LUNCH GARDEN Reviews

71 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 73 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige werk omgeving
afwasser (voormalige medewerker) –  Olen28 februari 2016
veel toffe collega's.
leuke werksfeer.
veel hulp en oplossingen voor problemen.
Pluspunten
drinken tussen door
Was deze review waardevol?Ja 6Nee 1Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Environnement de travail agréable
Etudiante (voormalige medewerker) –  Eupen18 februari 2016
Caissière

Un job épanouissant pour une étudiante
Je suis devenue autonome
J'y ai travaillé durant 5 étés
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
stressy werk
Assistent manager (voormalige medewerker) –  assistent manager13 februari 2016
het was leuk werken in dit bedrijf. maar ik zag kans om mij te verbeteren.
Pluspunten
veel voordelen
Minpunten
weinig
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezelig de beste servies wat je kan voorstellen
verkooper (huidige medewerker) –  Sint-Kruis10 februari 2016
alles voorbereiden van mis en pas maken dat het mooi en net achtergelaten is voor de andere naar de klanten vriendelijk en hun een goeie survies geven me collega s zijn supper het moeilijkste van de baan is dat we on regelmatig uren hebben dat je nieks moe plannen met je gezin het leukste van de baan is er zijn voor de klanten hun warmte kunnen geven en er elke dag staan er kunnen staan met een lach en de mensen helpen waar nodig is hun kunnen begrijpen
Pluspunten
vlotte verkoper
Minpunten
daje niet je zelf kan zijn
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
la polyvalence de mon poste
Employée polyvalente (voormalige medewerker) –  Kraainem, VLG6 januari 2016
Mon poste auprès de lunch garden consistais au préparation du matin (déjeuner) service a la clientèle du midi, gestion de l'hygiène, préparation du service du soir et gestion du grill a viande
Pluspunten
repas gratuit
Minpunten
horaires coupé
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 1Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Bon stage
Employé polyvalent (Job Etudiant) (voormalige medewerker) –  Froyennes, WAL26 oktober 2015
Très bon endroit de stage mon tuteur était vraiment parfait et les collèges sympathique
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 4Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Boeiend, soms stresserend maar heel veel afwisseling
Allround medewerkster (kassa + buffet) (voormalige medewerker) –  Korbeek-Lo26 oktober 2015
Uitstallen van de verschillende eet-en dranksoorten, bijvullen, veel kassawerk
Pluspunten
Gratis lunch of avondmaal avond
Was deze review waardevol?Ja 4NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Bonne ambiance
Serveur (étudiant) (huidige medewerker) –  Jambes, WAL23 oktober 2015
L'ambiance est très bonne entre les employés (dans la majorité des cas)
Les managers sont insistants, mais gentil.
Les horaires sont un peu disparates.
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 2Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
bien
Job d'étudiant (voormalige medewerker) –  Bomerée21 september 2015
Bon job. Débarrasser la table , faire la vaisselle . Chouette équipe . Les horaires ne sont pas toujours facile.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
environement de travail mauvait
stagiaire (voormalige medewerker) –  couillet21 september 2015
le lunche de couillet vous vais nettoyer leur cuisine de font en comble je n était que une stagiaire mes pour moi se n était pas raisonnable j était la pour apprendre et j ai apprie a nettoyer
Pluspunten
repas gratuis
Minpunten
pas agreable
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 3Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Environnement de travail journée type
Barman et serveur (voormalige medewerker) –  Rochefort, WAL16 september 2015
Journée qui commence a 10h préparation de la salle avant l'arrivée des clients,

services des clients au comptoir, caisse

Plonge fin du service a 15h

reprise du service a 17h jusqu'a 22h

Bonne entente avec le personnel et le gérant

le plus difficile était de rester sans arrêt debout

le plus agréable était l'amitié entre employé et la bonne entente au sein de l'entreprise
Pluspunten
Repas gratuit
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Lunch garden
cuisinier (voormalige medewerker) –  Ghlin9 februari 2015
une bonne entente envers tous le mode, tout ce qu'ils me dissaient ou montrait je le mettais en pratique la fois suivant, j'ai était très content de ce stages, il m'a permis de bien m'entendre avec le personnelles et een même temps de géré certains plats.
Was deze review waardevol?Ja 3NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
environnement agreable
Employée secteur Horéca (voormalige medewerker) –  Waterloo Belgique27 januari 2015
J’étais polyvalente
service des assiettes au clients cuisons des viande moules a la minute légumes
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 1Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Environnement de travail
(Flémalle), serveur (voormalige medewerker) –  Flémalle17 september 2014
- contact avec les gens
- horaires différents (mi-temps/ temps plein)
- travail mixte
- travail d'équipe
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
avis negatif
Stage en cuisine (voormalige medewerker) –  Marche-en-Famenne8 juli 2014
L'ambiance ne me plaisais pas du tout , c'étais assez spéciale .
Ce n'est pas du tout la dedans que j'aimerais me perfectionné .
Pluspunten
repas gratuit
Minpunten
équipe de travail
Was deze review waardevol?Ja 6Nee 1Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
environnement très agréable
Entretien de la salle (voormalige medewerker) –  Brussels, BRU25 juni 2014
J'ai effectué un travail en tant que jobiste étudiant d'une durée de un mois, cela s'est très bien dérouler puisque j’étais bien entouré et je me suis vite senti dans un environnement de travail très agréable et j'ai très vite appris le métier.
Pluspunten
Une trés bonne ambiance avec mes collègues de travail
Minpunten
Pas d'avantages en nature
Was deze review waardevol?Ja 7Nee 3Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Job étudiant sympathique
Job étudiant (voormalige medewerker) –  Jemappes, WAL11 juni 2014
Gestion de la caisse et de la salle.
Cuisine.
Service en salle.
Pluspunten
Contact clientèle.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Het was een leuke werk en een gezellige groep
Assistant Crew Leader (huidige medewerker) –  Lier, VLG17 maart 2014
Het was een mooie tijd, ik heb heb het zeker goed gedaan bij de lunch garden
Pluspunten
de drukte
Minpunten
Ver van huis
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 2Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
agreable
caissiére (voormalige medewerker) –  Oudergem, BRU5 maart 2014
je n'ai eu qu'un contract de remplacement mais j'aurai aimer avoir un cdi,les patron son très compréhensif et agréable ;le travail est intense mais avec ces moment de relâche
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 3Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
description d un tel poste
Cuisinière (voormalige medewerker) –  Fléron13 februari 2014
Il faut être disponible certains samedi et dimanche.
Travail très physique, beaucoup de surmenage, trop peu de personnel pour trop de travail.
Une bonne ambiance.
Pluspunten
Bonne ambiance
Minpunten
Epuisant
Was deze review waardevol?Ja 9Nee 2Rapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij LUNCH GARDEN. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,8
Gebaseerd op 73 reviews
515
436
317
23
12

Waarderingen per categorie

3,5Werk-Privé Balans
3,5Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,2Doorgroeimogelijkheden
3,2Management
3,4Bedrijfscultuur