Lidl Reviews

160 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 3.946 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
toffe werksfeer
Jobstudent (huidige medewerker) –  Turnhout29 juni 2018
Dit is enkel op woensdagnamiddag wel lange dag maar voor de rest een toffe werksfeer
Was deze review waardevol?Ja 7Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Travail agréable et varié avec une équipe solidaire et dynamique
Job étudiant (voormalige medewerker) –  Herstal7 mei 2018
Pour moi, une journée de travail typique c'est se lever avec l'envie de se rendre à son travail, d'avoir envie d'évoluer et d'apprendre encore. Parfois le contact avec le client n'est pas toujours facile mais nous devons faire de notre mieux pour le satisfaire.
Pluspunten
L'entente de l'équipe
Was deze review waardevol?Ja 11Nee 3Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Interessante werkgefer
Assistente gerante (voormalige medewerker) –  Beveren18 april 2018
Veel afwisseling...intense job...Duitse maar correcte aanpak
Pluspunten
Doorgroeimogelijkheden
Minpunten
Zware arbeid
Was deze review waardevol?Ja 5Nee 3Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
aime le concept
Store Manager ( gerant ) (voormalige medewerker) –  Sint-Pieters-Leeuw18 april 2018
je suis tout a fait d'accord avec la philosophie du concept
Pluspunten
management
Minpunten
un peu trop peu de personnels pour réaliser le travailles du jour
Was deze review waardevol?Ja 10Nee 2Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Mind-numbing, no-nonsense cashing
Shop Assistant / Filiaalmedewerker (vast contract) (voormalige medewerker) –  Leuven10 maart 2018
Working at Lidl, at first, was a short term solution. After 7 months of looking for a job after high school Lidl was the one place I could start.

Looking back, I'm glad they took me in, as it looks really good on a CV to have worked in a supermarket for over 2 years.

The job is mind-numbing and gets you in contact with a lot of different people (not always as nice but definitely interesting)
I found the only way to keep working at Lidl and staying happy was to put a smile on my face and to be nice to every single person that I saw while working.
Was deze review waardevol?Ja 12Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
kassierster
Filiaal bediende (voormalige medewerker) –  Oost-Vlaanderen1 maart 2018
Als kassierster werken was aangenaam werk. Het contact met de klanten, klanten helpen, uitpakken, inventariseren, ...zeer veel afwisseling in de job.
Geleerd bij lidl, mensenkennis , collegialiteit, transpalet rond rijden, kassa tellen, ....
moeilijkste onder de collega's was jaloezie (allemaal dames samen)
Elk jaar een beoordelingsgesprek wat ik super vind.
Voor lidl werken raad ik zeker aan.
Was deze review waardevol?Ja 12NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Environnement de travail stressant et sous estimé
Vendeuse, hôtesse de caisse et réassort (voormalige medewerker) –  Cuesmes1 maart 2018
Sans commentaires, je n'ai pas bien vécu cette période ou l'on ne me valorisait pas sauf durant mon stage!
Minpunten
Nombreux! impossible de tout énumérer
Was deze review waardevol?Ja 5NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
travail areable
Vendeuse caissière réassortisseuse (voormalige medewerker) –  Andenne27 februari 2018
le poste de caissiere reassort est un metier que j adore
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Tres agreable
reassortisseur caissiere (voormalige medewerker) –  Forêt21 februari 2018
J'aimais beaucoup les horaires la ponctualité travailler
Was deze review waardevol?Ja 7Nee 4Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Environnement de travail agréable
caissière/réassortisseuse (voormalige medewerker) –  Dinant29 januari 2018
Filiale tres agréable, le travail à effectuer est assez difficile
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuke werksfeer
Winkelbediende (voormalige medewerker) –  Herselt17 januari 2018
De maanden dat ik bij lidl had gewerkt waren er hele leuke collega's, je leert er veel bij ivm kassa training en klantvriendelijjkheid. niet alle dagen waren daarom even leuk maar door bepaalde collega's maakte het dan dat je van een echt baal dag toch een leuk dag kon maken
Was deze review waardevol?Ja 14NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
société structurée
Caissier réassortisseur (voormalige medewerker) –  Aywaille7 januari 2018
Travail polyvalent à accomplir de manière structurée
Pluspunten
évolution possible
Minpunten
A l'époque, un couple ne pouvait pas travailler dans la même société
Was deze review waardevol?Ja 9Nee 5Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
mon travaille chez LIDL
Caissière-réassortisseuse (voormalige medewerker) –  Auvelais29 december 2017
une très bonne expérience ,
j'ai été former correctement
Pluspunten
salaire, avantage et équipe
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezelge winkek
Winkelbediende (voormalige medewerker) –  Beveren17 november 2017
Je word niet altijd gewaardeerd voor je werk wat je doet
Pluspunten
Maaltijdencheks
Minpunten
Pauze veel te laat
Was deze review waardevol?Ja 19NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Zeer fijne werkplaats.
Winkelmedewerkster, kassier (voormalige medewerker) –  Oostham16 november 2017
Goede collega's en goede verloning. Fijne werksfeer.
Was deze review waardevol?Ja 10Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige werkomgeving
call agent klachten behandelen (voormalige medewerker) –  Merelbeke15 november 2017
Alles klaarzetten om te beginnen. Communicatie met collega's om te weten of er belangrijke punten zijn om te weten.
Met verschillende programma's tegelijkertijd werken.
Het leukste is verschillende situaties van klanten die aan bod komen en elke dag dat je iets leert.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
caissier
Caissier réassortisseur (voormalige medewerker) –  Bruxelles2 november 2017
opportunité de travail et j'ai accepté. Et dans le même étant de nature curieuse, j'ai appris un nouveau métier.
Pluspunten
Beaucoup d'avantages
Minpunten
pas de CDI
Was deze review waardevol?Ja 33Nee 7Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Evolution
Manager magasin (voormalige medewerker) –  Liege13 oktober 2017
Gérante formatrice pendant 5 ans

Bcp de changement de magasin pas assez de stabilité
Pluspunten
Voiture de societe
Minpunten
Souvent changer de filiale
Was deze review waardevol?Ja 20Nee 3Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
good place to work
Order picker (voormalige medewerker) –  hainaut province, belgium12 oktober 2017
typical order picker job, safety and comfort are high quality, the work asking a lot of physical effort. nice work culture with a good management and staff
Was deze review waardevol?Ja 8Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
environnement de travail agreable
Caissière/Réassortisseuse (voormalige medewerker) –  Schaarbeek5 oktober 2017
le salaire n est pas très avantageux et clients souvent désagreable
Was deze review waardevol?Ja 12Nee 5Rapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Lidl. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,5
Gebaseerd op 3.947 reviews
5859
41.229
31.063
2434
1362

Waarderingen per categorie

3,1Werk-Privé Balans
3,6Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,2Doorgroeimogelijkheden
3,1Management
3,2Bedrijfscultuur