Levi Strauss & Co. Reviews

18 reviews gevonden voor deze zoekopdracht
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Great company values but unstable environment
Supply Chain Role (voormalige medewerker) –  Diegem3 mei 2017
The company value and products are amazing, you evolve in a hectic environment with a lot of talented people, and products are just great.
And you got to work in Jeans and T shirts!
Almost constant changes, organization and ways of working impact workload. Work life balance as well as job stability / security could be improved.
Pluspunten
Amazing values, casual, Levi's
Minpunten
Stability, work life balance
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Top werkgever
Material Utilisation Engineer (voormalige medewerker) –  Uk & Belgium29 december 2015
Kan niet klagen over mijn tijd bij Levi Strauss. In de 30 jaar heb ik veel geleerd en tof vrienden gemaakt in veel landen.
Pluspunten
Vrijheid in werk.
Minpunten
Administratie
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Job en intérim
ASSISTANT STORE MANAGER (voormalige medewerker) –  Brussels, BRU12 oktober 2015
Il est difficile d'émettre un avis objectif.

J'ai eu une mission d'interim de deux mois pour les corners de Levi's & Dockers dans l'INNO de Woluwé.

Néanmoins, j'ai passé deux bons mois à ce poste
Pluspunten
affinité avec les produits
Minpunten
mission en interim
Was deze review nuttig?Ja 2NeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Good workplace
OTC Specialist (voormalige medewerker) –  Diegem, Belgium9 mei 2015
My current position as OTC Specialist at Levi Strauss & co. has has given me the opportunity to work in an international environment with often shifting priorities, demands and timelines. This position has strengthen my analytical capabilities, and given me a good insight in working in a multicultural environment.
Was deze review nuttig?Ja 1NeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productieve en aangename werkomgeving
Garment Engineer (voormalige medewerker) –  BRU20 maart 2015
Ik heb daar enorm graag gewerkt omdat ik er enorm kon evolueren.
Ik had jobs met verantwoordelijkheid, autonomie en zelfstandigheid, kon organiseren, coachen en trainen, ondernemen. Ik vond het boeiend omdat ik er jobs had met veel variatie en veelvuldige contacten.
Pluspunten
Zeer goede werksfeer
Was deze review nuttig?Ja 1NeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Groupe de travail très agreable
Diegem - Logistic Analyst (voormalige medewerker) –  Diegem25 februari 2015
J'ai vraiment apprécié cette nouvelle expérience car j'ai pu connaitre une autre partie du travail dans la logistique. J'ai travaillé beaucoup su des programmes excel et SAP.
Je peux affirmer que on a jamais fini d'apprendre.
Pluspunten
partie de la logistique que je ne connaissais pas malgré mes 25 ans d'experience..
Minpunten
Que du positif car nouvelle expérience pour moi
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Nice and Relaxed Working Environment
Assistant Manager (voormalige medewerker) –  Zottegem4 december 2014
Very flexible and a lot of variation.
Working behind the bar, serving tables, tending to the customers needs, handling bookings and reservations, cleaning, assistant in the kitchen, working late hours in weekends.
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Courte expérience
CDD (voormalige medewerker) –  Diegem2 december 2014
l'équipe de Dockers est très froid et impersonnelle.
Ambiance désagréable pour licenciement de 80 personnes
Pluspunten
Exemple : Repas gratuits
Minpunten
environnement de travail très désagréable
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Eerste ervaring in een echte Europese en daarna globale rol
IT Director Functional Retail (voormalige medewerker) –  Brussel29 oktober 2014
Interessant om deel te nemen bij de creatie van Retail bij een wholesaler
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Variabele verantwoordelijkheden
Senior IT Manager (huidige medewerker) –  Brussel14 oktober 2014
Goede werkgever, flexibel en open. Goede zorg voor personeel, regelmatig training en team activiteiten behoren tot de mogelijkheden.
Pluspunten
Mooi kantoor
Minpunten
Ligging niet ideaal
Was deze review nuttig?JaNee 1Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
environnement de travail agréable
vendeuse ,caissiere (voormalige medewerker) –  Brussels, BRU5 maart 2014
livré a vous meme les patron vous font confiance en vous laissant parfois seul avec le magasin a géré mais il y a une chouette embranche de boulot
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Environnement de travail international et créatif
Admin assistant (voormalige medewerker) –  Brussels, BRU25 november 2013
C'était ma toute première expérience professionnelles et mes supérieurs m'ont souvent donnée l'opportunité de faire valoir mes talent créatifs.
Pluspunten
la diversité du travail
Minpunten
NA
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuk bedrijf
Store manager @ Levi's Flagship store Meir Antwerp (voormalige medewerker) –  Antwerpen, VLG22 november 2013
Een leuk bedrijf met potentieel heel goede training programma's en opties. Het hoofdkantoor van Levi's Europa ligt dan ook in Diegem België.
Pluspunten
HQ in Belgie, leuke collega's
Minpunten
Organisatie, Hospitalitatie verzekering, maaltijdchecks
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
wholesaler becomes retailer
Retail Sr District Manager Benelux (voormalige medewerker) –  Brussel14 oktober 2013
Een typische dag bestond voornamelijk uit:
-commerciele taken
-alles wat betreft personeel
-collectiebeheer
Door mijn ervaring bij vorige werkgevers heb ik vooral zaken aan mensen aangeleerd, dan omgekeerd.
Het pijnpunt is het veranderen van de mentaliteit van een wholesale company naar een retail company
Heet leukste van de job was om pioneer te zijn in de retail, opstarten van winkels en meedenken van akties en procedures,...
Meer vertel ik graag in een face to face gesprek.
Pluspunten
goeie voorwaarden
Minpunten
globalisation
Was deze review nuttig?Ja 3NeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Environnement de travail genial
Vendeuse (voormalige medewerker) –  Elsene, BRU4 oktober 2013
Collègues très bien équipe de 6 filles .
Gérant bien mais pas souvent présent .
Le point difficile de se poste connaitre chaque jeans et chaque marques de jeans par cœur , suivis par le rangement du magasin assez spécial .
Pluspunten
Tres bien appris mon poste
Minpunten
aveugle du travaille donner
Was deze review nuttig?JaNee 1Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Very enjoyable place to work
Intern but project manager at the same time (huidige medewerker) –  Brussels, BE13 februari 2013
Team working is very important and I have learned that I can be a team player and work by myself. Both suit me.

Sometimes there is a lot of pression and some tasks have to be executed in a very short period of time. It's is hard but I am the kind of person that likes to work under stress and likes a good challenge.
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
European HQ
Retail Merchandising (voormalige medewerker) –  Brussels19 september 2012
Over the years, it's been a fun company to work for. You need to play the game, but if you are hard at working and continuously seeking a better way to do things, you get your chance!
I have always had really nice colleagues, some of them have become close friends.
Pluspunten
environment of work - casual dress code
Minpunten
globalizing nowadays. main functions now concentrated in the us
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren

Zie meer reviews over Levi Strauss & Co.

Je kan het volgende proberen:

Algehele waardering

3,9
Gebaseerd op 1.542 reviews
5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Waarderingen op categorie

Werk-Privé Balans
3,8
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,4
Doorgroeimogelijkheden
3,4
Management
3,5
Bedrijfscultuur
3,9

Reviews over Levi Strauss & Co. gesorteerd op locatie