KU LEUVEN Reviews

15 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 17 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productive, comfortable
Trainee Researcher (voormalige medewerker) –  Gent19 augustus 2019
Friendly colleagues provided a comfortable working environment to develop technical and teamworking skills. Always available to ask for assistance. Great management.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Back to the 20ties
Administratief bediende (huidige medewerker) –  Leuven4 maart 2019
Door een reorganisatie werkt men er naartoe administratieve medewerkers monddood te maken en slechts nog uitvoerende en bijgevolg afstompende taken te laten uitvoeren. We gaan terug naar de jaren 1920 met 8 personen in een pool en 1 verantwoordelijke die de taken zal verdelen. Geen eigen inbreng of initiatief meer.
Was deze review waardevol?Ja 5NeeRapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
overgewaardeerde werkgever
Interim werk (technisch ondersteunend personeel) (voormalige medewerker) –  Leuven28 februari 2019
Als interim heb ik in de afgelopen twee jaar (2017-2018) diverse jobs gehad bij de KU Leuven. Binnen deze academische wereld wordt je verwacht dat je ten alle tijden beschikbaar bent voor je werk en dat je minimaal een paar extra taken/projecten erbij neemt. Doorgaans werk je voor professoren. Deze hebben een onschendbare positie waardoor een tegenargument zinloos is en eerder schadelijk voor je loopbaan. Hiernaast wordt je als ondersteunend personeel dikwijls ingezet als speelbal om 'slecht nieuws' te brengen. Persoonlijk begrijp ik niet hoe de KU Leuven in 2013 is verkozen tot de beste werkgever in de non-profit.
Pluspunten
Goed salaris en veel vrijheid
Minpunten
Mening van technisch personeel is onbelangrijk, geen waardering voor overuren (extra taken/projecten zijn normaal)
Was deze review waardevol?Ja 5NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productieve werkomgeving
PhD researcher (voormalige medewerker) –  Leuven6 januari 2019
Heel veel vaardigheden geleerd, zoals plannen, organiseren, ...
Was deze review waardevol?JaNee 2Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Geweldige leerschool
Postdoctoraal onderzoeker (voormalige medewerker) –  Leuven5 juni 2018
Fantastische plaats voor opleiding. Goede begeleiding tijdens doctoraat en postdoc, aangename werkomgeving, goed salaris.
Pluspunten
Verloning
Minpunten
Beperkte doorgroeimogelijkheden
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 3Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
A productive day at work
Job Student (voormalige medewerker) –  Leuven, Belgium16 april 2016
A typical day at work would invilve setting your goals and trying to make sure you achieve them.Prepare what you ned for the day in quantity and quality. Time is very important as evry aspect of the job has to complited within specific time limits. DSometimes you work alone, and sometimes in a team.

In all we do, management is quite important. We have to properly manage both people and resources.

As co workers, we need each other. it is only by working together that we can achieve the ovrall goals of the company.

Somtimes the beginning can be hard. However with time everything falls to place. It is always enjoyable when everyone is happy, and goals achieved.
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 11Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
productive
Researcher (huidige medewerker) –  Leuven9 maart 2016
Everything is good. There is great communication among the workers. Good time and work management. They do have good facilities and the working environment is conducive
Pluspunten
housing is available
Minpunten
no
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 4Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Patience during so many unknowns but also so many possibilities
PhD student (huidige medewerker) –  Leuven3 november 2015
During my PhD research, i faced a problem that there are many unknowns but also overwhelmingly so many possibilities. This requires great patience to work it out.
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 4Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Excellent place to work
Post-doctoral Research Associate (huidige medewerker) –  Leuven, Belgium28 juni 2015
Basically: freedom.
You are very free to organize your own work, select your research directions, and connect to co-workers and other research groups.
Pluspunten
Very high level of autonomy given (and expected)
Minpunten
Limited support from supervisors & co-workers
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 2Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Environment de travail agréable et motivant
Post-Doc in Proteomics and Lipidomics (voormalige medewerker) –  Leuven, VLG3 april 2015
Très bon lieu de travail, avec bonne cantine, et bonne atmosphère.
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 3Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Interessant praktijkgericht onderzoek
Academisch Assisterend Personeel (huidige medewerker) –  Leuven, VLG2 juli 2014
Een doctoraat is een heel karwei maar toch leer je in die 6 jaar tijd heel wat vaardigheden te ontwikkelen. Zeker de combinatie met de lesgeefopdracht en het contact met de studenten was ongelooflijk leuk om te doen.
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 6Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productieve en gezellige onderzoeksgroep
Head Administration (huidige medewerker) –  Faculteit Rechtsgeleerdheid Leuven17 maart 2013
Hectisch, lange werkdagen, maar dynamische onderzoeksgroep. Altijd enthousiasme bij het organiseren van een evenement met de groep.
De variatie in het werk (+) ,
Verplicht om keuzes te maken in je dagorde (-), nooit
Pluspunten
werkgarantie
Minpunten
doorgroei mogelijkheden
Was deze review waardevol?Ja 6Nee 8Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Good research environment
PhD Research (huidige medewerker) –  Leuven, VLG21 februari 2013
It is a good university, specially for research. For the first time I learned how to work in team. However, as a university the work regulations are very flexible.
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 10Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Excellent place for research
Research Assistant (huidige medewerker) –  Leuven2 januari 2013
As a research assistant I had complete freedom to explore my ideas and there always was support from the experts in the faculty in everything I did.
The team I worked was a lovely small group. My co-researchers were very friendly and very helpful, I never hesitated to knock anybody's door when I am stuck with something.
Was deze review waardevol?Ja 6Nee 7Rapporteren

Zie meer reviews over KU LEUVEN

Je kan het volgende proberen:

Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij KU LEUVEN. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

4,3
Gebaseerd op 17 reviews
58
47
31
21
10

Waarderingen per categorie

3,7Werk-Privé Balans
3,9Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,1Doorgroeimogelijkheden
3,3Management
3,7Bedrijfscultuur

Reviews over KU LEUVEN gesorteerd op locatie