LUNCH GARDEN Reviews
Schrijf een review voor dit bedrijfFunctietitel
Alle
Locatie
België106 reviews
Waarderingen per categorie
Sorteer op
106 reviews gevonden voor de zoekopdracht.Bekijk alle 110 reviews
Gezellige sfeer, maar soms hoge werkdruk
Studentenjob (huidige medewerker) - Gent - 22 augustus 2023
Door Indeed uitgelichte review
De nuttigste review volgens IndeedOver het algemeen een gezellige sfeer. Soms staat er een fout in de planning en kan er iemand niet komen. Daardoor moeten we het werk voor een persoon extra doen, en kunnen we niet altijd pauze nemen, zeker niet als kassamedewerker. Het gewoonlijke moment waarop de opkuis begint, is eigenlijk wat laat. (De opkuis begint om 21u en dan hebben we tot 21u30 om deze af te ronden.) Je werkt bijna altijd 10 minuten tot een kwartier langer, maar wordt hier wel voor vergoed.
Was deze review waardevol?
Werken bij de juiste lunch garden
Horecamedewerker (voormalige medewerker) - Borsbeek - 28 februari 2023
Werken bij Lunch Garden, doe je best als je geen kinderen hebt. Het is een job met variabele uren en weekendwerk.
Pluspunten
Gratis maaltijd
Minpunten
1uur te laat pauze neme
Vacatures van LUNCH GARDEN
Bonne ambiance
Travailler avec une bonne équipe cela est très important Se sentir écouter J'ai aimé
Hiérarchie en roue libre
En apparence, l'ambiance pourrait être agréable mais la hiérarchie laisse faire le gérant auquel j'ai eu affaire et ce dans le simple but de sa propre tranquillité. Aucun suivi réel des dossiers de ses ouvriers , car les délégation de pouvoir se couvrent mutuellement
Minpunten
Que de belles paroles et promesses non tenues
Fijn team
Allround medewerker (voormalige medewerker) - Limburg (provincie) - 1 april 2022
Er wordt veel flexibiliteit van je verwacht. Vaak word je gebeld om op vrije dagen toch te komen werken, bijvoorbeeld kan je hier zijn binnen een uur?
Informatie over LUNCH GARDEN
- Algemene tevredenheid
- Geen stress
leuke samenwerking werk er al 10jaar
Keukenmedewerker (huidige medewerker) - Lier - 17 december 2021
je moet flexibel zijn wat leuk is je kunnen aanpassen de ene dag is al drukker dan de andere dan steken we een tandje bij vind het er leuk werken
Was deze review waardevol?
Pas de respect pour le personel
Caissière polyvalente (huidige medewerker) - Marche-en-Famenne - 1 juli 2021
Aucun respect pour le travaillé fourni et le temp consacré à notre travaille
Pluspunten
Repas
Minpunten
Pas d aventage et de reconnaisence
Contact avec le client
1er comis de cuisine (huidige medewerker) - Jemappes - 11 januari 2021
Ce qui est génial C est qu on est très proche du client On sert leur assiette devant le client A la grillade ou au wok on cuit devant le client
Restaurant
Adjoint gérant (huidige medewerker) - Brussel - 23 november 2020
Belle ambiance de travail, respect du personnel, respect des date de payement de salaire.
Pluspunten
Repas gratuit
Minpunten
Respect de la hiérarchie
Tout
Job étudiant (voormalige medewerker) - Auderghem/Oudergem - 2 oktober 2020
C’est une bonne place et une bonne équipe des personnes très correct
Pluspunten
Repas gratuit
Chouette job
J’ai bien aimer ce job car il a été mon premier et que ce n’étais pas trop difficile
bonne entreprise
Assistant Manager (voormalige medewerker) - Marche-en-Famenne - 29 mei 2020
la journée commence par l'analyses des résultats du jour précédent , et les objectifs du jour à atteindre , analyse de l'horaire et du planning , c'est une entreprise où il y a des opportunités de développement personnel, on peut toujours contacter la hiérarchie en cas de problème ou soumettre un avis , l'ambiance de travail est très bonne ,les collaborateurs sont motivés à la réussite des objectifs , il y a parfois des périodes de stress pendant les services mais cela est normal et aussi parfois des rapport avec les clients plus tendus , mais dans l'ensemble l'ambiance est très agréable, chacun connait sa tâche au poste qui lui est attribuer .
gezellige omgeving met doorwerken
Afwasser (voormalige medewerker) - Wilrijk - 27 mei 2020
De collega's waren meestal wel vriendelijk en tof om mee te werken, meeste klanten waren ook vriendelijk en bewust maar het werken zelf was wel zwaar.
toffe collega's
Afwasser (voormalige medewerker) - kalken - 22 mei 2020
Ik werd direct aanvaard door de collega's,
Kreeg een goede opleiding.
Environnement de travail agréable
étudiant (voormalige medewerker) - Doornik - 25 maart 2020
il n'est pas extrêmement difficile de travailler pour le Lunch garden. Nous sommes très bien acceuillit, le plus difficile est de, parfois, supporter des clients difficiles...
Verantwoordelijke
verantwoordelijke (voormalige medewerker) - Korbeek-Lo - 15 maart 2020
Slecht opleiding slechte management niks organisatie .
Ok
Collaboratrice self service (voormalige medewerker) - Flémalle - 11 maart 2020
Bon salaire mais horaires variables et heures supplémentaires
Was deze review waardevol?
Great company to work for
Cleaning (voormalige medewerker) - cleaner - 6 maart 2020
Great company to work for. they treat all their workers the same. they also have great team collaboration, with that it makes work at lunch garden smooth and understanding.
Deeltijd
Medewerker (huidige medewerker) - Kuringen - 26 februari 2020
Als jij geen verantwoordelijk krijg jij enkel deeltijd 20u.
Werk altijd weinig personele en stressful. Management is dikke 0 voor mij. Ze zijn allen dikke profiteur van u.Jij moet alle post kunnen doen maar betaald niks .
Ils sont bien organisé
Restauration (huidige medewerker) - Ninove - 19 februari 2020
Moi j’ai aimé travailler chez lunch garden ils sont gentilles
Pluspunten
Organisation
Minpunten
Les clients
Was deze review waardevol?
Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?
Stel een vraag over solliciteren of werken bij LUNCH GARDEN. Onze community staat klaar om te antwoorden.Stel een vraagAlgehele waardering
Waarderingen per categorie
3,4 van de 5 sterren voor Werk-privébalans
3,4 van de 5 sterren voor Loon/arbeidsvoorwaarden
3,2 van de 5 sterren voor Doorgroeimogelijkheden
3,2 van de 5 sterren voor Management
3,3 van de 5 sterren voor Bedrijfscultuur
Vergelijk LUNCH GARDEN met
Vragen over LUNCH GARDEN
- Hoe is het vakantiebeleid bij LUNCH GARDEN? Hoeveel vakantiedagen krijg je per jaar?3 personen hebben geantwoord
- Hoeveel uur per dag werk je gemiddeld bij LUNCH GARDEN?3 personen hebben geantwoord
- Hoe verloopt het promotieproces bij LUNCH GARDEN?2 personen hebben geantwoord
- Welke arbeidsvoorwaarden biedt LUNCH GARDEN aan?2 personen hebben geantwoord
- Waarom blijft lunch garden rekruteren via de pagina van flexi-jobs terwijl zij weigeren via deze man…2 personen hebben geantwoord
- Hoe vaak krijg je opslag bij LUNCH GARDEN?Eén persoon heeft geantwoord
- Hoe is het ziekteverlofbeleid bij LUNCH GARDEN? Hoeveel ziektedagen krijg je per jaar?Eén persoon heeft geantwoord
- Hoe lang duurde het solicitatieproces van begin tot wanner je aangenomen werd bij LUNCH GARDEN?Eén persoon heeft geantwoord
- Hoe geeft het management feedback bij LUNCH GARDEN?Eén persoon heeft geantwoord
- Hoe ziet een typische dag eruit bij het bedrijf?
Learn about popular job titles at LUNCH GARDEN
- Bedrijven