LGA ENGINEERING
Get weekly updates, new jobs, and reviews

LGA ENGINEERING Careers and Employment

About us
Getalenteerde professionals verbinden met succesvolle bedrijven
LGA Engineering is een consultancybureau gespecialiseerd in de rekrutering van professionals in - Electrical & Mechanical Engineering - Construction - Supply chain & Logistics - Chemical & Life Sciences.


Een succesvol bedrijf en sterke werkkrachten zijn complementair. Onze consultants
 – more... begeleiden professionals en bedrijven naar sterke en duurzame samenwerkingen. We creëren de perfecte combinatie tussen kandidaat en bedrijf, zowel op professioneel als op persoonlijk vlak.

Door onze jarenlange ervaring en doorgedreven kennis van de engineering markt zijn we in staat een echte meerwaarde te betekenen in de zoektocht van zowel klant als kandidaat. We zijn steeds op de hoogte van wat er momenteel speelt en wat er zit aan te komen, dit door onze sterke interesse, focus en verbondenheid met de markt.


We bestaan uit een steeds groeiend, jong en ambitieus team dat zich de volle 100% inzet om de perfecte match te vinden. Een leergierige en gedreven mindset is een onderdeel van onze cultuur. Dit zorgt ervoor dat we voldoende innoverend en flexibel zijn om te kunnen inspelen op de nieuwste trends en ontwikkelingen.


Je kan steeds rekenen op één ervaren consultant als aanspreekpunt die naast een doorgedreven markt en functiekennis ook op de hoogte is van de nieuwste tendensen in jouw regio.
 – less
See Why Join Us

What is it like to work at LGA ENGINEERING?

4,0
Work/Life Balance
4,3
Salary/Benefits
5,0
Job Security/Advancement
4,3
Management
4,8
Culture