Lidl Reviews

184 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 4.280 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
een sfeervolle werkplaats
Caissière (huidige medewerker) –  Hulst5 mei 2017
ik hou ervan om nieuwe mensen te leren kennen en om met mensen te kunnen praten over van alles en nog wat. ik weet ook hoe je met mensen moet omgaan dat heb ik namelijk al meermaals geleerd op school bij 1 van mijn vakken. Lidl is een hele leuke winkel vind ik, je wordt altijd geholpen als je iets niet weet, je bent met iedereen vrienden alsof je elkaar al jaren kent. je kan gemakkelijk op weg gaan in je eentje, je weet altijd wat je moet doen, als je vast zit weet je naar wie je kan gaan en je kan er op rekenen dat je altijd geholpen wordt.
Pluspunten
de sfeer, de mensen, de pauzes
Minpunten
sluiten vind ik minder leuk
Was deze review waardevol?Ja 9Nee 3Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
interim
verkoopster/ kassierster (voormalige medewerker) –  Deurne8 april 2017
c était un travail intérimaire donc après ma période d intérim je n est pas été retenu
Was deze review waardevol?Ja 13Nee 1Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Environnement agréables
reassortisseur (voormalige medewerker) –  Fayt-lez-Manage20 maart 2017
J'ai appris pas mal de choses sur la vente pour mettre un pieds dedans
Pluspunten
Horraires correcte
Minpunten
Pas assez de débauche
Was deze review waardevol?Ja 13Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Een goede kans om veel bij te leren
Management Assistant (huidige medewerker) –  Gent16 maart 2017
Lidl biedt een grote opportuniteit om jezelf te ontwikkelen in het bedrijf. Er worden veel opleidingen gegeven. Je krijgt veel kansen om je op te werken. Ze hebben een doel en streven er ook naar.
Was deze review waardevol?Ja 12Nee 3Rapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Exploitation des employés
Indépendant (voormalige medewerker) –  Jurbise10 maart 2017
Lidl, m'a fais miroiter des avantages et une possibilité de monter dans la hiérarchie selon mes capacités. Aucune des promesse faite n'a été respectée. Collaborateurs étant incapable de travailler en équipes.
Rattrapper les erreurs de mes collégues et travailer avec eux.
1- Manager le personnel et les chauffeurs, atteindre les objectifs. Réactivités lors d'un problème a résoudre était les aspects les plus agéable de mon poste
Was deze review waardevol?Ja 17Nee 4Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Environnement de travail agréable
Caissière (voormalige medewerker) –  mouscron8 maart 2017
J’ai bien apprécié le contact avec les clients et le travail en équipe lorsque j’étais en rayon.
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
teamwork
Store Manager (voormalige medewerker) –  Ghent, BE8 maart 2017
The main task of the shopmanager in Lidl was to make sure that the shop is ready to serve their clients and that employees now what they have to do during their shift.
Was deze review waardevol?Ja 12Nee 2Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke job maar verantwoordelijke zijn minder
Kassier (voormalige medewerker) –  Wolvertem3 februari 2017
Af en toe ongemakkelijke sfeer omdat de verantwoordelijke streng zijn en soms oneerlijk zijn. Verder is het een leuke job maar bij mijn onderhandelingen ging er altijd iets mis. De baas was altijd te laat, liet me altijd wachten of doet altijd iets verkeerd waardoor ik bv. Niet extra kon werken in de zomer, 2x 1 uur hebben gewacht op contract waarna hij niet kwam opdagen en 2 weken de telefoon niet opnam, ik kan verder gaan maar heb geen tijd om alles in details uit te schrijven. Het loon was redelijk met was bonussen zoals kortingsbonnen, maaltijdcheques (na 6 maanden) en 50% bonus na 18:00. Ik zou wel is bij Lidl kunnen werken maar bij een ander filiaal.
Pluspunten
Geld
Minpunten
Strenge verantwoordelijke, communicatie met studenten bestaat bijna niet
Was deze review waardevol?Ja 16Nee 6Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
werksfeer
Winkelmedewerker (voormalige medewerker) –  Oostende25 januari 2017
De werksfeer was soms ok, sommige collega's praten slecht over andere collega's.
Pluspunten
maaltijd cheques
Minpunten
collega's
Was deze review waardevol?Ja 16Nee 9Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
lidl
filaal bediende (voormalige medewerker) –  Gent22 januari 2017
Goed werken Wat is de lonen voor 3weken voor 24u in de week ???
Pluspunten
?
Minpunten
?
Was deze review waardevol?Ja 14Nee 6Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Mon poste
Employée vendeuse (voormalige medewerker) –  Marche-en-Famenne12 januari 2017
J'ai été tout au début en caisse peu en rayon.
j'ai appris la boulangerie ainsi que les mise en rayon.
Réassort
Gestion de la caisse
Pluspunten
chéques repas
Minpunten
l'ambiance
Was deze review waardevol?Ja 22Nee 1Rapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Werksfeer op het werk
Filiaalbediende (huidige medewerker) –  Brugge11 januari 2017
Het valt te zien in welk filiaal je zit van Lidl en ik zit blijkbaar niet op mijn plaats
Minpunten
Geen kortingen voor personeel
Was deze review waardevol?Ja 9Nee 3Rapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Environnement pas agreables
Caissière-réassortisseuse (voormalige medewerker) –  Mersch au luxembourg28 december 2016
Trop de pression de la part des chefs pas de vie de familles les chefs sont jamais satisfait
Minpunten
Pas d avantages
Was deze review waardevol?Ja 16Nee 5Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Slechte sfeer
Verkoper (huidige medewerker) –  Zemst7 december 2016
Sommige mogen alles andere niks, veel pesterijen, privéleven wordt geen rekening gehouden, hard werk, slechte organisatie
Was deze review waardevol?Ja 35Nee 8Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Hard working workplace
Food Action Manager (voormalige medewerker) –  Merelbeke, Belgium1 december 2016
Planning weekly budget of promotions.
Negotiations of contracts and volumes.
Weekly price setting based on price changes of competitors.
Invoice follow up.

Great team, wanting to deliver the best. Grow Lidl together.
Inter team competition, so sometimes tensions.
Was deze review waardevol?Ja 3NeeRapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
lidl
Bediende verkoper (huidige medewerker) –  Schoten30 november 2016
ni goe anders zou ik geen ander werk zoeken houden geen rekening met gezinsleven
Pluspunten
geen
Minpunten
houd geen rekening met gezinsleven en 9jaar dienst en loon is te weinig
Was deze review waardevol?Ja 14Nee 2Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Lidl
Winkelbediende (voormalige medewerker) –  Deinze26 november 2016
Lidl is een goede winkel voor in te werken
Je leert er heel goed bij
Ze helpen u daar heel goed
Was deze review waardevol?Ja 17Nee 5Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
agréable cadre de travail
Employée de caisse (voormalige medewerker) –  Uccle21 november 2016
chouette ambiance mais manque de communication.
Pas de concertation pour les horaires.
Was deze review waardevol?Ja 16Nee 3Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
L environnement du travail
reassortisseur (voormalige medewerker) –  Farciennes20 november 2016
L environnement de travail est agréable, bonne ambiance, beaucoup de rythme
Pluspunten
Bon travail
Minpunten
Pas payer
Was deze review waardevol?Ja 21Nee 2Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
lidl sint pieters leeuw
hoofdkasierster (huidige medewerker) –  Sint-Pieters-Leeuw27 oktober 2016
Super sfeer tussen de collega's, eerder een familie dan gewoon maar collega's
Was deze review waardevol?Ja 9Nee 3Rapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Lidl. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,3
Gebaseerd op 4.280 reviews
5817
41.246
31.122
2527
1568

Waarderingen per categorie

3,0Werk-Privé Balans
3,6Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,1Doorgroeimogelijkheden
2,9Management
3,0Bedrijfscultuur