Lidl Reviews
Schrijf een review voor dit bedrijfFunctietitel
Alle
Locatie
België326 reviews
Waarderingen per categorie
Sorteer op
326 reviews gevonden voor de zoekopdracht.Bekijk alle 12.304 reviews
Leuk, maar slechte communicatie van hoger op
Jobstudent (voormalige medewerker) - Oost-Vlaanderen - 3 september 2023
Door Indeed uitgelichte review
De nuttigste review volgens IndeedLeuke en vriendelijke collega's, maar de communicatie vanuit het management team was zeer slecht en onduidelijk. Ook al betaald het zeer goed als jobstudent, ben je beter af om een iets slechter betalende job te vinden om jezelf een hoop hoofdpijn te besparen. Had ook nooit door hoeveel druk er op je wordt gezet totdat ik in de Aldi en Delhaize ging werken.
Horaire de travail
J’ai appris plains des choses au seins de Lidl genre comment faire la caisse par exemple.
Pluspunten
J’aime bien la construction Lidl
Minpunten
Les repas n’est sont pas gratuits
Vacatures van Lidl
Leuke mensen maar slechte communicatie van hogerop
Winkelbediende (voormalige medewerker) - Oost-Vlaanderen - 6 oktober 2023
Leuke collega's met uitzonderingen van de verantwoordelijken en managers. Ze gooien graag mensen weg zonder enige uitleg of waarschuwing. Er is geen sprake van opleiding: Ze verwachten dat je alles kunt zonder iets uit te leggen.
Très agréable
Caissière-réassortisseuse (voormalige medewerker) - Malmédy - 7 september 2023
Très bien. Mais le changement de gérante ne c'est pas bien passé pour ma part il n'y a plus aucune communication c'est dommage mais dans l'ensemble j'ai adoré
Pluspunten
Chèque repas
Minpunten
Pas de communication
Was deze review waardevol?
Aangename werksfeer en dito opdrachten
Filiaalbediende (huidige medewerker) - Wommelgem - 29 augustus 2023
Wat vind je het beste aan je werk bij het bedrijf? Afwisselende job, leuke collega's. Echt een boeiende job met veel mogelijkheden 👍😉 Wat vind je het meest stressvolle aan je werk bij het bedrijf? Stress niet echt juist dat je een vroege hebt moet je wel zien dat alle verse producten voor 8.30u in de winkel liggen voor dat de klanten binnen komen. Hoe is de werkomgeving en de cultuur op het bedrijf? Leuke werkomgeving met veel diverse nationaliteiten Hoe ziet een typische dag eruit bij het bedrijf? Aanvullen, magazijnwerk, kassa doen, broodjes en brood afbakken....
Informatie over Lidl
- Algemene tevredenheid
- Geen stress
Chouette Boîte
Collaborateur polyvalent (voormalige medewerker) - Gerpinnes - 11 augustus 2023
Personnellement j'ai adoré travailler chez Lidl, chouette boîte, bon salaire , un travail qui bouge. Pas le temps de s'ennuier, c'est une question de caractère... moi je suis fan!
Pluspunten
Salaire
goed
Bediende (voormalige medewerker) - Sint-Niklaas - 8 augustus 2023
was gewoon oke niet veel op aan te merken. heb er niet lang gewerkt maar het loon was oke. soms rare mensen die binnen komen of die proberen stelen maar ja.
Lieu de travail actif
Assistant Manager (huidige medewerker) - Liège - 1 augustus 2023
Travail en équipe parfois soudée parfois pas tres bonne entreprise possibilité d’évolution si on en veut ! Très bon salaire mais pas souvent à l’écoute de ses employés
Was deze review waardevol?
La priorité de Lidl, les actionnaires.
Manager de filiale (huidige medewerker) - Wallonië - 25 juli 2023
Bonne formation et implication entière des formateurs et des équipes. Globalement bonne ambiance dans le magasin, dépendant toutefois des compétences managériales du manager de filiale. Absentéisme davantage important encore si ce n'est pas le cas. Remplacements souvent nécessaires. Polyvalence indispensable. Niveaux social et intellectuel faibles voire au plus bas. Tout est cadré, verrouillé par des procédures. Chacun prône l'importance de sa personne. Surtout ceux qui sont perchés aux postes régionaux ou sectoriels. A y regarder de près, ce sont de véritables faibles d'esprits. In fine, bien des principes brident la prise d'initiative et l'attitude humainement commercial. Alors même que le client est celui qui forme les racines du CA. Tout est chronométré et l'objectif s'appuie sur le bénéfice que peuvent atteindre les actionnaires. COÛTE QUE COÛTE. L'image possiblement positive par le passé, grisonne de mois en mois.
Esprit d'équipe
Ouvrier de production (voormalige medewerker) - Paliseul - 23 juli 2023
À Lidl, l'ambiance de travail est simplement fantastique ! Chaque jour, une énergie positive règne parmi les collègues. Nous sommes une véritable équipe unie, toujours prêts à nous entraider. La convivialité se mêle à l'efficacité, créant un environnement agréable où règne le sourire. Ensemble, nous relevons chaque défi avec enthousiasme, rendant nos journées au travail véritablement exceptionnelles.
Pluspunten
pauses
Minpunten
cheques repas
Travail agréable
Vendeuse - Caissière volante (voormalige medewerker) - Luik (stad) - 22 juli 2023
Très bonne expérience toujours fait la caisse c'est se que je préfère
Pluspunten
Chèques repas
Minpunten
Aucun
Half Half
Filiaalbediende (voormalige medewerker) - Turnhout - 12 juli 2023
Goede uitbetalingen & cadeaus/extras maar vriendjespolitiek ten top. Geen kans om assistent manager te worden tenzij je dikke maatjes bent met de winkelmanager ;)
VEEL WERK
Kassamedewerkster (voormalige medewerker) - Hoboken - 8 juli 2023
İk had een 6 maandelijke contract van deeltijds(24 uur) ik werk 4 dagen per week. De loon is minder dan ik verwacht het was 1489€. Als je overuren doet wordt die maand niet betaalt en sommige zeggen dat wordt na 3 maanden betaalt maar bij mij is dat niet gebeurt of wel je krijgt extra dag als je overuren doet. Maaltijdscheques is per dag 3.84€ (6 maand) dan is da in een maand 61€. Als je vast bent, dan betalen die 7.50€ (na 6 maand) per dag. De omgeving is niet tof, want collega's laten hunnen werk aan u liggen en achter de personnen wordt veel geroddelt en mensen gebruikte geen deo iedereen zweet en riekt slecht. Opleiding wordt niet goed gegeven dus doordat collega's gebruiken jou voor zijn eisen. Je doet ook kassa, kuis, vuilbakken leeg maken, moppen van kassa zones, kartonkar trekken en aanvullen frigo's, droge voeding en brood. Werkuren is voor alleenstaande altijd sluit en voor mensen die kinderen hebben of getrouwt is dan mogen die vroeg vertrekken. Om verantwoordelijke te worden moet je minstens 6 jaar werken.
Pluspunten
Gratis Water
Minpunten
Loon, collega's, klanten, maaltijdcheques
Samenwerking is nul
Kassabediende (voormalige medewerker) - Oostkamp - 30 juni 2023
Ten 1ste kon de verantwoordelijke geen tijd maken voor het solicitatie gesprek al was ze aanwezig, Je wordt erin gesmeten en trek je plan.. Daar wordt niks op een vriendelijke manier door de hoogste verantwoodelijke op een beleefde manier gezegd,als je aan de kassa zit en je maakt een fout weet heel de rij van de kassa het,zo erg dat er 1klant de verantwoordelijke aansprak dat je zo nie met je personeel omgaat. Ik ben meer ziek thuis door stress op het werk. De filiaalverantwoordelijke kan en mag alles en dat wordt ook niet verborgen..ik spreek niet over alle verantwoordelijke er zijn er goeie bij,..13u beginnen met de shift en om 14u al in pauze moeten ,en dan uren na elkaar aan de kassa zitten,meisje zien wegpesten door de maneger zelf die daardoor niet meer komt...neen het was geen toffe ervaring
Minpunten
De de filiaalleider
Paris
Business Consultant (voormalige medewerker) - Parike - 13 juni 2023
Négociations avec des fournisseurs du monde entier (principalement l'Inde et la Chine). Être en contact avec d'autres départements (outillage, ingénierie, qualité) pour s'assurer que la demande est couverte à temps et avec la bonne qualité. Diriger les contrats commerciaux pour le CAPEX Assurer la disponibilité du niveau de service pour les outils de transport Maîtriser le processus de sourcing (de la source au contrat et de l'approvisionnement au paiement). Gestion du portefeuille de fournisseurs liés aux outils de transport au niveau mondial.
Tof
Kassierster (huidige medewerker) - Gent - 25 mei 2023
Goeie verloning. Leuke sfeer, je word goed betaald, vaste werktijden, je leert omgaan met klanten, je wordt socialer, Minpunten: Ze verwachten dat je alles op 1 dag leert
Toxische werkomgeving
Allround medewerker (voormalige medewerker) - Merelbeke - 10 mei 2023
Hoge werkdruk, toxisch leiderschap Spanningen vakbond
Pluspunten
Gezonde voeding, loon
Minpunten
Werkdruk, hr beleid
tense
Kassierster (voormalige medewerker) - Mechelen - 1 mei 2023
The pay was good, the colleagues were friendly but sometimes it gets really tense. But I really didn't mind.I enjoyed the little i worked with them, it was nice adding i worked at Lidl on my CV
Was deze review waardevol?
En général Ok, mais travail très physique
Employé polyvalent (voormalige medewerker) - Bruxelles - 27 april 2023
J'ai lu beaucoup de commentaires négatifs, mais j'ai osé quand même et je ne regrette pas. Attention le travail est très physique ! Surtout le rayon fruits et légumes. Vous devez remplir le rayon pour l'ouverture, vous avez 1:30 pour ça. Vous avez vu la taille de rayon fruits et légumes à Lidl? En général, vous travaillez à 2 rarement 3. Si vous avez mal au dos n'osait même pas, ce n'est pas le travail pour vous.
Lidl
Employé de magasin (huidige medewerker) - Arlon - 25 april 2023
Lidl est une très bonne entreprise. Vous êtes bien accueilli, former et Le salaire est correct. Seul inconvénient malgré que le salaire soit correct il est difficile d'obtenir un contrat à temps plein
Travaille d'équipe
Employée polyvalente (voormalige medewerker) - Brussel - 20 april 2023
Vous avez des chèque repas à 8 euros une assurance dkv
Pluspunten
Chèque repas et assurance dkv
Minpunten
Pas d'évolution
Was deze review waardevol?
Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?
Stel een vraag over solliciteren of werken bij Lidl. Onze community staat klaar om te antwoorden.Stel een vraagAlgehele waardering
2.391
Vragen over Lidl
- Hoe vaak krijg je opslag bij Lidl?9 personen hebben geantwoord
- Hoe verloopt het promotieproces bij Lidl?8 personen hebben geantwoord
- Comment trouver un job étudiant ?8 personen hebben geantwoord
- Hoe is het vakantiebeleid bij Lidl? Hoeveel vakantiedagen krijg je per jaar?6 personen hebben geantwoord
- À quel âge peut-on travailler dans votre enseigne, pas comme étudiant.5 personen hebben geantwoord
- Quelle sont les horaires chez vous5 personen hebben geantwoord
- Quelle est l'âge qu'il faut avoir pour travailler chez vous5 personen hebben geantwoord
- Wat is het thuiswerkbeleid bij Lidl?4 personen hebben geantwoord
- Comment est-ce que Lidl a réagi à la pandémie de Covid-19 ?3 personen hebben geantwoord
- Hoe ziet een typische dag eruit bij het bedrijf?3 personen hebben geantwoord