lunchroom Reviews

Alle 11 reviews worden getoond
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fast Paced and Quick thinker.
Playground Aide (voormalige medewerker) –  Fort Riley, KS 6644210 oktober 2018
The lunch started at 1130 and each class had 30 minutes to eat. I had to help the younger children open milk cartons, ketchup, etc. Keep everyone focused on eating and then getting the line up to go out for recess.
Pluspunten
Being with the children
Minpunten
I had to discipline some of the children.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Great teammates, kitchen manager fun and knowledgeable.
Line/Prep Cook (voormalige medewerker) –  Fort Lauderdale, FL25 januari 2018
Kitchen staff fun to work hard with. Kitchen manager very fun, knowledgeable and willing to help out in any area of the kitchen. Outside of kitchen very slow paced. Manager oblivious to kitchen procedures yet quick to blindly blame for mishaps. Talks to you like a mindless clone.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Work status
Playground Supervisor (voormalige medewerker) –  Champaign, IL23 december 2017
There were over 350 students to service each day. I learned to understand and work the recess schedule as the weather predicted, I was able to manage my position even if a worker was absent. The workplace culture was excellent. The hardest part of the job was making sure the students had enough recess and time to eat. The most enjoyable part of the job was working with the staff and helping the younger students and mentoring the older students.
Pluspunten
learning to be patient with children
Minpunten
The hours and the lack of benefits
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
The hardest part of the job
PLAYGROUND AIDE (voormalige medewerker) –  Cahokia, IL12 april 2017
The hardest part of this job was working in the evenings. I went to work at 4p.m. and was scheduled off at 12a.m. I worked at Bank of America Operation Center as a check processor, which my job was titled a 10 key specialist. If the weather was bad and the carriers could night get the work there from the route we was have to stay later or get put in a hotel overnight. Having a family two small boys it was not easy but I loved my job.
Pluspunten
Loved the rush of getting the work out by a deadline
Minpunten
Staying late when work is two hours late
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werkomgeving
Leerling-kok (voormalige medewerker) –  Amsterdam2 februari 2016
De dag begon bij het controleren van de voorraad en het aanmaken van nieuwe voorraad.
Om 09.00 uur kwamen de eerste bestellingen binnen.
Ik heb snijtechnieken geleerd, maar was te kort in dienst om meer koks vaardigheden te leren.
Mijn collega's waren vriendelijk en collegiaal.
Het moeilijke aan de baan is de hectische omgeving.
Het leuke van de baan is het koken.
Pluspunten
Gratis lunches en lekker leren koken
Minpunten
Bestellingen kunnen terug komen.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fun and Safe Environment for Students
Playground Supervisor (huidige medewerker) –  Joliet, Illinois10 oktober 2014
All my coworkers come to work with positive attitudes towards the children. We are always coming up with different, safe games to keep the children active during their recess time. The only hard part is disciplining the bad behaviors of some students.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Was eigen bedrijf leuk om te doen
Zelfstandig Horeca ondernemer Roermond (voormalige medewerker) –  Roermond, LI27 september 2013
Alle voorkomende werkzaamheden uitvoeren
Kost veel tijd ook na sluitingstijd veel administratief werk
Eigen baas is zeker leuk vast inkomen is er niet dit is minder leuk.
Pluspunten
Eigen baas
Minpunten
Geen vast inkomen en onzeker over inkomen
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellig ingerichte lunchroom
eigennaar (voormalige medewerker) –  eindhoven13 februari 2013
voorbereiding. negen uur opvangen koffie drinkende soldaten plus eten. voorbereiden voor lunch en catering.
geleerd onder druk te werken
collega`s gezellige omgang
inschatte drukte
omgang mensen
Pluspunten
gezelige omgeving
Minpunten
geen
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezelligheid met gasten en collega's
Gastvrouw/ bedieningsmedewerker (voormalige medewerker) –  Oldenzaal12 februari 2013
De dag begon met het openen van de zaak. De tafels en toiletten controleren, de kassa opstarten en bijvullen en alle apparatuur aanzetten en gebruiksklaar maken. Op het moment dat er gasten kwamen, werd daar een praatje mee gemaakt en nam ik hun bestelling op. Deze maakte ik klaar en gaf aan de keuken de eventuele bestelling door. Als er nog geen kok aanwezig was, dan maakte ik de bestelling zelf. Het contact met collega's was altijd erg gezellig. Ook op de drukke momenten was er tijd voor een lolletje. Dit ook zeker met de gasten. Het leukste aan het werken bij de lunchroom, was zeker het contact met de gasten. Om het hen naar de zin te maken en ze tevreden de zaak te laten verlaten!!
Moeilijke dingen waren er voor mij niet.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Wild and crazy hour!
Playground Aide (voormalige medewerker) –  Eaton Rapids, MI16 augustus 2012
Enjoyed helping and playing with the children on the playground; brought out the kid in me!
Pluspunten
playing with the kids
Minpunten
low pay
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Claim deze Bedrijfspagina

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij lunchroom. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

4,0
Gebaseerd op 11 reviews
54
43
34
20
10

Waarderingen per categorie

3,9Werk-Privé Balans
3,1Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,1Doorgroeimogelijkheden
3,6Management
4,5Bedrijfscultuur