Lidl
3,1 out of 5 stars.
Write a review

Lidl Employee Reviews

Review this company
Job Title
All
Location
Belgium283 reviews

Ratings by category

2,9Work-Life Balance

Search reviews

Sort by

HelpfulnessRatingDate
Found 283 reviews matching the searchSee all 9.561 reviews

A company to build a career

Indeed Featured review

The most useful review selected by Indeed
Lidl is a company that reinvents itself over and over again with the headroom for mistakes. I have had 10 wonderful years with Lidl and would encourage everyone who has doubts to go and try out this company. Great place to work.
Was this review helpful?

Gezellig

Hangt een goede sfeer en je wordt meteen opgenomen door de groep!
Was this review helpful?

Bij lidl ben je een nummer

Heel weinig door groei mogelijkheden. Mensen die een hogere functie willen worden uitgelachen of gesaboteerd. Als je meer contract uren wil. Dan gaat dit niet door de producitiviteit. Maar dan wel met 3 man heel de winkel moeten rechthouden en maar 2 kassa's kunnen open houden. Bovendien heb je een contract van 24,28 of 32u en geven ze steeds die van 24u. Je doet op papier 24u en in theorie 32tot36u. Overuren kunnen niet op genomen worden in vakantie. Maar worden uit betaald aan 3€/overuur. De rest gaat naar de belastingen.
Was this review helpful?

Aanvuller

Moeilijke job. Niet onderschatten. Hard doorwerken Fijne collega’s
Was this review helpful?

Veel geroddel en ze werken je buiten

Ik stond altijd klaar voor mijn collega's en ook om shiften bij te draaien als er zieken vielen. Hierdoor heb ik soms andere dingen achteruit gestoken voor het werk, maar ik kon het geld goed gebruiken! Na een tijdje werd het al duidelijk dat er veel gepraat werd onderling en je wist niet meer wie je moest vertrouwen. Zelfs de filiaalmanager was niet te vertrouwen. Ze smijten je letterlijk buiten als je een koekje eet dat vervallen is of als je zero waste producten opzij legt om later mee te nemen naar huis. Er wordt ook ongelooflijk veel brood en andere producten weggegooit terwijl deze perfect in orde nog zijn en naar een voedselbank kunnen gebracht worden, maar dit mag volgens grotere bazen niet! Echt een schande! Het was een fijne familie die langzaam aan heel gemeen en achterbaks is geworden. Lidl is uiteindelijk geen leuke ervaring geweest.

Pros

goed betaald

Cons

roddels, gemeen, 0 vertrouwen
Was this review helpful?

Rate your recent company

Share your experience to help others

Évolution

Après 10 ans il faudrait faire de la place pour que les caissiers puissent évoluer.

Pros

Beaucoup de cadeaux, chèques etc..

Cons

Prend du temps pour évoluer.
Was this review helpful?

Gewoon slecht!!

Daar niet beginnen werken je wordt er slecht behandelt, met andere woorden gewoon uitgeperst en weggesmeten!
Was this review helpful?

Bon travaille

Bon travaille à courte durée travaille très physique

Pros

Repas gratuit

Cons

Physique
Was this review helpful?

Environnement de travail

Un travail et une équipe très chouette, dommage que la gérante de ce Lidl ne m'a pas laisser ma chance en étant en stage...mais c'est la vie.
Was this review helpful?

l'aspect le plus difficile de votre poste

longues journées 10h prévenu le matin.changement d horaire au jour.salaire dévalué.polyvalence exessive
Was this review helpful?

Hard werken maar nooit saai

Flexibiliteit word steeds gewaardeerd. Part-time uren kunnen indien nodig opgeschroefd worden als men je inzet ziet. Groepsgeest maakt het werk lichter.
Was this review helpful?

Lieve collegas

Super leuke sfeer . Ik raad het zeker aan om daar te werken! Een goed begin als je een nieuwe jobstudent bent en die nog veel wilt leren . Dan is de lidl de geschikte job.
Was this review helpful?

horaires

donner des horaires plus flexibles aux étudiants a fin qu'ils puissent mieux concilier leur études avec les jobs étudiants .merci.
Was this review helpful?

Travail satisfaisant pour une courte durée

Travail exigeant (bon rendement exigé).Pas/peu d'évolution possible .Bonne ambiance de travail.Horaires flexibles en fonction de la charge de travail (normalement les heures sont récupérables, mais pas toujours).
Was this review helpful?

Évolution

Il est difficile d'évoluer au sein de l'entreprise.J'attends impatiemment de pouvoir passer gérante, et pour se faire, j'attends toujours qu'ils me proposent une formation rapide comme ils le font avec des nouveaux collaborateurs externes.C'est vraiment quelque chose que l'entreprise doit mettre en place avant de démotiver les motiver.
Was this review helpful?

stressvol

Er wordt weinig appreciatie getoond naar de werknemers toe. Ze vragen altijd om meer uren te doen dan in uw contract staat dus er is niet veel sprake van een goede work/life balans. Alles moet snel snel gaan. Je krijgt wel goed betaald en maaltijdcheques.
Was this review helpful?

Environnement pratique

Cadre agréable, équipe dynamique, personnel gentil et accueillant.

Pros

Accueil
Was this review helpful?

Veel te veel druk

Je moet verschillende werken tegelijk doen,komen en gaan altijd bereikbaar zijn en overuren zijn een minimum betaald
Was this review helpful?

Lidl Courcelles

Bonjour, j'y travaille actuellement en 16h24, très bonne ambiance, Bonne équipe , je recommande vivement

Pros

très bonne ambiance, Salaire correcte

Cons

Aucun
Was this review helpful?

Hangt af van leidinggevende of het een aangename werkplek is

Het is een leuk werkplek, met erg veel voordelen ook al ben je student (denk aan maaltijdcheques, kerstcadeaus, 13e maand, ...). LIDL als onderneming is daar dus goed bezig. Het jammere zaak is het feit dat de leidinggevenden LIDL verpesten voor de bedienden. Ik heb in 2 filialen gewerkt. Eerst had ik zeer aangename, vriendelijke leidinggevenden (met een paar rotte appels ertussen maar die kon ik gemakkelijk negeren). Die aangename leidinggevenden hadden begrip voor mijn studies en legden dingen uit als je iets niet wist/snapte. Dit is volgens mij hoe dat LIDL wil dat het gaat, want ik weet dat LIDL hier veel aandacht aan hecht.Ik ben vervolgens naar een andere filiaal gegaan wegens verhuis... en toen liep het helemaal mis. Als manager was een oudere, zeer chagrijnige vrouw die om alles riep en geen begrip had voor de studies van alle studenten. Hield er amper rekening mee en werd boos om dingen die "niet mochten", terwijl ze wel volledig mochten bij mijn vorige filiaal. Studenten werden gewoon niet goed behandeld, en weet dat het ook zo was voor sommige vaste werknemers. Het was gewoon duidelijk dat ze niet veel over management wist, of gewoon te lang geleden over management heeft geleerd... Want als student economie met management als groot onderdeel, was het duidelijk dat zij niet wist hoe dat ze dingen moest aanpakken. Haar manier van leiding geven paste niet in het kader van LIDL...Conclusie: Als je geluk hebt, heb je een goe opgeleide leidinggevende die weet hoe dat hij/zij leiding moet geven, en begrip heeft voor jou als vaste bediende of student. Enkel dan is - 

Pros

Dertiende maand

Cons

Onopgeleidde, grofe leidinggevenden
Was this review helpful?

Travail diversifié

Chouette ambiance de travail mais journée bien remplie entre commande camions administratif entretien magasin gestion du personnel et autre on ne s embête pas si vous êtes actif je recommande

Pros

Ambiance collegue

Cons

Horaire
Was this review helpful?

Want to know more about working here?

Ask a question about working or interviewing at Lidl. Our community is ready to answer.Ask a Question

Overall rating

Based on 9.561 reviews

Ratings by category

2,9 out of 5 stars for Work/Life Balance
3,5 out of 5 stars for Salary/Benefits
3,0 out of 5 stars for Job Security/Advancement
2,8 out of 5 stars for Management
2,9 out of 5 stars for Culture

Learn about Lidl in popular locations

  • Companies
  • Lidl
  • Employee Reviews