LolaLiza Reviews

31 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 34 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
esprit d'equipe
GERANTE (voormalige medewerker) –  liege25 november 2018
avant ouverture du magasin , controle de caisse ,lecture des mails et planification des instructions recues, verification des livraisons faites chaque jour, ouverture ,acceuil et conseils à la clientele, en meme temps deballage des colis à mettre sur cintre et correctement dispose dans le display , garder en permanence en vue les indices de vente et faire des changement si necessaire. faire les vitrines. A la fermeture nettoyer et ranger le magasin,faire les comptes,
a la maison faire les plannings
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
weinig respectvolle werkgever
Sales assistent (huidige medewerker) –  Blankenberge8 november 2018
geen balans tussen werk /privé
slechte arbeidsomstandigheden
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
aucune opportunité d'évolution.
vendeuse (voormalige medewerker) –  Liège2 november 2018
dommage qu'il n'y a plus possibilité de monter en grade ou même d'avoir une temps pleins chez vous ; j'ai adorer travailler pour votre marque mais j'ai du partir pour raison d'h/mois . on me proposait un CDI 18H/semaines et ma DM ma bien spécifier qu'il n'augmenterais pas avant 5 ans ... j'ai 26 ans et un projet d'acheter une maison donc ce n'était vraiment pas comptable avec on contrat . Bien dommage car j'ai appris beaucoup chez vous et je m’épanouissais vraiment :)
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 1Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Belgian fashion company with international expansion plans.
Employee (huidige medewerker) –  Brussels HQ12 april 2018
Very ambitious company, things move fast. Teams are strong and young. Dynamic environment that respect work/life balance. Very low threshold to managers & shareholders. It's like a big family.
Pluspunten
Colleagues
Was deze review waardevol?JaNee 2Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Was een leuke ervaring, ging heel vlot, aangenaam om stage te doen
Verkoopster kleding (voormalige medewerker) –  Waregem10 maart 2018
Alles werd op de puntjes uitgelegd en ik werd snel bij bestuurd. Top team!
Pluspunten
Afwisseling
Minpunten
Geen pauze na langdurig rechtstaan.
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Ambitieuze en familiale sfeer bij LolaLiza
Bediende (huidige medewerker) –  Brussel7 februari 2018
Mijn avontuur bij LolaLiza begon als uitzendkracht. Na elke weken kreeg ik de opportuniteit om vast in dienst te komen. Dit heb ik mij nog geen enkel moment beklaagd! Ik raad LolaLiza aan aan mensen die houden van een leuke sfeer ondere collega's en geen schrik hebben om het nodige initiatief te nemen.
Pluspunten
Ontbijt, onboarding, diversiteit
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Aangenaam familiebedrijf
Administratief medewerker (huidige medewerker) –  Administratie7 februari 2018
Bij LolaLiza kom je terecht in een aangenaam familiebedrijf.
Er heerst een losse, informele sfeer en het management is zeer toegankelijk. De meeste communicatie gebeurt tweetalig en de teams zijn heel divers samengesteld.
Het hoofdkantoor is vlot bereikbaar en bevindt zich op wandelafstand van het Centraal-Station.
Pluspunten
ligging, management, collega's
Minpunten
koffie
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke job met leuke collega's
Vakantiejob bij Lola & Lisa in Ieper (verkoopster) (voormalige medewerker) –  Ieper13 oktober 2017
Zeer leuke plaats waar ik mijn vakantiejob heb gedaan. Het team is super leuk om mee samen te werken.
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
avis très bon
preparateur de commande manutantion (voormalige medewerker) –  Bierges9 oktober 2017
très bonne entreprise humainement parlant, rsepect et bon travaille d équipe.
Pluspunten
belle et entreprise
Was deze review waardevol?Ja 4NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Een gezellige werkomgeving is een pluspunt
Verkoopster (huidige medewerker) –  Halle1 oktober 2017
Heel leuk werken maar klaar voor een nieuwe uitdaging
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
zeer moeilijk bedrijf -leuke merk
Marketing Coordinator (voormalige medewerker) –  Brussel26 september 2017
van management tot collega's zeer wisselvallig karakter. Veel last minute werk een groot organisatie probleem in de firma. Te veel micro management.
Pluspunten
korting op kledij
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
zeker geen lproductief bedrijf
Floor Manager (voormalige medewerker) –  wijnegem11 mei 2017
hier moet je niet zijn als je geprikkeld wil worden om te leren .
de druk om te presteren is hier zo groot dat de eigenheid van de klant uit het oog word verloren .
toch wel spijtig want dit is nog een familie bedrijf dat veel potentieel heeft
Pluspunten
familiebedrijf
Minpunten
ze willen te snel groot worden
Was deze review waardevol?Ja 3NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke omgeving
Winkelbediende (voormalige medewerker) –  Gent8 mei 2017
De mensen rond de omgeving zijn heel vriendelijk het is heel leuk om daar te werken.
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellig en productie
Verkoopster kleding (voormalige medewerker) –  Provincie Oost-Vlaanderen10 april 2017
Het was altijd stil in lolaliza
Ik heb heel veel hgeleerd zoals kassa, advies geven ene vriendelijkheid
Goede samenwerking maar moest altijd iemand schrapt worden omdat er wijnig klanten komen shoppen
Collega's waren vriendelijk, ik voelde mij thuis
Moeilijkste van de baan was dat wij alles moesten voorzien zoals kuisen dwijlen en dergelijke.
Leukste was dat wij gelijk familie waren met de collega's en dat we alles samen konden praten als een echte team zoals zwakke als sterke punten
Pluspunten
Goedesfeer
Minpunten
Niet veel werk
Was deze review waardevol?Ja 5Nee 1Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
respect des collaborateurs
Gérante de magasin (huidige medewerker) –  Libramont13 maart 2017
L'ambiance de travail est très agréable , mais le salaire reste peu attractif
Pluspunten
respect des collaborateurs
Minpunten
salaire peu attractif
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke sfeer
Verkoopster (voormalige medewerker) –  Oostende10 maart 2017
Zeer leuke sfeer,
Goede overeen komst met collega's onder elkaar,
Als er moet gewerkt worden wordt er gewerkt.
Was deze review waardevol?JaNee 2Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Environnement de travaile agréable
adjointe responsablecef de produit (voormalige medewerker) –  Brussel10 maart 2017
Entreprise dynamique avec une équipe chaleureuse!!
Pluspunten
belle energie de groupe
Minpunten
.
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 4Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Typische dag in LolaLiza
Stagiaire (voormalige medewerker) –  Antwerpen10 januari 2017
De dag begon met een glimlach zodat je het kon doorgeven aan mensen. Ik leerde snel in LolaLiza wat je moest doen in retail.Kleren vouwen, terugleggen heb ik allemaal geleerd bij hun, op een efficiënte manier
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werkomgeving
Verkoopster (huidige medewerker) –  Lokeren21 juni 2016
Het was daar een gezellige werkomgeving, iedereen is vriendelijk tegen elkaar.
Pluspunten
Gratis koekjes tijdens de solden!
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
En restructuration
Teamleader (voormalige medewerker) –  Wavre29 april 2016
La Société est en restructuration, la firme Appel's qui y était lié part en faillite en août et L&L va suivre.
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 1Rapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij LolaLiza. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,6
Gebaseerd op 34 reviews
55
415
310
24
10

Waarderingen per categorie

3,4Werk-Privé Balans
3,1Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,2Doorgroeimogelijkheden
3,4Management
3,6Bedrijfscultuur

Reviews over LolaLiza gesorteerd op locatie