Kruidvat Reviews

89 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 558 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
werkomgeving
verkoopster/kassierster (voormalige medewerker) –  Turnhout10 september 2018
leuke collega's en leuke werksfeer, soms wat spanning en goed doorwerken.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Premier job catastrophique
Etudiant jobiste (voormalige medewerker) –  Henegouwen18 augustus 2018
Travailler chez kruidvat était mon premier job étudiant, lors de l’entretien on vous promet monts et merveilles: salaire avantageux, travail diversifié, encadrement dans le travail. Mais la réalité en est bien loin!! Tous les jours la même journée type: caisse et anti voler les articles. En ce qui concerne les horaires, travailler 10h/j souvent en ayant 2 pauses sur les 3 car on est en sous effectifs. En plus la manager très désagréable qui se prend de haut et vous rabaisse à la moindre occasion, de plus quand on pose une question on vous remballe clairement sans raison. Sans parler de l’hygiène de la réserve et de l’espace privé. Bref, un travail d’esclave et répétitif avec aucune reconnaissance de la part de la manager
Minpunten
Manager désagréable, propreté, encadrement
Was deze review waardevol?Ja 7NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Geen collegialiteit, geen leuke werksfeer
Kassierster, aanvullen,... (voormalige medewerker) –  Oostende13 augustus 2018
Slechtste werkervaring die ik tot nu toe heb gehad. Toen ik hier binnenkwam wisten ze dat ik veel te leren had, het was mijn eerste werkervaring. Had een contract van 3 maanden gekregen. Begon elke dag een kwartier vroeger.
Aangezien ik op een zaterdag niet had kunnen eten was ik nog snel eten gaan halen, begon om 8u30 en éénmalig om 8u25 opgestart. (wat nog steeds 5 min vroeger is, winkel is ook nog niet open dan). Onder mijn voeten gekregen omdat dit 'niet collegiaal' was en dat ik dan beter niet had gegeten zodat ik er toch een kwartier vroeger was. Iedereen roddelde er over iedereen, zelfs de bazin deed mee. Als de ene weg was begonnen ze dan over diegene enz.
2 weken nadat ik er begon kreeg ik mijn ontslag. De dag nadat ik dit hoorde begon ik om 8u20, hierover werd ik aangepakt. Ik zei dat ik eigenlijk pas om 8u30 zou moeten beginnen dus dat ik nog steeds op tijd was, waarbij ze op mij begon te roepen waar iedereen bij was. Ik heb hier dan onmiddellijk mijn onderling akkoord afgetekend.
Was deze review waardevol?Ja 3NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Flexibiliteit en hoog werktempo zijn belangrijk
Verkoopster (voormalige medewerker) –  Deinze4 augustus 2018
Wanneer je Kruidvat als je vaste job wil, is het belangrijk dat je ook echt interesse hebt in retail en verkoop etc. Het werktempo ligt hoog en de klanten verwachten dat je je producten en je folder goed kent. Het is dus niet zomaar wat achter de kassa staan en rap wat geld verdienen of even een baantje dat je tussendoor kan doen.
Je kan er enorm veel leren over stock, orde en netheid, het winkelbeeld,...

Loon is niet slecht, niet goed.
De bazen kijken altijd naar hun cijfer, niet naar het werk dat nog moet gedaan worden. Ze verwachten dat je met 2 mensen op een zaterdag al het werk afkrijgt dat eigenlijk bedoelt is voor 4 mensen.
Nadeel is dat je maar 20 uren contractjes hebt dus als je het werk dan toch graag doet, dat je niet voldoende kunt werken of echt veel kan verdienen.

In het filiaal in Deinze is het personeel wel zeer open en behulpzaam. De sfeer zit er wel goed.
Pluspunten
Veel pauzes, afwisselend werk, personeelskorting
Minpunten
Elke week andere uren, uurrooster soms maar 2 weken op voorhand, altijd personeel te kort
Was deze review waardevol?Ja 3NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
je ne conseille pas !
vendeur (voormalige medewerker) –  Schaarbeek3 augustus 2018
Aucune organisation, les manager se prennent de haut, service du personnel injoignable, mal payé pour se casser le dos toute la journée, heures pas réglé par rapport au contrat et de belles paroles.
que des remarques négatives jamais quelque chose de positif.
Les seuls points positifs c'est qu'on n'a pas le temps de s'ennuyer, on est toujours occupé et la clientèle est au top.
Pluspunten
La clientèle
Minpunten
Le management
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
goed
Verkoopster (voormalige medewerker) –  merksem19 juli 2018
veel bij geleerd zoals stok en dergelijke dingen doen altijd vriendelijk niks slecht over te zeggen
Pluspunten
gewoon goed
Minpunten
geen
Was deze review waardevol?Ja 3NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fijne sfeer onder de collega's
Verkoopster (voormalige medewerker) –  Herentals14 juni 2018
Weinig betaald!
Te lange middagpauze (= bijwerken)
Pluspunten
Personeelskorting
Minpunten
Weinig respect
Was deze review waardevol?Ja 4NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
kasahulp
Verkoper (voormalige medewerker) –  Zelzate1 juni 2018
De omgeving en de collega's zijn goed. Het was alleen niet mijn ding om er te blijven werken
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Verkoopmedewerkster
Verkoopmedewerkster, Nederland (voormalige medewerker) –  Einhoven15 mei 2018
Het was leuk werken bij de kruitvat ben weg gegaan wegens verhuizing
Pluspunten
loon
Minpunten
openbaar vervoer
Was deze review waardevol?Ja 4NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Le pire essai de ma vie
Manager filiale (voormalige medewerker) –  Brussel-Hoofdstad14 april 2018
Magasin porte de Namur sale, même les souris y trouvent leur compte en mangeant des chips destinés aux bébés. Si les collègues sont pour la plupart très sympathiques, il s'agit bien d'un emploi d'esclagisme et surtout qui n'apporte rien. Tout n'est que poudre aux yeux dans un désordre qui donne la nausée. La chose que j'ai trouvé la plus abjecte, c'était qu'en fin de journée il fallait compter les fonds de caisse à même le sol. Les livraisons que les clients ne voient pas doivent être traitées dans un local qui ne permet même pas de circuler correctement. Si je devais qualifié ce lieu je dirais qu'il se résume en un grand n'importe quoi. Avis aux amateurs
Pluspunten
Le salaire est correct
Minpunten
La culture d'entreprise, l'hygiène et les conditions de travail
Was deze review waardevol?Ja 6Nee 2Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede sfeer
Studentenjob (voormalige medewerker) –  Asse9 april 2018
Een leuke studentenjob, maar soms wordt er iets te veel druk gelegd.
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke werkomgeving
Kassierster (voormalige medewerker) –  Kortrijk20 maart 2018
Je wordt er als student goed opgenomen in het team.
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fijn werk om te doen maar zwaar
Verkoopsmedewerker (huidige medewerker) –  Sint-Truiden23 februari 2018
Bij Kruidvat werken is zeer leuk als je goede collega's hebt.
De werkdruk is hoog en je moet zeer flexibel zijn.
Pluspunten
Vakantiedagen
Minpunten
Geen eigen aankopen mee brengen
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
super leuk bedrijf
rekken aanvullen (voormalige medewerker) –  Zwijndrecht3 februari 2018
ik deed dit werk kei graag was ook een leuke groep om mee samen te werken heb vooral de rekken gevuld en gescand en dat was super tof heb ook de prijzen op producten geplakt was een leuke job zou het ook graag nog eens willen doen
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellig
Verkoop medewerkster (huidige medewerker) –  Aalst30 januari 2018
Moeilijk om door te groeien. Anders werk ik wel graag
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
vendeur assisté
gérant vendeur (voormalige medewerker) –  Brussel16 januari 2018
l'entreprise est un réseau bien structuré dont on ne peux sortir que grandit
Pluspunten
culture d'entreprise
Minpunten
monotonie
Was deze review waardevol?Ja 7Nee 3Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Afwisselend werk met leuke collega's
verkoopster/kassierster (voormalige medewerker) –  Izegem9 januari 2018
Het leuke aan de job is: Veel contact met klanten, afwisselend werk van kassa tot aanvullen rekken. Toffe sfeer onder de collega's bereidwilligheid van elkaar te helpen indien nodig.
Pluspunten
Gratis koffie en soep en voldoende werkkledij
Minpunten
De druk die men soms op het personeel legt.
Was deze review waardevol?Ja 10NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
environnement du travail très agréable
Stage 9 semaines (voormalige medewerker) –  Fléron27 december 2017
Bonne organisation et très bien détaillé et des prix raisonnable
Pluspunten
point bonus
Minpunten
aucun point négatif
Was deze review waardevol?Ja 9NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Ik geef graag advies op producten
Winkelmedewerker (huidige medewerker) –  Vilvoorde Peutie18 december 2017
Ik vindt het super leuk om in de groep te werken
En ik communiceer graag met mensen
Pluspunten
Gratis lunchen
Minpunten
Geen koffie op het werk
Was deze review waardevol?Ja 8NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke sfeer iedereen doet zijn job
verkoopster/kassierster (huidige medewerker) –  Borgerhout5 december 2017
Kruidvat is een super winkel om in te werken
Enkel het nadeel waardoor ik weg wil is dat ze geen voltijdse contracten hebben
Pluspunten
Super team
Minpunten
20 uur contact enkel
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Kruidvat. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,5
Gebaseerd op 558 reviews
5110
4188
3165
263
132

Waarderingen per categorie

3,4Werk-Privé Balans
3,2Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,3Doorgroeimogelijkheden
3,1Management
3,4Bedrijfscultuur