3,2 van de 5 sterren.
Schrijf een review

Kruidvat Reviews

Schrijf een review voor dit bedrijf
Functietitel

3,2Werk-privébalans

Sorteer op

RelevantieBeoordelingDatum
181 reviews gevonden voor de zoekopdracht.Bekijk alle 1.102 reviews

Er wordt veel van je verwacht

Door Indeed uitgelichte review

De nuttigste review volgens Indeed
Op zich is het werk wel te doen enkel de collega’s is een komen en gaan. Het grootste roddelcircuit waar ik ooit gewerkt hebt. Ook voor mensen die iets willen leren zijn eraan voor de moeite. Tijdens het sollicitatiegesprek hadden ze zich heel goed voorgedaan maar daar is jammer genoeg niets van uitgekomen. Ook de verantwoordelijke mensen hollen maar wat ipv van een goed en sterk team uit te bouwen. Vriendjespolitiek ten top. Als je graag roddels en van drama houd en van heel veel wisselende collega’s dan is kruitvat the place to be.

Pluspunten

Geen moeilijk werk

Minpunten

Geen drank-andermans schoenen moeten dragen- vuile oortjes

Gezellig

Tof om er te werken...................................................................................................geen uitleg nodig.................

Gezellig aangename sfeer

Je komt in een gezellige aangename sfeer terecht met de nodige werkdruk wegens personeel te kort.Papierwerk lopen wel niet zoals het hoort…Ook wordt je op sommige vlakken wat aan je plan overgelaten

Gezellige werkomgeving

Wat vind je het beste aan je werk bij het bedrijf?Taken zijn duidelijk verdeeld, heb leuke team gehad, als je goed werkt dat wordt ook gewaardeerd. Wat vind je het meest stressvolle aan je werk bij het bedrijf?Onduidelijke acties. Als ze actie folder maken mogen ze dat duidelijker maken omdat we erna het aan de boze klanten mogen uitleggen Hoe is de werkomgeving en de cultuur op het bedrijf?Werk omgeving en de cultuur is goed Hoe ziet een typische dag eruit bij het bedrijf?Kassa’s, actie inzetten/opruimen, producten aanvullen..

Zwaar werk

Slechte werksfeer. Collega’s die onderling rodelen, geen respect onderling en constant discussies of spanningen. En dan heb ik het niet over de verantwoordelijke die alleen maar commentaar geeft

Informatie over Kruidvat

Gebaseerd op 50 enquêtereacties
Mensen waarderen:
  • Werk dat energie geeft
  • Mogelijkheid om nieuwe dingen te leren
  • Mogelijkheid om persoonlijke doelstellingen te bereiken
Wat beter kan
  • Geen stress
  • Gevoel van samenhorigheid
  • Algemene tevredenheid

Je wordt niet eens correct uitbetaald en moet zagen achter je geld

• niets geleerd en alleen maar slechte ervaringen gehad• loon wordt niet correct uitbetaald waarvoor je dus constant moet zagen• Houden geen rekening met je plannen in privé • als je als nieuwe persoon er begint wordt je niet geaccepteerd :)

Pluspunten

Geen

Minpunten

Loon, personeel, uren

Zoek iets anders

De manager en het team waren zeer fijne mensen, maar hadden het zelf ook al lang gehad met Kruidvat zelf. Een vreselijke werkgever die nul vertrouwen hebben in hun personeel. Kledij geraakt 6 maanden niet besteld ‘wegens problemen’. De PSA doet er zeker 3-5 weken over om op een email te antwoorden, zelfs bij filiaalmanagers. Vaak negeren ze dan nog de vraag die in de mail werd gesteld. De meeste klanten behandelen je als uitschot, ongeacht hoe geëngageerd of vriendelijk je bent. De winkel wordt 1x professioneel gekuist om de 6 maanden omdat ze te gierig zijn om op regelmatige basis een kuisploeg te laten komen, met als resultaat dat alles, inclusief de keuken gigantisch vuil zijn. Ze verwachten heel veel van hun personeel maar bieden dus eigenlijk zeer weinig terug. Als je zelfrespect hebt, zoek iets anders.

is wel oke

ik vond het wel oke. een typische dag was oke, sommige klanten die constant klagen en zagen daar moet je natuurlijk wel rekening mee houden. De baas is ook oke.
Was deze review waardevol?

Geen aangename sfeer en je bent een nummertje

als student bij kruidvat wordt je als een nummer behandeld en niet zoals de vaste medewerkers, al het zware en slechte werk wordt aan jou doorgegeven.

Niet leuk

Iedereen roddelt over iedereen. Geen kans om te groeien binnen de firma. Vaak laat gebeld om te gaan werken in winkels die super ver zijn. Lange dagen. Deeltijds contract maar zij verwachten dat u 40uren per week vrij maakt om te komen werken.

Pluspunten

Niets

Minpunten

Alles
Was deze review waardevol?

Beoordeel een bedrijf waarvoor je recent hebt gewerkt

Deel je ervaring om anderen te helpen

Hard werk maar goed betaald

Het is heel hard werken, het is er bijna altijd super druk, alles moet snel gaan, collega's niet al te fijn, oke qua uren van pauze, maar er is wel goed betaald
Was deze review waardevol?

Perfect! Mooie sfeer en behulpzaam personeel

Beste plek om als verkoopster te werken , met halftijds contract. Wel kans om door te groeien! Correct loon op een correcte datum.Mooie sfeer ook ! Perfect

Veel werkdruk, weinig appreciatie

Als je wil groeien bij kruidvat dan moet je daar extreem hard je best voor doen. Je moet er fysiek hard werken en de werkdruk is er hoger dan in andere winkels. Ik had absoluut niet het gevoel dat werkdruk en verloning in balans waren.Ik had er wel hele fijne collega's.Ik werkte er in tijden van corona. Eén van de filialen in Turnhout moest heropend worden na een verbouwing. We stonden op een gegeven moment met veel te veel volk tegelijk de nieuwe winkel in te richten. Er liepen een aantal van de aanwezigen ziek rond. Eén ervan was een leidinggevenden. Door de geëiste deadline durfden zij niet ziek thuis te blijven. Er werden veel mensen ziek. Het was een gigantisch risico. Toen het naar buiten kwam kregen we een smaakloze sponzen taart als 'bedankje' voor het goede werk.

Pluspunten

leuke collega's

Minpunten

Te weinig appreciatie voor het harde werk van werknemers

Bruh

Het is ok. Collega's waren tof, manager beetje lax, zeker wanneer er een probleem aan de kassa moet opgelost worden. Klanten kunnen zeer irritant zijn
Was deze review waardevol?

ongezellig en houden hun niet aan beloftes

moet hier heel flexibel zijn maar krijg maar een deeltijds contract. overuren bepalen ze zelf wanneer ze die inplannen. fouten worden niet doorgegeven aan hoofdbureau , vriendelijkheid ver te zoeken

Respect en dankbaarheid

Kruidvat is in zijn soort (drogisterij) vrij uniek in België. Je hoeft niet noodzakelijk voorkennis te hebben van het assortiment maar een flinke dosis interesse voor wat je verkoopt - vooral voor vitamines en mineralen- is altijd beter om de klanten op weg te helpen in hun keuze. Er heerst een gezonde bedrijfscultuur met zorg en respect voor de mensen op de werkvloer al moet ik toegeven dat je wel een beetje geluk moet hebben met de filiaalmanager en het team waarvoor je werkt. De werkdruk is hoog maar doenbaar en je moet fysiek wel wat aankunnen want de instroom van goederen is groot en fysiek zwaar. Mensen met potentieel krijgen zeker doorgroeikansen weliswaar niet altijd in het filiaal waar je bent tewerkgesteld. Ik heb er héél graag gewerkt.

Pluspunten

Personeelskorting, maaltijdcheques, andere extra legale voordelen

Minpunten

Hou rekening met intensieve arbeid en werkdruk

Rarement de cdi en vue

Kruidvat te promet mont et merveille .. puis te jette sans aucune raison valable ! Les DM ne fonctionnent que par affinités voir famille .. vous n'êtes rien pour eux. N'espérez pas évoluer là bas

Pluspunten

Salaire

Minpunten

Mentalité

lange werkdagen

ik moest vaak vroeg beginnen met werken wat voor mij wat tegenviel en de dagen waren ook erg lang. ik mocht zowel kassa doen als rekken aanvullen wat toch voor wat afwisseling zorgde

Kruitvat

The work there is fun and not hard just put things in order and I was behind the cash registerwhat I learned was that I became more socialin the afternoon I start by straightening the products on the shelf

Environnement de travail désagréable

Arrivée en tant que 2 eme vendeuse, aucune formation n’est données appart la base pour les caisses, et l’ouverture du magasin… Experience vraiment très mal vécue, ne donne pas les papiers nécessaire en cas de maladie. Rien ne va avec cet entreprise
Was deze review waardevol?

Ik had geluk met de leuke collega’s en werksfeer anders was ik meteen weg

Ik vond Kruidvat een toffe plek om te werken door de collega’s. Ik vond het minder door hoe je behandeld word door de klanten.. in Kruidvat zie je dat menselijkheid en respect ver te zoeken is van klanten

Pluspunten

Collega’s werksfeer

Minpunten

De Klanten
Was deze review waardevol?

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Kruidvat. Onze community staat klaar om te antwoorden.Stel een vraag

Algehele waardering

Vergelijk Kruidvat met

• Bedrijven
  • Kruidvat
  • Reviews van medewerkers
Laat ons weten hoe we deze pagina kunnen verbeteren
Wat zou je willen toevoegen of veranderen?