LUNCH GARDEN Reviews

72 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 74 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
On aangename werksfeer
Algemeen medewerker (voormalige medewerker) –  Olen21 augustus 2019
Ik heb daar ook gewerkt ,na vertrek heeft de werkgeefster een negatieve info door gegeven aan de nieuwe werkgever .Dat er niets van waar is.
Doordat ik delegeert was vond zij dat ik een betweet ben en veel ziek en afwezig was .
Dat allemaal leugens zijn .
Ziek of niet ziek ging ik werken altijd gereed staan voor collega's die onverwacht ziek waren of niet aanwezig waren. Over uren doen of langer na blijven .
Momenten was ik een octopus.
Dat krijg voor dank.
Groetjes van een oude collega.
Pluspunten
Nee zelf betalen
Minpunten
Geen tijd om deftig uw maaltijd te eten .
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
une journée type
CREW LEADER (huidige medewerker) –  Libramont9 mei 2019
Le matin commence à 7H pour se terminer à 14H30,
mise en place petit déjeuner avec cuisson des viennoiserie tenu de la caisse mise en place de la ligne nettoyage des friteuses des hottes etc cuisson des plats en cuisine pour le repas du midi.
La journée commence à 11h pour se terminer à 21H30,
service à la ligne jusqu'à 15H puis ranger la ligne et la nettoyer, coupure de 15H à 16H rangement de la livraison surgelé, frais, sec
mise en place de la ligne pour le service du soir préparation de la mise en place pour le lendemain.
Le management n'a pas un bon niveau, il est orienté pour l'individualisme et non pour la bonne entente. Le travail n'est pas évolutif.
Pluspunten
patron correcte
Minpunten
pas d'évolution
Was deze review waardevol?Ja 5NeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuk om te werken en te eten
Zaalmedewerker + kassa + keuken (voormalige medewerker) –  Brugge2 april 2019
Super leuke plaats om te werken. En langs te gaan eten. Het is er zeer gezellig zowel de werksfeer als huiselijke sfeer. Zit je met een probleem kan je altijd bij iemand terecht.
Pluspunten
Vertrouwelijke sfeer
Minpunten
Enorm zwaar werk
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Les horaires mal gérés
Caissière (huidige medewerker) –  België21 maart 2019
C'est une grande société en plein croissance des collègues sympas aimables mais dommage on travaille les week-ends, les jours fériés ,les soirs ,jusqu'àu 22h .et on preste 20h/5jrs.
je ne serais pas terminer ma carrière avec la société je vois plus mes enfants, je veux partir mais avec les larmes aux yeux .parce que voila des collègues comme eux difficile a trouver
Pluspunten
Repas gratuits
Minpunten
Trops de soirs et prestation de 20h/5jrs et rare au j'ai 2 matin souvent 1 matin et 4 tards
Was deze review waardevol?Ja 4NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
eethuis
eerste keukenjongen (voormalige medewerker) –  Lier28 februari 2019
je start met begroeten van collegas
kleed je daarna aan en begint met de opstart van de warme of koude keuken dan zet je alles klaar voor de klanten en bedien je ze met de glimlach en daarna reken je af bied je een kofie aan
Pluspunten
gratis eten
Minpunten
uren geen doorgroei mogelijkheid
Was deze review waardevol?Ja 3NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
top job en super collega's en baas
keukenhulp (voormalige medewerker) –  Turnhout25 februari 2019
er was altijd plezier op het werk ik werkte daar heel graag en hard om zowel de klanten als mijne baas te vreden te houden ik ging elke dag met een lach werken en ging met een lach naar huis van voldoening
Pluspunten
top top top
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige werkomgeving
BEDIENDE (voormalige medewerker) –  Wilrijk20 februari 2019
Het was een fijne ervaring om bij jullie te werken, leuke collega's heel veel doorgroeimogelijkheden.
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Bon
Chef de cuisine (voormalige medewerker) –  Herstal5 februari 2019
Bon travail. Collègue sympathique. Endroit agréable. Possibilité d évolution. Polyvalente. Épanouissement professionnel. Salaire équitable. Payé en temps et en heure
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 1Rapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
environnement de travail assez stressant
Serveuse (job étudiant) (voormalige medewerker) –  Brussel15 januari 2019
la rapidité et l'efficacité restent les qualités les plus importantes recherché par l'entreprise.
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 2Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Environnement de travail et collègues agréables
Ouvrier polyvalent (étudiant) (voormalige medewerker) –  Froyennes, BE9 december 2018
Chouette expérience en tant qu'étudiant, équipe agréable et salaire plus que correct en fin de mois !
Pluspunten
Horaires correctes
Minpunten
Périodes de stress durant les grosses journées
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke samenwerking
Zaalmedewerkster (voormalige medewerker) –  Tienen25 november 2018
Ik heb een leuke ervaring opgedaan. Leuke collega’s om mee samen te werken.
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Agréable apprentissage du métier
Laverie (voormalige medewerker) –  Jemappes23 oktober 2018
Pour ma part j'ai travailler la en tant qu'étudiant tout les dimanche pendant quelque mot et j'ai passer une bonne période au sein de l’entreprise.
Pluspunten
Repas gratuit
Minpunten
Manque d'équiper en laverie
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 2Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
attirer de plus en plus la clientèle
Caissière et fille de salle (voormalige medewerker) –  Flémalle11 oktober 2018
faire des repas moitié prix pendant les moments de fêtes, faire des points à chaque visite d'un client.
Pluspunten
repas gratuit
Minpunten
absence de jeux pour les enfants
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 1Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
bedienen van eten
Onderhoud en bediening (voormalige medewerker) –  Ninove9 oktober 2018
eten op scheppen van klanten
salades maken
vlees controleren
datum controleren
vrachten en alles op zijjn plaats zetten
mosselen kuisen
af en toe de zaal poetsen
Pluspunten
een mooie loon en je mocht er gratis lunchen tijdens je pauze
Minpunten
soms een miner leuke werksfeer met de collegas maar ik werkte er graag
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goeie collegas
Assistent chef (huidige medewerker) –  Lier11 september 2018
Toife mensen leuke klanten afwisselend werk. Veel uren.
Pluspunten
Gratis lunches
Minpunten
Weinig doorgroei mogelijk
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 1Rapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Bad
(Belgique) - Responsable des ventes (voormalige medewerker) –  Namen (stad)19 augustus 2018
Très décevant, les guerres syndicales prennent plus de place dans e temps d'une journée que le travail opérationnel.
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
tijdens drukke periodes heel zwaar
Werknemer grootkeuken (voormalige medewerker) –  Sint-Lambrechts-Woluwe15 augustus 2018
tijdens drukke periodes heel zwaar
goede begeleiding en werksfeer redelijk goed
Pluspunten
contact klanten
Minpunten
drukke periodes zwaar ( weinig pauze)
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Job étudiant au Lunch Garden
Etudiante (voormalige medewerker) –  Bomerée6 augustus 2018
J'ai travaillé en tant qu'étudiante au Lunch Garden durant 6 ans.
C'est un job que je recommande à tous les jeunes.
Pour tout dire, j'ai eu du mal à partir.
Une équipe agréable, respectueuse, souriante et attachante.
Les conditions de travail sont également très bien.
Pour ma part, ce job m'a , en quelque sorte, fait grandir.
Pluspunten
Lieu, équipe, clientèle
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Expérience
Commis de cuisine (voormalige medewerker) –  Berchem-Sainte-Agathe/Sint-Agatha-Berchem18 maart 2018
J’ai passer un bon moment au lunch garden j’ai beaucoup appris
Pluspunten
Boissons gratuites en tant qu’employé
Minpunten
Aucun point négatif
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke werkomgeving
Keukenhulp (voormalige medewerker) –  Brugge15 maart 2018
Leuke plaats om te gaan werken. Er was een gezellige sfeer.
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 2Rapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij LUNCH GARDEN. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,8
Gebaseerd op 74 reviews
515
436
317
23
13

Waarderingen per categorie

3,4Werk-Privé Balans
3,5Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,2Doorgroeimogelijkheden
3,2Management
3,4Bedrijfscultuur