Konvert
Get weekly updates, new jobs, and reviews

Konvert Careers and Employment

About us
Omdat Konvert luistert naar jouw noden en wensen!

Wij analyseren per vacature welke vaardigheden, competenties en soft skills belangrijk zijn. Op basis van deze analyse maken onze ervaren consulenten een gedetailleerd functieprofiel op.


De functieprofielen worden afgetoetst aan onze ruime database van kandidaten (meer dan 900.000 cv's!) die we
 – more... zorgvuldig opbouwen dankzij doelgerichte instroomacties. Naast de instroom dankzij de inschrijvingen op MyKonvert en in onze regionale kantoren, rekruteren we ook via diverse sociale media en hebben we een directe link met de VDAB-database.

Bij de zoektocht naar de perfecte kandidaat, kijken we niet alleen naar zijn of haar cv. We screenen aan de hand van ons eigen Konvert Match systeem om zo de kandidaat met de nodige kennis en ervaring te vinden. Daarnaast werken we met Competent, zo worden de kandidaten met de nodige competenties ook aan je voorgesteld. De criteria kunnen we samen opstellen en personaliseren.


We quoteren onze kandidaten ook volgens het SODA-principe (Stiptheid, Orde, Discipline en Attitude) door middel van een referentiecheck bij vorige werkgevers, maar ook na één week tewerkstelling bij onze klant.


Met onze zelf ontwikkelde Quality+ testbatterij beschikken we over een ruime waaier aan testen, voor elk type job. Maar we kunnen ook samen specifieke testen uitwerken.


Na deze uitvoerige screening, wordt iedere kandidaat op kantoor uitgenodigd voor een gesprek om zeker te zijn dat we een perfecte match hebben. Met andere woorden, Konvert stuurt geen enkele uitzendkracht uit zonder hem of haar eerst gezien en gesproken te hebben.
 – less
See Why Join Us

What is it like to work at Konvert?

3,4
Work/Life Balance
3,2
Salary/Benefits
2,9
Job Security/Advancement
3,1
Management
3,2
Culture