgever
Software Engineer (voormalige medewerker) –  Brussel18 maart 2017
Makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer

Werken in een aangename kantooromgeving
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
jobhoppen binnen het bedrijf
cliëntenadviseur kantoor Veerle - Laakdal (voormalige medewerker) –  Veerl - Laakdal8 maart 2017
afwisselende jobs
een groot verscheidenheid van jobs binnen de firma
Pluspunten
goed salaris, groepsverzekering, allerlei voordelen
Minpunten
te veel personeelswissels op een te korte tijd
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
zelfstandig werken
bediende effectenboekhouding (voormalige medewerker) –  Antwerpen8 maart 2017
Men mocht meedenken met het bedrijf
Beslissingen werden à la minute genomen
Kosten/baten plaatje
flexibele werksfeer
goede collegiale sfeer
Pluspunten
goed salaris
Minpunten
woon/werk verkeer
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fijne werkomgeving
Cliëntenadviseur (voormalige medewerker) –  Lommel18 oktober 2016
Hele fijne werkomgeving met respect voor beginnende collega's, goede begeleiding en toffe werksfeer.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
environnement de travail très agréable
employee bancaire (huidige medewerker) –  Eupen2 oktober 2016
la journée commence par une accolade avec tous les collègues y compris le chef.
on travail en équipe et le résultat ou l objectif est collectif et non individuel. chacun sait ce qu il a a faire pour un rendement optimal. très bonne ambiance de travail. Partage des tartes lors des événements, activités de groupe extra professionnelle etc,,
Pluspunten
cheques Repas
Minpunten
aucun
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Prettige werksfeer en veel geleerd
SAS ETL ontwikkelaar (voormalige medewerker) –  Brussel10 augustus 2016
Productieve en gezellige werksfeer en veel geleerd.
Ik heb een goed resultaat afgeleverd met met collega s van
de project.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Claim deze bedrijfspagina

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij KBC. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

4,0
Gebaseerd op 77 reviews
523
434
315
25
10

Waarderingen per categorie

3,9Werk-Privé Balans
3,8Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,6Doorgroeimogelijkheden
3,6Management
3,8Bedrijfscultuur

Reviews over KBC gesorteerd op locatie