Levi Strauss & Co. Reviews

23 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 2.217 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
International, fun place
Commercial Director (voormalige medewerker) –  Brussel-Hoofdstad22 maart 2019
I had a good time with Levi's. Many structural changes but overall fun people with an open mindset. If you are a product lover, denim industry is great
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
American Style
IT Technician (voormalige medewerker) –  Brussel-Hoofdstad25 april 2018
My review its that we have very good job enviroment, having fun and making games to stress out.

We could create games for our end users to be able to learn better technologies.

Very friendly managers and bosses.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Strategic, Productive & Fun.
Assistant Buyer (voormalige medewerker) –  Brussels, Belgium26 maart 2018
I was contracted to a Maternity contract at Levi's, a life long dream to work there and another chance to live and work in an international environment.
I learnt from some really great professional people, and made some great connections. There was a lot of strategy, open communication, learning how to be the most productive at work and also having fun.
I travelled twice with Levi's in 8 months, to Spain, Rome for the quarterly strategy meeting to decide and review the last season vs how to move forward for the next season.
A great team of people, and a great experience overall. I had the chance to stay, however I would love to settle in the UK close to family.
Pluspunten
Free Lunches, Travel to and from work paid for, Travel. Discount on Clothing.
Minpunten
Lost in translation sometimes, working with lots of different nationalities, could be frustrating at times but we made it in the end! :)
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Best company to work for
Marketing (voormalige medewerker) –  Brussel7 januari 2018
Amazing positive and rock and roll culture. Respect to the employees. Work hard and play hard environment.
they need to take care more people development and internal opportunities.
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Very good Company to work. A lot of interesting jobs and an exciting, but professional work place.
Quality Manager (voormalige medewerker) –  Brussels28 augustus 2017
There was no such thing as a typical day. In addition to the job, there was a lot of travel involved, with our supply base was all over Europe and the far east. Much of my work was done out side the office at the suppliers locations with my onsite teams, who were mainly locals.

The culture was very inclusive, with everyone opinions and input respected.

It was hard to balance home life and working life as the job was 24/7 due the travel and the time differences.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Great company values but unstable environment
Supply Chain Role (voormalige medewerker) –  Diegem3 mei 2017
The company value and products are amazing, you evolve in a hectic environment with a lot of talented people, and products are just great.
And you got to work in Jeans and T shirts!
Almost constant changes, organization and ways of working impact workload. Work life balance as well as job stability / security could be improved.
Pluspunten
Amazing values, casual, Levi's
Minpunten
Stability, work life balance
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Top werkgever
Material Utilisation Engineer (voormalige medewerker) –  Uk & Belgium29 december 2015
Kan niet klagen over mijn tijd bij Levi Strauss. In de 30 jaar heb ik veel geleerd en tof vrienden gemaakt in veel landen.
Pluspunten
Vrijheid in werk.
Minpunten
Administratie
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Job en intérim
ASSISTANT STORE MANAGER (voormalige medewerker) –  Brussels, BRU12 oktober 2015
Il est difficile d'émettre un avis objectif.

J'ai eu une mission d'interim de deux mois pour les corners de Levi's & Dockers dans l'INNO de Woluwé.

Néanmoins, j'ai passé deux bons mois à ce poste
Pluspunten
affinité avec les produits
Minpunten
mission en interim
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Good workplace
OTC Specialist (voormalige medewerker) –  Diegem, Belgium9 mei 2015
My current position as OTC Specialist at Levi Strauss & co. has has given me the opportunity to work in an international environment with often shifting priorities, demands and timelines. This position has strengthen my analytical capabilities, and given me a good insight in working in a multicultural environment.
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productieve en aangename werkomgeving
Garment Engineer (voormalige medewerker) –  BRU20 maart 2015
Ik heb daar enorm graag gewerkt omdat ik er enorm kon evolueren.
Ik had jobs met verantwoordelijkheid, autonomie en zelfstandigheid, kon organiseren, coachen en trainen, ondernemen. Ik vond het boeiend omdat ik er jobs had met veel variatie en veelvuldige contacten.
Pluspunten
Zeer goede werksfeer
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Groupe de travail très agreable
Diegem - Logistic Analyst (voormalige medewerker) –  Diegem25 februari 2015
J'ai vraiment apprécié cette nouvelle expérience car j'ai pu connaitre une autre partie du travail dans la logistique. J'ai travaillé beaucoup su des programmes excel et SAP.
Je peux affirmer que on a jamais fini d'apprendre.
Pluspunten
partie de la logistique que je ne connaissais pas malgré mes 25 ans d'experience..
Minpunten
Que du positif car nouvelle expérience pour moi
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Nice and Relaxed Working Environment
Assistant Manager (voormalige medewerker) –  Zottegem4 december 2014
Very flexible and a lot of variation.
Working behind the bar, serving tables, tending to the customers needs, handling bookings and reservations, cleaning, assistant in the kitchen, working late hours in weekends.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Courte expérience
CDD (voormalige medewerker) –  Diegem2 december 2014
l'équipe de Dockers est très froid et impersonnelle.
Ambiance désagréable pour licenciement de 80 personnes
Pluspunten
Exemple : Repas gratuits
Minpunten
environnement de travail très désagréable
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Eerste ervaring in een echte Europese en daarna globale rol
IT Director Functional Retail (voormalige medewerker) –  Brussel29 oktober 2014
Interessant om deel te nemen bij de creatie van Retail bij een wholesaler
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Variabele verantwoordelijkheden
Senior IT Manager (huidige medewerker) –  Brussel14 oktober 2014
Goede werkgever, flexibel en open. Goede zorg voor personeel, regelmatig training en team activiteiten behoren tot de mogelijkheden.
Pluspunten
Mooi kantoor
Minpunten
Ligging niet ideaal
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
environnement de travail agréable
vendeuse ,caissiere (voormalige medewerker) –  Brussels, BRU5 maart 2014
livré a vous meme les patron vous font confiance en vous laissant parfois seul avec le magasin a géré mais il y a une chouette embranche de boulot
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Environnement de travail international et créatif
Admin assistant (voormalige medewerker) –  Brussels, BRU25 november 2013
C'était ma toute première expérience professionnelles et mes supérieurs m'ont souvent donnée l'opportunité de faire valoir mes talent créatifs.
Pluspunten
la diversité du travail
Minpunten
NA
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuk bedrijf
Store manager @ Levi's Flagship store Meir Antwerp (voormalige medewerker) –  Antwerpen, VLG22 november 2013
Een leuk bedrijf met potentieel heel goede training programma's en opties. Het hoofdkantoor van Levi's Europa ligt dan ook in Diegem België.
Pluspunten
HQ in Belgie, leuke collega's
Minpunten
Organisatie, Hospitalitatie verzekering, maaltijdchecks
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
wholesaler becomes retailer
Retail Sr District Manager Benelux (voormalige medewerker) –  Brussel14 oktober 2013
Een typische dag bestond voornamelijk uit:
-commerciele taken
-alles wat betreft personeel
-collectiebeheer
Door mijn ervaring bij vorige werkgevers heb ik vooral zaken aan mensen aangeleerd, dan omgekeerd.
Het pijnpunt is het veranderen van de mentaliteit van een wholesale company naar een retail company
Heet leukste van de job was om pioneer te zijn in de retail, opstarten van winkels en meedenken van akties en procedures,...
Meer vertel ik graag in een face to face gesprek.
Pluspunten
goeie voorwaarden
Minpunten
globalisation
Was deze review waardevol?Ja 4NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Environnement de travail genial
Vendeuse (voormalige medewerker) –  Elsene, BRU4 oktober 2013
Collègues très bien équipe de 6 filles .
Gérant bien mais pas souvent présent .
Le point difficile de se poste connaitre chaque jeans et chaque marques de jeans par cœur , suivis par le rangement du magasin assez spécial .
Pluspunten
Tres bien appris mon poste
Minpunten
aveugle du travaille donner
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 1Rapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Levi Strauss & Co.. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,9
Gebaseerd op 2.217 reviews
5820
4709
3455
2144
189

Waarderingen per categorie

3,7Werk-Privé Balans
3,4Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,4Doorgroeimogelijkheden
3,6Management
3,9Bedrijfscultuur

Reviews over Levi Strauss & Co. gesorteerd op locatie