Lidl Employee Reviews

Found 190 reviews matching the search See all 5.243 reviews
Sort by: Helpfulness | Rating | Date
1,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Fuyez
Employé polyvalent (Former Employee) –  Employé polyvalent6 October 2019
Il profite de vous car vous êtes nouveau dans l'entreprise , et j'avais remarqué avec tous les CDD de 6 mois, une semaine avant que le contrat se termine on vous annonce déjà que vous n'êtes plus repris . car après ils n'ont plus d'avantages avec le gouvernement.
La raison de la fin de mon contrat était tout simplement que j'étais trop rapide et ça mettait mes collègues mal à l'aise je n'avais jamais entendu une raison aussi stupide
Was this review helpful?YesNoReport
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Gewoon top
Regionaal Directeur (Former Employee) –  Merelbeke5 October 2019
Voor Lidl werken is elke dag goed gehumeurd opstaan en moe maar tevreden gaan slapen. Gewoon een topbedrijf!
Pros
De sfeer
Cons
Geen
Was this review helpful?Yes 2NoReport
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Bonne société
Assistant Manager (Former Employee) –  Anderlecht4 October 2019
Malgré le stress et le travail c’était très agréable de travailler chez eux
Was this review helpful?YesNoReport
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
A company to build a career
REGIONAL MANAGING DIRECTOR (Former Employee) –  West-Vlaanderen27 August 2019
Lidl is a company that reinvents itself over and over again with the headroom for mistakes. I have had 10 wonderful years with Lidl and would encourage everyone who has doubts to go and try out this company. Great place to work.
Was this review helpful?Yes 1NoReport
1,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
geen gezellige samenwerking in hoboken ze zijn er zo vals en gemeen
Assitent filaailmanager (Current Employee) –  Hoboken18 August 2019
de reden dat ik weg ben van lidl is dat ze mij niets hebben gegund en de hoboken lidl is de schandaligste filaal dat ik ken en zo vals die mensen daar daarom ben ik er weg van daar
Was this review helpful?Yes 3No 1Report
1,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Nooit meer
Winkelbediende (Former Employee) –  Limburg (provincie)29 May 2019
Wordt veel in de doofpot gestoken en ik heb er een burn out aan over gehouden
Was this review helpful?Yes 5NoReport
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Super job de vacance
preparateur de commande (Former Employee) –  Marche-en-Famenne27 April 2019
Un endroit agréable pour un job étudiant et une belle rémunération
Was this review helpful?Yes 3No 2Report
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
chouette lieu de travail
job étudiant (Former Employee) –  Court-Saint-Étienne29 March 2019
j'ai beaucoup aimé travaillé au lidl durant les vacances scolaire. cela a enrichi mes expériences professionnelles
Pros
facile d'accès
Was this review helpful?Yes 5No 1Report
3,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
altijd hetzelfde
kassamedewerkster (Former Employee) –  Zelzate18 March 2019
ik moest alle dagen hetzelfde doen en er werd altijd wel gezaagd op je ondanks dat je steeds meer en meer je best doet.
Ook als je problemen hebt met je kind vinden ze het niet nodig voor je te laten gaan en geen respect voor je werk.
Ze willen steeds meer en meer dat je doet ondanks dat je er niet voor betaald wordt of respect alleen ook totaal niet.
Was this review helpful?Yes 11No 1Report
2,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
société bateau, travail bateau
Assistant manager (Current Employee) –  Bouffioulx12 March 2019
tout est dans la titre.
si vous cherchez un emploi sans trop de prise de tête et ou on peut y faire carrière sans trop de vague LIDL est fit pour vous.

Beaucoup de collègues sympas .

Aucun management ni aucun suivi.
Pros
horaires
Cons
aucune prise de décision .
Was this review helpful?Yes 4No 1Report
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Lidl
Caissière - réassortisseuse (Current Employee) –  Gilly10 March 2019
Bonne entreprise en générale
J y suis depuis plus de 10 ans et je souhaiterais
Changer d orientation pour un travaille moins lourd physiquement.
Je suis a l ecoute et j aime beaucoup expliquer aider ...
Voilà pourquoi je me dirige vers autre chose.
Si non je n ai a rien a reprocher a Lidl j y passé de tres bon moment avec mes clients mes collègues.
Pros
Job stable CDI rapidement
Cons
Manque de temps pour l installation du rayons frais, Devoir allez vite a la caisse, Ne pas prendre plus de temps pour la clientèle, Devrait avoir un service de nettoyage.
Was this review helpful?Yes 5No 2Report
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Polyvalence du poste
Caissiere - reassortisseuse (Former Employee) –  Gembloers17 February 2019
De caissière à reassortisseuse, en passant par les commandes ou la gestion des stocks.
Apprentissage quotidien.
Was this review helpful?Yes 5No 1Report
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Productivie en gezellige werkomgeving
arbeidster (Former Employee) –  Tienen6 February 2019
Klantvriendelijk zijn en flexibel zijn. Eventuele uren van colega's overnemen bij ziekte of onverwachte omstandigheden.
Pros
pauze, en er was water en koffie.
Cons
Er waren geen extra voordelen
Was this review helpful?Yes 3No 2Report
2,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Avis
Employée polyvalente (Former Employee) –  Mouscron Luingne9 January 2019
Mauvaise expérience
Il faut avoir 36 bras
Être disponible tout le temps, même quand on doit être en congé
Was this review helpful?Yes 5No 5Report
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Travaille Plaisant
Préparateur de commande CLW (Former Employee) –  Courcelles8 January 2019
Bon travaille pour jeunes motiver, travaille physique.
Was this review helpful?Yes 13No 6Report
1,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
niks was aangenaam
kassierster en aanvulsster (Former Employee) –  Gent20 December 2018
geen aangename plaats om te werken. Je bent een nummer en dat merk je enorm.
Pros
niks
Cons
veel te veel om op te sommen
Was this review helpful?Yes 7No 7Report
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Environnement de travail agréable
Caissier réassortisseur (Former Employee) –  Tertre, BE9 December 2018
Horaire de travail correspondant a mes critères, Salaire très correct
Pros
Salaire
Was this review helpful?Yes 14No 1Report
3,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
gezellige werkomgeving
Assistent filiaalmanager (Current Employee) –  Limburg (provincie)1 December 2018
het is heel fijn werken. ik doe mijn werk ook heel graag daar. veel afwisseling. de dag gaat er zeer snel voorbij. ik vind voor mijzelf de werkdruk die er is een uitdaging. ik kan er goed mee om. heb er ook heel veel bijgeleerd. nadeel is op bepaald moment geen doorgroei mogelijkheden meer terwijl je het wel zou kunnen. en sommige zaken worden niets mee gedaan. alsof ze niet luisteren als je met een probleem zit. binnen het team wordt er wel geluisterd maar de mensen die hoger zitten niet.
Was this review helpful?Yes 5No 3Report
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Warme omgeving en toffe collega’s
Filiaalbediende (Current Employee) –  Zelzate26 November 2018
Ik werd heel goed vriendelijk ontvangen.
Mijn sollicitatiegesprek stelden ze mij op mijn gemak
Opleiding was goed. Ze verwachten wel dat je snel meekan en werk ziet.
Pros
Water en koffie zijn gratis
Cons
Geen korting op jouw aankopen.
Was this review helpful?Yes 4NoReport
1,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Lidl Weduwe
Assistent manager (Current Employee) –  Antwerpen (provincie)8 November 2018
Ik ben de vrouw van een medewerker bij Lidl. Een Lidl weduwe als het ware. Ik schrijf deze review omdat ons gezin na meerdere jaren Lidl effectief lijdt onder mijn man zijn job als assistent manager.
Mijn man heeft nooit vaste uren, zelfs niet binnen de afgesproken bevestigde en afgetekende uurroosters. Dit maakt het voor ons gezin zeer moeilijk om dingen te plannen. Weekendje weg? Niet voor ons, speelafspraak met andere gezinnen, niet voor ons... Een afspraak maken bij eender welk bedrijf om zaken te regelen: onmogelijk.

Het management wijzigt elke paar maanden met daarbij ook de persoonlijke voorkeuren van het management. Wat het quasi onmogelijk maakt om de instructies te volgen, gezien deze te pas en te onpas veranderen.
Om dan nog te zwijgen over de pesterijen. Mijn man krijgt steevast dagelijks de zware klussen, want ja... hij is een man en als hij er is moeten de vrouwen dat toch niet allemaal doen. Vrije zaterdagen? Ongekend, dit jaar 2 buiten zijn wettelijke vakantie. Verlofaanvraag voor een zaterdag omwille van een familiefeest of verjaardag van de dochter. Afgekeurd op 1 week voor het evenement, terwijl de aanvraag al 5 weken binnen was... Dit dan regelen met de collega's om te wisselen zodat bezetting optimaal blijft: afgekeurd. Allemaal zonder reden. Daarnaast bestaat er ook het favoritisme en discriminatie, een vrouwelijke medewerker mag wél uren verschuiven voor zorg voor haar kind, een mannelijke niet (zelfs geboorteverlof van een . Het is de moeder namelijk die moet opdraaien voor de zorg van haar kind... Zo werd hem verteld. Kleine nota: voor mij is een
  more... dag sociaal verlof een verlies van €140, bij Lidl: ongeveer de helft.
Omgekeerd gaat alles dan weer wel. Werken op de vrije dag, uurtjes langer werken, extra ritjes doen naar andere filialen buiten de werkuren om goederen op te halen... Bijspringen in een ander filiaal bij ziekte of verlofperiodes. Allemaal geen probleem voor mijn wederhelft. Hij doet dat met veel plezier zelfs.

Er worden ook dossier nota's uitgedeeld gelijk zoete broodjes. Een fout gemaakt? Dossier nota, ook al is deze fout door een andere medewerker gemaakt tijdens jou week verlof. Als je het mij vraagt is Lidl de meest mensonvriendelijke winkelketen ter wereld en betalen ze hun medewerkers bijlange niet voldoende om hen te behandelen zoals zij dit doen.

Ik heb het geluk de vrouw te zijn van een brave, respectvolle, goedlachse, hardwerkende man die ondanks alles heel positief in het leven staat. Daarom begrijp ik niet waarom hij in zijn job op die manier behandeld kan worden.
  less
Pros
Leuk concept, goede producten, toffe job op zich
Cons
Onmenselijke eisen en behandeling van de medewerkers (zero work-life balance)
Was this review helpful?Yes 19No 2Report
Claimed Profile

Want to know more about working here?

Ask a question about working or interviewing at Lidl. Our community is ready to answer.

Ask a Question

Overall rating

3,3
Based on 5.243 reviews
51,1K
41,5K
31,3K
2618
1699

Ratings by category

3,0Work/Life Balance
3,5Salary/Benefits
3,2Job Security/Advancement
3,0Management
3,1Culture