Lidl Reviews

144 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 3.264 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
aime le concept
Store Manager ( gerant ) (voormalige medewerker) –  Sint-Pieters-Leeuw18 april 2018
je suis tout a fait d'accord avec la philosophie du concept
Pluspunten
management
Minpunten
un peu trop peu de personnels pour réaliser le travailles du jour
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Mind-numbing, no-nonsense cashing
Shop Assistant / Filiaalmedewerker (vast contract) (voormalige medewerker) –  Leuven10 maart 2018
Working at Lidl, at first, was a short term solution. After 7 months of looking for a job after high school Lidl was the one place I could start.

Looking back, I'm glad they took me in, as it looks really good on a CV to have worked in a supermarket for over 2 years.

The job is mind-numbing and gets you in contact with a lot of different people (not always as nice but definitely interesting)
I found the only way to keep working at Lidl and staying happy was to put a smile on my face and to be nice to every single person that I saw while working.
Was deze review waardevol?Ja 4NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
kassierster
Filiaal bediende (voormalige medewerker) –  Oost-Vlaanderen1 maart 2018
Als kassierster werken was aangenaam werk. Het contact met de klanten, klanten helpen, uitpakken, inventariseren, ...zeer veel afwisseling in de job.
Geleerd bij lidl, mensenkennis , collegialiteit, transpalet rond rijden, kassa tellen, ....
moeilijkste onder de collega's was jaloezie (allemaal dames samen)
Elk jaar een beoordelingsgesprek wat ik super vind.
Voor lidl werken raad ik zeker aan.
Was deze review waardevol?Ja 8NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Tres agreable
reassortisseur caissiere (voormalige medewerker) –  Forêt21 februari 2018
J'aimais beaucoup les horaires la ponctualité travailler
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 3Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuke werksfeer
Winkelbediende (voormalige medewerker) –  Herselt17 januari 2018
De maanden dat ik bij lidl had gewerkt waren er hele leuke collega's, je leert er veel bij ivm kassa training en klantvriendelijjkheid. niet alle dagen waren daarom even leuk maar door bepaalde collega's maakte het dan dat je van een echt baal dag toch een leuk dag kon maken
Was deze review waardevol?Ja 10NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
société structurée
Caissier réassortisseur (voormalige medewerker) –  Aywaille7 januari 2018
Travail polyvalent à accomplir de manière structurée
Pluspunten
évolution possible
Minpunten
A l'époque, un couple ne pouvait pas travailler dans la même société
Was deze review waardevol?Ja 7Nee 5Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezelge winkek
Winkelbediende (voormalige medewerker) –  Beveren17 november 2017
Je word niet altijd gewaardeerd voor je werk wat je doet
Pluspunten
Maaltijdencheks
Minpunten
Pauze veel te laat
Was deze review waardevol?Ja 14NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Zeer fijne werkplaats.
Winkelmedewerkster, kassier (voormalige medewerker) –  Oostham16 november 2017
Goede collega's en goede verloning. Fijne werksfeer.
Was deze review waardevol?Ja 8Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
caissier
Caissier réassortisseur (voormalige medewerker) –  Bruxelles2 november 2017
opportunité de travail et j'ai accepté. Et dans le même étant de nature curieuse, j'ai appris un nouveau métier.
Pluspunten
Beaucoup d'avantages
Minpunten
pas de CDI
Was deze review waardevol?Ja 21Nee 6Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Evolution
Manager magasin (voormalige medewerker) –  Liege13 oktober 2017
Gérante formatrice pendant 5 ans

Bcp de changement de magasin pas assez de stabilité
Pluspunten
Voiture de societe
Minpunten
Souvent changer de filiale
Was deze review waardevol?Ja 13Nee 2Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
good place to work
Order picker (voormalige medewerker) –  hainaut province, belgium12 oktober 2017
typical order picker job, safety and comfort are high quality, the work asking a lot of physical effort. nice work culture with a good management and staff
Was deze review waardevol?Ja 7Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
environnement de travail agreable
Caissière/Réassortisseuse (voormalige medewerker) –  Schaarbeek5 oktober 2017
le salaire n est pas très avantageux et clients souvent désagreable
Was deze review waardevol?Ja 9Nee 5Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke en afwisselende job
Assistent filiaalmanager (huidige medewerker) –  Antwerpen11 september 2017
Leuke afwisselende job. Het is hard werken maar de verloning als filiaalbediende is prima. Hier geld een 32u contract als fulltime. Je start wel met 24u
Pluspunten
Verloning niveua filiaalbedienden
Minpunten
Late en vroege shiften, weekendwerk
Was deze review waardevol?Ja 9Nee 2Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Environnement de travail
Caissier Principal (huidige medewerker) –  Brussel5 september 2017
A améliorer
Je suis caissier principal. En tant que tel, je supervise le travail à la caisse et je dirige environ une équipe de 12 personnes
Was deze review waardevol?Ja 6Nee 5Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
meestal heel leuke collega's goede werksfeer
Kassierster (voormalige medewerker) –  Deurne31 augustus 2017
heel veel geleerd , eerst als vliegende voor lidl wat heel plezierig is zo leer je de andere winkels en collega's ook kennen . Als vliegende kreeg je wel meer respect ! Als vaste medewerker ook heel leuk , ik deed mijn job enorm graag maar door sommige( pesterijen filiaalleiding) is daar spijtig genoeg een einde aan gekomen !
Pluspunten
maaltijdcheques, goede collega's ook na werktijd en nog steeds
Minpunten
werkdruk
Was deze review waardevol?Ja 10NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Beaucoup de reves
Piqueur (huidige medewerker) –  Aye20 augustus 2017
Beaucoup de pression aussi bien physique que mental
Pluspunten
L'Entente entre collègue
Minpunten
Beaucoup de pression
Was deze review waardevol?Ja 10Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Une bonne ambiance
CDD (voormalige medewerker) –  Laken5 augustus 2017
Je me suis retrouvé dans une équipe motivée et efficace. L'idéal pour progresser rapidement. Le management était, lui aussi, impeccable.
Was deze review waardevol?Ja 11Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Hangt ervan af welke groep je zit
Kassierster (huidige medewerker) –  Sint-Truiden24 juli 2017
Met transpalet rijden,👍
Groepjes onder collega's,je hoort erbij of niet 😏
Was deze review waardevol?Ja 11Nee 6Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede werksfeer ,
Assistent manager (huidige medewerker) –  Koerse20 juli 2017
De werkdruk ligt zeer hoog , een heel afwillende job met veel doorgroeimogelijkheden
Pluspunten
Goede verloning, toffe werksfeer, super collega s
Minpunten
Hoge werkdruk en word alsmaar hoger geen vervanging ziek personeel
Was deze review waardevol?Ja 11Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Manque de respect pour le personnel
Gérante (42h/semaine) (voormalige medewerker) –  Thuin7 juli 2017
La direction ne regarde qu'à la productivité sans aucun respect pour le personnel
Was deze review waardevol?Ja 13Nee 5Rapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Lidl. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,5
Gebaseerd op 3.267 reviews
5711
41.025
3883
2351
1297

Waarderingen per categorie

3,1Werk-Privé Balans
3,6Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,2Doorgroeimogelijkheden
3,1Management
3,2Bedrijfscultuur