Kuehne + Nagel Reviews

27 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 2.226 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
aangenaam bedrijf
orderpicker (interim) (voormalige medewerker) –  Geel2 april 2019
dit is een bedrijf waar men doorgroeimogelijkheden heeft.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Magazijner
Magazijnier (voormalige medewerker) –  Eindhout15 december 2018
Orderpicking is een fijn werk maar bij deze bedrijf vind ik het zwaar wegens de producten die echt op een duur zwaar worden
Pluspunten
Maaltijdcheques
Minpunten
Pauzes te kort
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werksfeer
Inbound outbound planner en CS (voormalige medewerker) –  Geel9 november 2018
Een zeer open en transparant bedrijf met veel doorgroeimogelijkheden en een zeer goede werksfeer.
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
zeer belanstent werk
Orderpicker (voormalige medewerker) –  einhout9 april 2018
ik kon niet kiezen of ik zaterdag kwam werken wet in onze plaats beslist maar voor de rest werkte ik er wel graag
Pluspunten
/
Minpunten
geen keuse over weekend werk
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Was leuk collega
lijn veranwoordelijk operator (voormalige medewerker) –  Geel4 december 2017
Toe heb ik in khuene &nagel was mijn leuke job gehad .
Pluspunten
Gratis koffie
Minpunten
Goed
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezzelige werkomgeving,opleiding tijdens eerste 2 dagen werk
Orderpicker (voormalige medewerker) –  Kontich28 oktober 2017
ik gebruik orderverzameltruck,met hulp bt ik opdracht klaar maken op hele magazijn,ik gebruik toestel voor voicepicking,voicepicking is heel pragtig,ik moet palleten met drooge voedings correct stapelen,met klaar opdracht naar juiste ladkaai gaan.Ik geleerd voicepicking gebruiken en nog pallet stapelen van goederen,management zijn mansen met veel cultuur in principe vriendelijk,leuke atmosfeer in werkomgeving,u moet allen correct werken bedrijfcultuur is veel vriendelijk,het moeilijkste van de job is correct pallet stapelen dan moeilijk opracht met verschillende artikels van verschillende afdelingen,het leukste en gemakkelijkste van de job is met orderverzameltruck rijden,gemakkelijk opdrachten te maken,veel vriendelijk mansen van KUHNE-NAGEL team.
Pluspunten
warme maltijden moeglijk te bestellen, gratis coffie
Minpunten
----------------------
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
работаешь в удовольствие и за деньги!
ричтрак водитель (voormalige medewerker) –  Provincie Antwerpen30 september 2017
да нормальная такая кантора...
таких в Бельгии пруд пруди.
Платить регулярно!
докапываются начальники бывает, но это их работа.
Was deze review waardevol?JaNee 3Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
ouvrier polyvalenet
Ouvrier polyvalent (voormalige medewerker) –  geel belgique11 augustus 2017
c'étais bien mais les pauses étais trop court 20 min pour manger
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
aangename werkomgeving met zeer positief ingestelde mensen
Orderpicker (voormalige medewerker) –  Geel10 augustus 2017
variatie in arbeid , diverse opleidingen tov inbound en outbound naar verzendingen naar klanten
zeer menselijk en professioneel ontvangst en begeleiding .
afwisselend werk was zeer aangenaam
ploegenstelsel werd me te zwaar .
Pluspunten
variatie in arbeid
Minpunten
ploegenstelsel
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
travail
Interimjob bijrijder (voormalige medewerker) –  Mechelen, NL22 mei 2017
la solidarité est le ferre de lance de cette entreprise.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
/
1 maand interim (huidige medewerker) –  Mechelen6 maart 2017
heb was daar heel leuk maar kon er spijtig genoeg niet blijven om dat ik aleen de mensen moest vervangen
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
goede werksfeer
Orderpicker (huidige medewerker) –  Geel19 januari 2017
Geweldig bedrijf met hele fijne collega's. Mooi net bedrijf goede parking en heel goed bereikbaar.
Pluspunten
goede verloning en maaltijdcheques van 8 Euro
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Ik heb er de kans gekregen om een functie uit te voeren die ik nog niet kende.Fijne werkervaring opgedaan.
Einde tijdelijk contract (voormalige medewerker) –  traffic controller16 oktober 2016
Een bedrijf waar men zich nog kan opwerken en vriendelijke collega's.Loon word correct medegedeeld.Fijne werkomgeving op het bureau.
Pluspunten
Geven een kans om zich te verbeteren in je job
Minpunten
Werken liever met jong personeel
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
fijne werkomgeving en fijne werksfeer.
Reachtruckchauffeur, orderpicker (huidige medewerker) –  Eindhout9 september 2016
elke dag is anders dan de dag ervoor, komt door de bestellingen die gedaan zijn bij ons.
ik heb leren vrachtwagens laden en lossen, ook het verwerken van de inkomende goederen, reachtruck brevet mogen behalen en leiding geven over andere personen.
de directie zien we niet vaak.
de band met de collega's is heel goed, iedereen helpt elkaar en de sfeer is ook heel goed.
moelijkste van de job is zorgen dat alle bestellingen op tijd af zijn, dit komt omdat er op het laatste moment nog bestellingen binnenkomen.
het leukste aan de job is de afwisseling van de dagdagelijkse taken.
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
plezant werk doch communicatiestoornissen met anderstaligen
Orderpicker (voormalige medewerker) –  Grimbergen22 april 2016
elke dag van merksem naar Grimbergen rijden was niet altijd een lachertje. Het werk zelf deed ik héél graag. Kliekjesvorming tussen Vlamingen en Brusselaars wat soms het werk minder aangenaam maakte.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
werk graag in productie inpakster omdat ik in west-vlaanderen zes jaar er voor gewerkt hebt ,daarom mijn intresse
Orderpicker (voormalige medewerker) –  Geel22 april 2016
hou van :

werk sfeer
samen werken
vaste nachtwerk
orde planning juist geregeld van werk omgeving
vriendelijke en geduldige arbeiders is zeer aangenaam
Pluspunten
korte pause tijden
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gespannen werksfeer en amper contact met mensen of collega's
magazijnmedewerker (voormalige medewerker) –  Geel, VLG8 oktober 2015
Het is een hele drukke baan waar je zeker stressbestendig moet zijn. Mijn collega's waren leuk. Ik vond het wel moeilijk werken aangezien je geen contact had met mensen. Je mocht ook niet praten met je collega's onder het werk. Dit vond ik frustrerend. Je moet constant hetzelfde werk verrichten.
Pluspunten
leuke collega's, pauzes
Minpunten
geen contact buiten de pauzes
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Zeer ongezellig, chaotisch en geen structuur!
Magazijnier (voormalige medewerker) –  Outbound7 oktober 2015
Na iets meer dan twee jaar opleiding gegeven te hebben aan verschillende mensen, ontslagen wegens herstructurering!
Nooit eerlijk de kans gekregen mij op te kunnen werken.
Wegens chaos en non structuur in dit bedrijf heeft huidige klant (Crestron) het contract niet verlengd, waardoor er nog meer mensen zullen moeten afvloeien!
Pluspunten
Geen
Minpunten
Geen structuur, daardoor enorm veel "verplichte" overuren.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Administration
Customer service and administration (huidige medewerker) –  Mechelen, VLG10 juni 2014
I learned a lot about accountancy. Nice team to work with.
-
-
-
-
-
-
-
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
job étudiant
Chauffeur CE International (voormalige medewerker) –  nivelles24 mei 2014
travail d'étudiant permettant de se prendre en main et de connaitre les exigences d'un patron.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Kuehne + Nagel. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,7
Gebaseerd op 2.226 reviews
5651
4742
3524
2159
1150

Waarderingen per categorie

3,5Werk-Privé Balans
3,5Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,3Doorgroeimogelijkheden
3,2Management
3,4Bedrijfscultuur

Reviews over Kuehne + Nagel gesorteerd op locatie