Landelijke Kinderopvang Employee Reviews

Showing all 14 reviews
Sort by: Helpfulness | Rating | Date
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Aangename werksfeer
Begeleidster BSO (Current Employee) –  Antwerpen (provincie)30 August 2018
Vanaf de eerste dag goed opgevangen, duidelijke instructies. Goed begeleid op gang gebracht. Team doet goed zijn best om je te accepteren.
Was this review helpful?YesNoReport
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
goed
Medewerker binnenspeeltuin (Former Employee) –  Mechelen5 October 2017
Heb er 10 jaar gewerkt nu tijd voor iets nieuw en voltijds
Was this review helpful?YesNoReport
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
gezellige samenwerking
Onthaalmoeder (Former Employee) –  Wolvertem4 July 2017
veel sociaal contact , je krijgt waarderingen voor je job .
Pros
daguren
Was this review helpful?YesNoReport
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Ze doen hun werk heel goed
Kinderbegeleidster (Former Employee) –  Londerzeel2 October 2016
Supper bedrijf.
Zeer vriendelijk
Vragen worden dirrekt behandeld
Was this review helpful?YesNoReport
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
goede werkomgeving
begeleider kinderopvang (Former Employee) –  Kalmthout21 September 2016
Begeleiden van kinderen tot 12 jaar. Het verzorgende is eerder bij de kleuter. Bij de ouderen veel activiteiten doen, zelf initiatief laten nemen, maar ook voorstellen doen.

Ik heb meer ervaring opgedaan en nieuwe trucjes geleerd.

Joviale, sociale en vriendelijke collega's.

Het is nooit een dag als een ander. Elke dag verschilt van elkaar.
Was this review helpful?YesNoReport
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
thuiswerk
Kindbegeleider (Current Employee) –  Meulebeke12 September 2016
Ik hou van thuiswerk, maar het aanbod is niet meer voldoende
Pros
thuiswerk
Cons
opgelegde vereisten
Was this review helpful?YesNoReport
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
gezellige werkomgeving
Bediende (Current Employee) –  Landen, WAL26 September 2015
mijn dag is altijd anders , het hangt af van periode van de jaar en de datum van de maand. Er is altijd heef afwisselend werk , waardoor de job altijd uitdagend blijft.
Mijn dag start wel altijd met het lezen van mijn mails en het verwerken van de online reservaties. De rest van mijn dag is heel variërend , zo heb ik ook de kans gekregen om verschillende dingen bij te leren .
Er is bij ons een gezellige werksfeer ! Alleen jammer dat er geen full time job mogelijk is.
Was this review helpful?YesNoReport
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Een leuke, drukke werkdag met gemiddeld 6 kinderen.
Medewerkster (Current Employee) –  Olen, VLG15 July 2015
's Morgens komen kindjes tussen de 3 maanden en 2,5 jaar bij mij toe rond 7 uur en rond 18 uur gaan ze terug naar huis.
Ik heb een fijne job maar ga in september verhuizen waardoor ik deze job niet kan verder zetten wegens te weinig plaats.
Daar ik enkele jaren ervaring heb in de verkoop en dat ook een passie is van mij, zou ik graag terug als verkoopster gaan werken.
Pros
Thuis werken
Cons
Weinig privé
Was this review helpful?YesNoReport
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
geweldige dienst die zorg draagt voor hun onthaalouders
onthaalouder (Current Employee) –  Duffel, VLG28 May 2015
Het is een zelfstandige job, maar je kan altijd met alles terecht bij je verantwoordelijke van landelijke kinderopvang. Toch worden wij nog steeds niet voldoende ondersteund door kind en gezin of door de regering. Doordat de eisen en wetten zo streng zijn is het voor sommige onthaalouders of crèches onmogelijk om dit vol te houden of hun job nog met de volle 100% doen.
Was this review helpful?YesNoReport
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Een leuke en aangename groep, fijn werk.
Kinderbegeleider (Current Employee) –  Hoogstraten, VLG4 September 2014
Tijdens de dag begeleid je groepen die sportactiviteiten doen. Je past je eigen en de activiteit aan aan de leeftijd van de groep.
Pros
Veel beweging
Cons
Geen vast contract
Was this review helpful?YesNoReport
3,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
toffe job moet je doen met goesting anders hou je het niet vol
onthaalouder (Current Employee) –  Langdorp16 June 2014
weinig loon, bijna geen sociale rechten, weinig ondersteuning, dit is echt een job die je wil doen en graag doet anders helemaal niet vol te houden met alle voorwaarden die eraan vast hangen!
Pros
thuiswerk
Cons
werkt alleen, weinig salaris en geen sociale rechten
Was this review helpful?YesNoReport
3,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Grootste speler op vlak van Buitenschoolse Kinderopvang
Verantwoordelijke Kinderopvang (Former Employee) –  Hoegaarden12 May 2014
Fijne, flexibele en zelfstandige job. Werken met een uitstekende pedagogische visie en plaatselijk echt je stempel kunnen drukken op de werking zijn belangrijke troeven.
Was this review helpful?YesNoReport
3,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Bedrijf waar de werknemer in zijn gehele zijn wordt gerespecteerd.
Begeleidster voor- en naschoolse kinderopvang (Current Employee) –  Oostkamp5 October 2013
Aangename sfeer op de huidige locatie, veel persoonlijke vrijheid met aangename collega's welke op elkaar zijn afgesteld.
Directie voelt mee met zijn werknemers.
Het moeilijkste van de baan is het dagelijkse omgaan met de vele verschillende karakter van ouders met elk hun eigen wensen en verwachtingen en proberen het maximum te halen uit de aangeboden middelen.
Pros
Aangename sfeer tussen collega's
Cons
Momenteel zeer beperkte mogelijkheden
Was this review helpful?YesNoReport
Claimed Profile

Want to know more about working here?

Ask a question about working or interviewing at Landelijke Kinderopvang. Our community is ready to answer.

Ask a Question

Overall rating

4,2
Based on 14 reviews
56
45
33
20
10

Ratings by category

3,9Work/Life Balance
3,1Salary/Benefits
2,4Job Security/Advancement
3,1Management
4,2Culture

Landelijke Kinderopvang Reviews by Location