Lidl Reviews

137 reviews gevonden voor deze zoekopdracht
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezelge winkek
Winkelbediende (voormalige medewerker) –  Beveren17 november 2017
Je word niet altijd gewaardeerd voor je werk wat je doet
Pluspunten
Maaltijdencheks
Minpunten
Pauze veel te laat
Was deze review nuttig?Ja 2NeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Zeer fijne werkplaats.
Winkelmedewerkster, kassier (voormalige medewerker) –  Oostham16 november 2017
Goede collega's en goede verloning. Fijne werksfeer.
Was deze review nuttig?Ja 3NeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
caissier
Caissier réassortisseur (voormalige medewerker) –  Bruxelles2 november 2017
opportunité de travail et j'ai accepté. Et dans le même étant de nature curieuse, j'ai appris un nouveau métier.
Pluspunten
Beaucoup d'avantages
Minpunten
pas de CDI
Was deze review nuttig?Ja 5NeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Evolution
Manager magasin (voormalige medewerker) –  Liege13 oktober 2017
Gérante formatrice pendant 5 ans

Bcp de changement de magasin pas assez de stabilité
Pluspunten
Voiture de societe
Minpunten
Souvent changer de filiale
Was deze review nuttig?Ja 6Nee 1Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
good place to work
Order picker (voormalige medewerker) –  hainaut province, belgium12 oktober 2017
typical order picker job, safety and comfort are high quality, the work asking a lot of physical effort. nice work culture with a good management and staff
Was deze review nuttig?Ja 3NeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
environnement de travail agreable
Caissière/Réassortisseuse (voormalige medewerker) –  Schaarbeek5 oktober 2017
le salaire n est pas très avantageux et clients souvent désagreable
Was deze review nuttig?JaNee 3Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke en afwisselende job
Assistent filiaalmanager (huidige medewerker) –  Antwerpen11 september 2017
Leuke afwisselende job. Het is hard werken maar de verloning als filiaalbediende is prima. Hier geld een 32u contract als fulltime. Je start wel met 24u
Pluspunten
Verloning niveua filiaalbedienden
Minpunten
Late en vroege shiften, weekendwerk
Was deze review nuttig?Ja 2Nee 2Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Environnement de travail
Caissier Principal (huidige medewerker) –  Brussel5 september 2017
A améliorer
Je suis caissier principal. En tant que tel, je supervise le travail à la caisse et je dirige environ une équipe de 12 personnes
Was deze review nuttig?Ja 1Nee 1Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
meestal heel leuke collega's goede werksfeer
Kassierster (voormalige medewerker) –  Deurne31 augustus 2017
heel veel geleerd , eerst als vliegende voor lidl wat heel plezierig is zo leer je de andere winkels en collega's ook kennen . Als vliegende kreeg je wel meer respect ! Als vaste medewerker ook heel leuk , ik deed mijn job enorm graag maar door sommige( pesterijen filiaalleiding) is daar spijtig genoeg een einde aan gekomen !
Pluspunten
maaltijdcheques, goede collega's ook na werktijd en nog steeds
Minpunten
werkdruk
Was deze review nuttig?Ja 1NeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Beaucoup de reves
Piqueur (huidige medewerker) –  Aye20 augustus 2017
Beaucoup de pression aussi bien physique que mental
Pluspunten
L'Entente entre collègue
Minpunten
Beaucoup de pression
Was deze review nuttig?Ja 3NeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Une bonne ambiance
CDD (voormalige medewerker) –  Laken5 augustus 2017
Je me suis retrouvé dans une équipe motivée et efficace. L'idéal pour progresser rapidement. Le management était, lui aussi, impeccable.
Was deze review nuttig?Ja 6NeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Hangt ervan af welke groep je zit
Kassierster (huidige medewerker) –  Sint-Truiden24 juli 2017
Met transpalet rijden,👍
Groepjes onder collega's,je hoort erbij of niet 😏
Was deze review nuttig?Ja 4Nee 4Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Manque de respect pour le personnel
Gérante (42h/semaine) (voormalige medewerker) –  Thuin7 juli 2017
La direction ne regarde qu'à la productivité sans aucun respect pour le personnel
Was deze review nuttig?Ja 7Nee 4Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
belle ambiance bonne esprit d equipe
Employé polyvalent (voormalige medewerker) –  Menen22 juni 2017
arriver 7h du matin
nettoyage du magasin mise en rayon
accueil clientel
Pluspunten
belle ambiance
Minpunten
gestion des employes
Was deze review nuttig?Ja 14Nee 2Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Groupe de travail
Employée polyvalente (voormalige medewerker) –  Tournai Froyennes19 juni 2017
Super entreprise pour les jeunes etudiants. De nombreuses possibilités évoluer au sein de l'entreprise
Pluspunten
Salaire
Was deze review nuttig?Ja 15Nee 4Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Stressvolle maar leuke sfeer
Kassière (voormalige medewerker) –  9090 Melle16 juni 2017
Als je een persoon bent die niet houd van een stressvolle sfeer, dan raad ik u deze job af. In de Lidl hoort men te genieten van de pauze, maar hard door te werken als je betaald wordt.
Pluspunten
Mooie verloning (en compensaties zoals overuren)
Minpunten
Stressvol en erg zwaar werk
Was deze review nuttig?Ja 13Nee 2Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fijne omgang
Verkoopster (huidige medewerker) –  Heusden13 juni 2017
Heel fijne werk sfeer. En leuke groei mogelijkheid
Pluspunten
Geen
Minpunten
Geen
Was deze review nuttig?Ja 6Nee 4Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Environnement agréable
Guichetier (voormalige medewerker) –  België10 juni 2017
Société agréable .Environnement favorable lien entre les employés véritablement familial accueil pour les employés et les clients favorable
Pluspunten
Heures supplémentaires payantes
Minpunten
Travail accru
Was deze review nuttig?Ja 7NeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
een sfeervolle werkplaats
Caissière (huidige medewerker) –  Hulst5 mei 2017
ik hou ervan om nieuwe mensen te leren kennen en om met mensen te kunnen praten over van alles en nog wat. ik weet ook hoe je met mensen moet omgaan dat heb ik namelijk al meermaals geleerd op school bij 1 van mijn vakken. Lidl is een hele leuke winkel vind ik, je wordt altijd geholpen als je iets niet weet, je bent met iedereen vrienden alsof je elkaar al jaren kent. je kan gemakkelijk op weg gaan in je eentje, je weet altijd wat je moet doen, als je vast zit weet je naar wie je kan gaan en je kan er op rekenen dat je altijd geholpen wordt.
Pluspunten
de sfeer, de mensen, de pauzes
Minpunten
sluiten vind ik minder leuk
Was deze review nuttig?Ja 7Nee 1Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
interim
verkoopster/ kassierster (voormalige medewerker) –  Deurne8 april 2017
c était un travail intérimaire donc après ma période d intérim je n est pas été retenu
Was deze review nuttig?Ja 9Nee 1Rapporteren

Algehele waardering

3,5
Gebaseerd op 2.926 reviews
5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Waarderingen op categorie

Werk-Privé Balans
3,1
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,6
Doorgroeimogelijkheden
3,3
Management
3,1
Bedrijfscultuur
3,2

Reviews over Lidl gesorteerd op locatie