Lidl Employee Reviews

Found 190 reviews matching the search See all 5.220 reviews
Sort by: Helpfulness | Rating | Date
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
société structurée
Caissier réassortisseur (Former Employee) –  Aywaille7 January 2018
Travail polyvalent à accomplir de manière structurée
Pros
évolution possible
Cons
A l'époque, un couple ne pouvait pas travailler dans la même société
Was this review helpful?Yes 13No 5Report
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
mon travaille chez LIDL
Caissière-réassortisseuse (Former Employee) –  Auvelais29 December 2017
une très bonne expérience ,
j'ai été former correctement
Pros
salaire, avantage et équipe
Was this review helpful?Yes 4NoReport
1,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Gezelge winkek
Winkelbediende (Former Employee) –  Beveren17 November 2017
Je word niet altijd gewaardeerd voor je werk wat je doet
Pros
Maaltijdencheks
Cons
Pauze veel te laat
Was this review helpful?Yes 24No 1Report
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Zeer fijne werkplaats.
Winkelmedewerkster, kassier (Former Employee) –  Oostham16 November 2017
Goede collega's en goede verloning. Fijne werksfeer.
Was this review helpful?Yes 11No 3Report
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
gezellige werkomgeving
call agent klachten behandelen (Former Employee) –  Merelbeke15 November 2017
Alles klaarzetten om te beginnen. Communicatie met collega's om te weten of er belangrijke punten zijn om te weten.
Met verschillende programma's tegelijkertijd werken.
Het leukste is verschillende situaties van klanten die aan bod komen en elke dag dat je iets leert.
Was this review helpful?Yes 1NoReport
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
caissier
Caissier réassortisseur (Former Employee) –  Bruxelles2 November 2017
opportunité de travail et j'ai accepté. Et dans le même étant de nature curieuse, j'ai appris un nouveau métier.
Pros
Beaucoup d'avantages
Cons
pas de CDI
Was this review helpful?Yes 51No 11Report
3,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Evolution
Manager magasin (Former Employee) –  Liege13 October 2017
Gérante formatrice pendant 5 ans

Bcp de changement de magasin pas assez de stabilité
Pros
Voiture de societe
Cons
Souvent changer de filiale
Was this review helpful?Yes 23No 5Report
3,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
good place to work
Order picker (Former Employee) –  hainaut province, belgium12 October 2017
typical order picker job, safety and comfort are high quality, the work asking a lot of physical effort. nice work culture with a good management and staff
Was this review helpful?Yes 8No 3Report
3,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
environnement de travail agreable
Caissière/Réassortisseuse (Former Employee) –  Schaarbeek5 October 2017
le salaire n est pas très avantageux et clients souvent désagreable
Was this review helpful?Yes 15No 6Report
2,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Leuke en afwisselende job
Assistent filiaalmanager (Current Employee) –  Antwerpen11 September 2017
Leuke afwisselende job. Het is hard werken maar de verloning als filiaalbediende is prima. Hier geld een 32u contract als fulltime. Je start wel met 24u
Pros
Verloning niveua filiaalbedienden
Cons
Late en vroege shiften, weekendwerk
Was this review helpful?Yes 12No 2Report
3,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Environnement de travail
Caissier Principal (Current Employee) –  Brussel5 September 2017
A améliorer
Je suis caissier principal. En tant que tel, je supervise le travail à la caisse et je dirige environ une équipe de 12 personnes
Was this review helpful?Yes 8No 7Report
2,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
meestal heel leuke collega's goede werksfeer
Kassierster (Former Employee) –  Deurne31 August 2017
heel veel geleerd , eerst als vliegende voor lidl wat heel plezierig is zo leer je de andere winkels en collega's ook kennen . Als vliegende kreeg je wel meer respect ! Als vaste medewerker ook heel leuk , ik deed mijn job enorm graag maar door sommige( pesterijen filiaalleiding) is daar spijtig genoeg een einde aan gekomen !
Pros
maaltijdcheques, goede collega's ook na werktijd en nog steeds
Cons
werkdruk
Was this review helpful?Yes 10No 2Report
3,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Beaucoup de reves
Piqueur (Current Employee) –  Aye20 August 2017
Beaucoup de pression aussi bien physique que mental
Pros
L'Entente entre collègue
Cons
Beaucoup de pression
Was this review helpful?Yes 13No 1Report
3,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Une bonne ambiance
CDD (Former Employee) –  Laken5 August 2017
Je me suis retrouvé dans une équipe motivée et efficace. L'idéal pour progresser rapidement. Le management était, lui aussi, impeccable.
Was this review helpful?Yes 12No 1Report
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Hangt ervan af welke groep je zit
Kassierster (Current Employee) –  Sint-Truiden24 July 2017
Met transpalet rijden,👍
Groepjes onder collega's,je hoort erbij of niet 😏
Was this review helpful?Yes 13No 7Report
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Goede werksfeer ,
Assistent manager (Current Employee) –  Koerse20 July 2017
De werkdruk ligt zeer hoog , een heel afwillende job met veel doorgroeimogelijkheden
Pros
Goede verloning, toffe werksfeer, super collega s
Cons
Hoge werkdruk en word alsmaar hoger geen vervanging ziek personeel
Was this review helpful?Yes 12No 1Report
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Manque de respect pour le personnel
Gérante (42h/semaine) (Former Employee) –  Thuin7 July 2017
La direction ne regarde qu'à la productivité sans aucun respect pour le personnel
Was this review helpful?Yes 17No 7Report
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
charcuterie
Boucher (Former Employee) –  Eigenbrakel29 June 2017
très bon patron , soucieux de la qualités de sais produits
Pros
repas gratuis viande moin chers
Cons
distance
Was this review helpful?Yes 1No 1Report
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Entreprise agréable
préparateur (Former Employee) –  Wevelgem28 June 2017
Un travail que je regrette, une équipe et une mentalité qui me convenaient. Des chefs corrects et justes. Seul le travail dans les frigos me paraissait dur.
Pros
Culture de l'entreprise, management
Cons
Pas d'avantage en nature, travail de nuit
Was this review helpful?Yes 1No 1Report
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
belle ambiance bonne esprit d equipe
Employé polyvalent (Former Employee) –  Menen22 June 2017
arriver 7h du matin
nettoyage du magasin mise en rayon
accueil clientel
Pros
belle ambiance
Cons
gestion des employes
Was this review helpful?Yes 20No 4Report
Claimed Profile

Want to know more about working here?

Ask a question about working or interviewing at Lidl. Our community is ready to answer.

Ask a Question

Overall rating

3,3
Based on 5.220 reviews
51,1K
41,5K
31,3K
2614
1697

Ratings by category

3,0Work/Life Balance
3,5Salary/Benefits
3,2Job Security/Advancement
3,0Management
3,1Culture