Reviews voor Kassamedewerker (m/v) bij Lidl

14 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 5.107 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
niks was aangenaam
kassierster en aanvulsster (voormalige medewerker) –  Gent20 december 2018
geen aangename plaats om te werken. Je bent een nummer en dat merk je enorm.
Pluspunten
niks
Minpunten
veel te veel om op te sommen
Was deze review waardevol?Ja 7Nee 7Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Zeer fijne werkplaats.
Winkelmedewerkster, kassier (voormalige medewerker) –  Oostham16 november 2017
Goede collega's en goede verloning. Fijne werksfeer.
Was deze review waardevol?Ja 11Nee 3Rapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
meestal heel leuke collega's goede werksfeer
Kassierster (voormalige medewerker) –  Deurne31 augustus 2017
heel veel geleerd , eerst als vliegende voor lidl wat heel plezierig is zo leer je de andere winkels en collega's ook kennen . Als vliegende kreeg je wel meer respect ! Als vaste medewerker ook heel leuk , ik deed mijn job enorm graag maar door sommige( pesterijen filiaalleiding) is daar spijtig genoeg een einde aan gekomen !
Pluspunten
maaltijdcheques, goede collega's ook na werktijd en nog steeds
Minpunten
werkdruk
Was deze review waardevol?Ja 10Nee 2Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Hangt ervan af welke groep je zit
Kassierster (huidige medewerker) –  Sint-Truiden24 juli 2017
Met transpalet rijden,👍
Groepjes onder collega's,je hoort erbij of niet 😏
Was deze review waardevol?Ja 13Nee 7Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Stressvolle maar leuke sfeer
Kassière (voormalige medewerker) –  9090 Melle16 juni 2017
Als je een persoon bent die niet houd van een stressvolle sfeer, dan raad ik u deze job af. In de Lidl hoort men te genieten van de pauze, maar hard door te werken als je betaald wordt.
Pluspunten
Mooie verloning (en compensaties zoals overuren)
Minpunten
Stressvol en erg zwaar werk
Was deze review waardevol?Ja 22Nee 5Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
een sfeervolle werkplaats
Caissière (huidige medewerker) –  Hulst5 mei 2017
ik hou ervan om nieuwe mensen te leren kennen en om met mensen te kunnen praten over van alles en nog wat. ik weet ook hoe je met mensen moet omgaan dat heb ik namelijk al meermaals geleerd op school bij 1 van mijn vakken. Lidl is een hele leuke winkel vind ik, je wordt altijd geholpen als je iets niet weet, je bent met iedereen vrienden alsof je elkaar al jaren kent. je kan gemakkelijk op weg gaan in je eentje, je weet altijd wat je moet doen, als je vast zit weet je naar wie je kan gaan en je kan er op rekenen dat je altijd geholpen wordt.
Pluspunten
de sfeer, de mensen, de pauzes
Minpunten
sluiten vind ik minder leuk
Was deze review waardevol?Ja 9Nee 3Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke job maar verantwoordelijke zijn minder
Kassier (voormalige medewerker) –  Wolvertem3 februari 2017
Af en toe ongemakkelijke sfeer omdat de verantwoordelijke streng zijn en soms oneerlijk zijn. Verder is het een leuke job maar bij mijn onderhandelingen ging er altijd iets mis. De baas was altijd te laat, liet me altijd wachten of doet altijd iets verkeerd waardoor ik bv. Niet extra kon werken in de zomer, 2x 1 uur hebben gewacht op contract waarna hij niet kwam opdagen en 2 weken de telefoon niet opnam, ik kan verder gaan maar heb geen tijd om alles in details uit te schrijven. Het loon was redelijk met was bonussen zoals kortingsbonnen, maaltijdcheques (na 6 maanden) en 50% bonus na 18:00. Ik zou wel is bij Lidl kunnen werken maar bij een ander filiaal.
Pluspunten
Geld
Minpunten
Strenge verantwoordelijke, communicatie met studenten bestaat bijna niet
Was deze review waardevol?Ja 16Nee 6Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
zeer goede sfeer met toffe mensen
kassierster aanvulster (voormalige medewerker) –  Kontich8 september 2016
elke dag is anders heb veel geleerd over voeding de directie is streng maar rechtvaardig. Heb heel toffe collega's.Ik kan niets bedenken van wat het moeilijkste was van de baan.Het leukste was de flexibele uren was er iemand ziek ik vervangde die persoon met plezier
Pluspunten
altijd mensen rondom u
Minpunten
geen
Was deze review waardevol?Ja 11Nee 3Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Tof werk
Kassierster/aanvulster (voormalige medewerker) –  Tongeren11 juli 2016
Veel werk en tijdsdruk
Aangename werksfeer
Goede verloning
Kans op doorgroeimogelijkheden
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 5Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
kan beter
verkoopster/kassierster (voormalige medewerker) –  Gistel, VLG22 januari 2016
eerste maal in de verkoop, niet echt mijn ding. productie is mijn ideale job
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 1Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Zeer leerrijke omgeving
kassierster- aanvulster (voormalige medewerker) –  Heusden, VLG22 februari 2014
Verloop werkdag
Een werkdag startte steevast met het uitladen van voedingswaren (eerst de gekoelde producten). Naarmate het drukker werd, werd ik ingeschakeld als kassierster. Dit afgewisseld met het uitladen van paletten, en het in orde houden van de winkel (lege kartonnen verpakkingen uit de winkel halen,...).

Collega's
De eerste dagen waren de collega's eerder onvriendelijk, en werd ik. Na ongeveer drie zaterdagen werd ik meer als kassierster en aanvulster ingeschakeld en waren de collega's vriendelijker in de omgang.

Moeilijkheden
De eerste dagen waren het moeilijkst, alles aanleren en dat in een strak tempo. Naarmate ik alles doorhad, ging alles veel vlotter.

Leukste van de baan
Het leukste is het kassierster-zijn. Achter de kassa zitten brengt een grote verantwoordelijkheid met zich mee: omgang met de klanten en met geld. Maar dit contact met de klanten is het fijnste aan de hele zaak. Ik prefereer achter de kassa te zitten dan paletten uit te laden. Dit laatste is namelijk heel belastend voor rug en nek: regelmatig zware zaken boven het hoofd tillen,...
Pluspunten
contact met de klanten
Minpunten
Uitladen van paletten is zeer belastend voor de rug en nek
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Kassierster
Kassierster (voormalige medewerker) –  Lokeren, VLG23 januari 2014
Aangename werksfeer
fijne collega's
Goede verloning
veel ontwikkelingsmogelijkheden
Was deze review waardevol?Ja 18Nee 13Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
goed team
kassierster/anvulster (voormalige medewerker) –  gent22 april 2013
druk
tandje bij steken door werken
gedulden stres bestendig
leuk job goed verloond
Pluspunten
maaltijdcheqes
Minpunten
geen alcohol op werk
Was deze review waardevol?Ja 15Nee 16Rapporteren

Zie meer reviews over Lidl

Je kan het volgende proberen:

Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Lidl. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,3
Gebaseerd op 5.107 reviews
51.067
41.475
31.298
2602
1665

Waarderingen per categorie

3,0Werk-Privé Balans
3,5Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,2Doorgroeimogelijkheden
3,0Management
3,1Bedrijfscultuur

Reviews over Lidl gesorteerd op locatie