Reviews voor Lidl in Antwerpen (stad)

9 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 4.281 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
strict
Winkelbediende (voormalige medewerker) –  Antwerpen (stad)15 juli 2018
stricte job, alleen de collega's zijn leuk.
het moeilijkste van de job is dat het altijd hetzelfde is.

Het leukste is de sfeer.
Was deze review waardevol?Ja 195Nee 1Rapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke en afwisselende job
Assistent filiaalmanager (huidige medewerker) –  Antwerpen11 september 2017
Leuke afwisselende job. Het is hard werken maar de verloning als filiaalbediende is prima. Hier geld een 32u contract als fulltime. Je start wel met 24u
Pluspunten
Verloning niveua filiaalbedienden
Minpunten
Late en vroege shiften, weekendwerk
Was deze review waardevol?Ja 12Nee 2Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Hard werken maar met een goede sfeer
Verkoopmedewerkster (voormalige medewerker) –  antwerpen13 december 2015
In de ochtend begin je altijd met het vers. Broodjes afbakken, brood in de rekken leggen, groente en fruit en het vlees. Kassa's worden uitgedeeld en dan gaat de winkel open. In de middag ben je vooral bezig met het uitpakken van de goederen en de winkel netjes houden. Ik heb veel geleerd daar. De commerciële kant maar ook het leiden van de winkel. De collega's waren altijd tof maar je ziet veel mensen komen en gaan. Het moeilijkste vond ik sommige klanten en het leukste van deze baan vond ik het streven naar doelen. Proberen alles op tijd klaar te hebben en zorgen dat de winkel er altijd goed uit ziet.
Pluspunten
maaltijdcheques
Minpunten
geen
Was deze review waardevol?Ja 10Nee 3Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productieve werkomgeving in zware werkomstandigheden
Opleiding Personeel (voormalige medewerker) –  Antwerpen en omgeving7 februari 2015
Opleiding personeel en opvolging
Leren werken volgens agenda
Productopvolging en prioriteiten leren leggen
Leren plannen en analyseren , goederenverwerking
Dus zeer gericht werken op organisatie en bestellingen
Aankomst goederen , leren juist tillen en heffen
personeel opvolgen en motiveren
Klantvriendelijkheid en kassaverwerking
Pluspunten
Maaltijdscheque's
Minpunten
Zware arbeidsomstandigheden voor vrouwen
Was deze review waardevol?Ja 18Nee 8Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuke afwisselende job,goede collegas
filiaalbediende (voormalige medewerker) –  Antwerpen, VLG29 oktober 2014
het gewone personeel was heel leuk om met samen te werken,tot er een nieuwe filiaalleider en verkoopsmanager kwam,dan was de sfeer eraan
maar voor de rest een leuke job,correcte betaling van de lonen
het moeilijke aan de job was het vele heffen en tillen,er wordt echt verwacht dat je veel kan op weinig tijd
je krijgt wel een degelijke opleiding
het moeilijkste voor mij persoonlijk was de verkoopmanager,het klikte niet, vandaar dat ik er niet meer werk
Pluspunten
maaltijdcheques, leuke collega's
Minpunten
pauzes worden niet altijd gerespecteerd
Was deze review waardevol?Ja 16Nee 8Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werkomgeving
Vakkenvuller, Verkoper (voormalige medewerker) –  Antwerpen6 juni 2014
-Ik moest de vakken vullen die leeg waren, daarna moest ik verkopen
-Ik heb geleerd om in een team te werken, om sociaal te zijn
-Mijn collega's waren leuke mensen
Pluspunten
Gratis producten
Was deze review waardevol?Ja 13Nee 18Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Intensieve opleiding tot verkoopsmanager
Management Traineeship Sales (voormalige medewerker) –  Antwerpen6 januari 2014
Het moeilijkste van de job is dat je als jonge knaap moet leidinggeven aan mensen met meer ervaring of mensen die niet happig zijn om taken verdeeld te krijgen.
Pluspunten
Hands-on mentality, bedrijfswagen
Minpunten
Voortdurende druk om te presteren
Was deze review waardevol?Ja 28Nee 13Rapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
oneerlijk behandeld
Kassa - aanvulster (voormalige medewerker) –  Antwerpen14 mei 2012
Je krijgt geen eerlijk kans om iets uit te leggen, als er iets scheelt.
De grote bazen wensen je niet te spreken indien je ontslagen wordt!!!
Laf noemen ze dit.
Was deze review waardevol?Ja 28Nee 9Rapporteren

Zie meer reviews over Lidl

Je kan het volgende proberen:

Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Lidl. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,3
Gebaseerd op 4.281 reviews
5817
41.246
31.122
2527
1569

Waarderingen per categorie

3,0Werk-Privé Balans
3,6Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,1Doorgroeimogelijkheden
2,9Management
3,0Bedrijfscultuur