Kruidvat Reviews

82 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 529 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
kasahulp
Verkoper (voormalige medewerker) –  Zelzate1 juni 2018
De omgeving en de collega's zijn goed. Het was alleen niet mijn ding om er te blijven werken
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Verkoopmedewerkster
Verkoopmedewerkster, Nederland (voormalige medewerker) –  Einhoven15 mei 2018
Het was leuk werken bij de kruitvat ben weg gegaan wegens verhuizing
Pluspunten
loon
Minpunten
openbaar vervoer
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Le pire essai de ma vie
Manager filiale (voormalige medewerker) –  Brussel-Hoofdstad14 april 2018
Magasin porte de Namur sale, même les souris y trouvent leur compte en mangeant des chips destinés aux bébés. Si les collègues sont pour la plupart très sympathiques, il s'agit bien d'un emploi d'esclagisme et surtout qui n'apporte rien. Tout n'est que poudre aux yeux dans un désordre qui donne la nausée. La chose que j'ai trouvé la plus abjecte, c'était qu'en fin de journée il fallait compter les fonds de caisse à même le sol. Les livraisons que les clients ne voient pas doivent être traitées dans un local qui ne permet même pas de circuler correctement. Si je devais qualifié ce lieu je dirais qu'il se résume en un grand n'importe quoi. Avis aux amateurs
Pluspunten
Le salaire est correct
Minpunten
La culture d'entreprise, l'hygiène et les conditions de travail
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 2Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede sfeer
Studentenjob (voormalige medewerker) –  Asse9 april 2018
Een leuke studentenjob, maar soms wordt er iets te veel druk gelegd.
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke werkomgeving
Kassierster (voormalige medewerker) –  Kortrijk20 maart 2018
Je wordt er als student goed opgenomen in het team.
Was deze review waardevol?Ja 4NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fijn werk om te doen maar zwaar
Verkoopsmedewerker (huidige medewerker) –  Sint-Truiden23 februari 2018
Bij Kruidvat werken is zeer leuk als je goede collega's hebt.
De werkdruk is hoog en je moet zeer flexibel zijn.
Pluspunten
Vakantiedagen
Minpunten
Geen eigen aankopen mee brengen
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
super leuk bedrijf
rekken aanvullen (voormalige medewerker) –  Zwijndrecht3 februari 2018
ik deed dit werk kei graag was ook een leuke groep om mee samen te werken heb vooral de rekken gevuld en gescand en dat was super tof heb ook de prijzen op producten geplakt was een leuke job zou het ook graag nog eens willen doen
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellig
Verkoop medewerkster (huidige medewerker) –  Aalst30 januari 2018
Moeilijk om door te groeien. Anders werk ik wel graag
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
vendeur assisté
gérant vendeur (voormalige medewerker) –  Brussel16 januari 2018
l'entreprise est un réseau bien structuré dont on ne peux sortir que grandit
Pluspunten
culture d'entreprise
Minpunten
monotonie
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 2Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Afwisselend werk met leuke collega's
verkoopster/kassierster (voormalige medewerker) –  Izegem9 januari 2018
Het leuke aan de job is: Veel contact met klanten, afwisselend werk van kassa tot aanvullen rekken. Toffe sfeer onder de collega's bereidwilligheid van elkaar te helpen indien nodig.
Pluspunten
Gratis koffie en soep en voldoende werkkledij
Minpunten
De druk die men soms op het personeel legt.
Was deze review waardevol?Ja 10NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
environnement du travail très agréable
Stage 9 semaines (voormalige medewerker) –  Fléron27 december 2017
Bonne organisation et très bien détaillé et des prix raisonnable
Pluspunten
point bonus
Minpunten
aucun point négatif
Was deze review waardevol?Ja 9NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Ik geef graag advies op producten
Winkelmedewerker (huidige medewerker) –  Vilvoorde Peutie18 december 2017
Ik vindt het super leuk om in de groep te werken
En ik communiceer graag met mensen
Pluspunten
Gratis lunchen
Minpunten
Geen koffie op het werk
Was deze review waardevol?Ja 8NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke sfeer iedereen doet zijn job
verkoopster/kassierster (huidige medewerker) –  Borgerhout5 december 2017
Kruidvat is een super winkel om in te werken
Enkel het nadeel waardoor ik weg wil is dat ze geen voltijdse contracten hebben
Pluspunten
Super team
Minpunten
20 uur contact enkel
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Action en Kruidvat zijn interessanten en leuk banen geweest.
filiaal manager (voormalige medewerker) –  Antwerpen29 november 2017
Veel geleerd via interne opleiding.
Leuk bedrijfscultuur.
Minpunten
zaterdag werken
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Op het eerste gezicht is alles goed en leuk werken maar andere mensen maken het On prettig werken waardoor je geen zin hebt om te gaan werken
Verkoopster (voormalige medewerker) –  Antwerpen Merksem31 oktober 2017
Ben weg gegaan bij kruitvat omdat het gewoon niet klikte met mij en de 2 bazins.
Pluspunten
Niets
Minpunten
Houden van roddelen
Was deze review waardevol?Ja 14Nee 4Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Workplace culture
SALES ASSISTANT (huidige medewerker) –  Baarle Nassau25 oktober 2017
The workplace culture is very nice. The people are enthusiastic and work hard, so it is never boring to work. There is always something to do and we stimulate each other to do as much as we can.
Was deze review waardevol?Ja 9Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
envirronement de travail très agréable
Vendeuse (stage 1 semaine) (voormalige medewerker) –  Doornik18 oktober 2017
Kruidvat est un bon magasin.

Les vendeuses sont géniales , il y a un bon esprit d'équipe.
Pluspunten
respect des apprenties vendeuse
Was deze review waardevol?Ja 8Nee 3Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
manager de filial
manager de filial (huidige medewerker) –  Jette15 oktober 2017
- j'ai appris beaucoup de choses sur la gérance d'un magasin
Was deze review waardevol?Ja 9Nee 7Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Divertissant
Stage de 1 an dans le (voormalige medewerker) –  Moeskroen3 oktober 2017
J'ai beaucoup aimé faire.mon stage et mon job étudiant là bas, l'esprit d'équipe est parfaite et le travail également. Le contact avec les clients est précieux et je l'ai retrouvé chez Kruidvat.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Geen collegialiteit
voltijds filiaalmanager (voormalige medewerker) –  Antwerpen21 september 2017
Een ervaring om te vergeten...geen respect voor elkaar.
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 1Rapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Kruidvat. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,5
Gebaseerd op 529 reviews
5106
4179
3156
259
129

Waarderingen per categorie

3,4Werk-Privé Balans
3,3Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,3Doorgroeimogelijkheden
3,1Management
3,4Bedrijfscultuur