Kruidvat
Get weekly updates, new jobs, and reviews

Kruidvat Careers and Employment

About us
Kruidvat is de meest succesvolle drogisterijketen van Nederland. En daar zijn we trots op! Wekelijks winkelen meer dan 3 miljoen klanten bij Kruidvat. We hebben dan ook een zeer ruim assortiment aan producten in onze winkels liggen en volop spraakmakende aanbiedingen. Allemaal van hoge kwaliteit en bijzonder aantrekkelijk geprijsd. Zo blijft Kruidvat – more... ‘Steeds verrassend, altijd voordelig’. Onze winkels hebben een moderne uitstraling en laten duidelijk zien waar klanten de producten en aanbiedingen kunnen vinden. Onze klanten vinden dan ook gemakkelijk zelf hun weg in onze winkels!

Kruidvat is onderdeel van A.S. Watson Benelux. Daaronder vallen ook de winkelformules Trekpleister, Prijsmepper, ICI PARIS XL en Pour Vous. Dankzij deze ijzersterke formules is A.S. Watson marktleider in de Nederlandse retailmarkt voor Health & Beauty en Lifestyle.


En dankzij onze medewerkers zijn wij zo succesvol. Onze medewerkers hebben passie voor het werk, zijn betrokken bij de organisatie en hebben teamwork hoog in het vaandel staan. A.S. Watson kan alleen maar groeien dankzij de vakkundigheid van haar werknemers. Werk je bij ons? Dan ben je enthousiast en sta je open voor innovatie. Want zowel A.S. Watson als haar werknemers staan nooit stil.


Succes, dat bouw je samen! Daarom werken we net zo hard aan jouw carrière als aan onze eigen winkelformule. Bij Kruidvat krijg je volop de kans om met ons mee te groeien. Dat betekent hard werken en snel schakelen. Maar ook: nieuwe kennis opdoen en groeien in je functie.


Kortom, we halen je niet alleen binnen, we bieden je ook de mogelijkheid te groeien naar het niveau waar jij het beste tot je recht komt. En dat wordt herkend en erkend in de markt. Ons HR-beleid heeft al meerdere prijzen gewonnen, zoals de HR Proffie, en dit jaar zijn we uitgeroepen tot Top Employer! Dit betekent dat we niet alleen beloven dat we in je investeren, maar het ook echt doen.
 – less
See Why Join Us

What is it like to work at Kruidvat?

3,3
Work/Life Balance
3,1
Salary/Benefits
3,2
Job Security/Advancement
3,0
Management
3,2
Culture

What are people saying about the leadership at Kruidvat?

62%
of employees approve of CEO’s performance
CEO Approval is based on 395 ratings
3,0
Hard work
Written by Verkoopmedewerkster (Former Employee) from Antwerpen (provincie) on 28 January 2019
Hard work at Kruidvat
You have to be available to do all sorts of work

And you have to be able to work extra hours even with 2+ kids.


work includes

putting the products in the shop, cleaning, counter work. helping clients, counting money, ordering products


you have to deal with a lot of nasty clients in the region I worked

A lot of racists
 - more...
Pros
responsibility, nice employees
Cons
very hard work and not really the appreciation for it
See Kruidvat reviews about management

What did candidates say about the interview at Kruidvat?

Interview experience
Based on 61 interviews
Favorable
Interview difficulty
Based on 61 interviews
Easy
Interview process length
Based on 59 interviews
About a day or two
See Kruidvat interviews