Mars Reviews

13 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 1.368 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productieve en gezellige ondermeming
Shift Technician (voormalige medewerker) –  Olen11 juli 2019
Fijne collega’s waar je ke thuis voelt.Veiligheid staat heel hoog en wordt goed opgevolgd.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Category Sales Specialist
Category Sales Specialist (voormalige medewerker) –  Bruxelles5 december 2018
Excellente entreprise, j'en garde de bons souvenirs et mon passage chez Mars a été bénéfique pour la suite de ma carrière professionnelle.
Pluspunten
Package salarial, outils de travail, formations
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Brilliant company to work for
Site IT Services Senior Analyst (huidige medewerker) –  Brussel4 maart 2018
Very interesting company, billion dollars value brands.
Talent management can be sometimes a bit disappointing.
Workload can be very high, but the company globally offers lots of competitive advantages.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Maximum 50 km de chez moi
17 au 04 Avril 2014 - Stage (voormalige medewerker) –  Champion NAMUR19 november 2015
Un travail bien préparé et bien fait en apprenant pas mal d’expérience en fonction de ce que nous pratiquons.
Pluspunten
gentil, communicatif
Minpunten
impatient par fois
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
A propos de mes douleurs lombaires
charge par la mutuelle, 2ème opération du dos (voormalige medewerker) –  Charleroi6 september 2015
Après deux opérations du dos, j'ai obtenu une aide à l'intégration professionnelle AWIPH avec intervention en entreprise de travail adapté. J'ai parfois encore des douleurs, mais je les gère bien.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Un plaisir partagé
assistante maternelle à l'école (voormalige medewerker) –  Chatelet20 augustus 2015
Accueil des enfants pour les diriger vers les activités libres avant les préambules du matin et la collation pour continuer en récréation et participer à l'activité du jour (selon le choix de l'institutrice)
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Zeer aangename werkomgeving
Administratief bediende + nauwkeurige metingen (huidige medewerker) –  Olen, VLG2 juni 2015
Als je 's morgens toekomt is er niemand die je niet begroet. Dit heb ik nog op niet veel plaatsen meegemaakt dat alle collega's zo vriendelijke zijn en steeds klaarstaan om te helpen.
Pluspunten
Keuken van Sodexo
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
environnement de travail agreable
Intérimaire cher brico a Marchienne-au-pont (huidige medewerker) –  marchienne10 september 2014
j'aime travailler en equipe, j'ai appris pas mal de chose aussi bien en reassortiment que en caisse
Pluspunten
pose flexible
Minpunten
rien de special
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
environnement de travail agreable
cuisine et maintiens de la salle (voormalige medewerker) –  Haine-Saint-Pierre, WAL21 augustus 2014
travail agréable et varié toujours en action
opportunité de développement
le management est de très bonne qualite
Pluspunten
horaire variables
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 2Rapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige werkomgeving
STAALNEMER (voormalige medewerker) –  Olen, VLG13 februari 2014
wat ik geleerd heb is om met de collega's goed te communiceren en problemen helpen te vermijden.Waarom ik daar graag werkte was om de gezellige sfeer die daar heerst.
Pluspunten
je wordt stap voor stap opgeleid
Minpunten
geen vaste job als intrimmer
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Bon job
Merchandiser (huidige medewerker) –  Square Melon Belgium29 januari 2014
Bon job mais pas assez d'heure pour couvrir les fins de mois.
Pluspunten
autonome
Minpunten
non respect du personnel
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Mars Belgium manages its employees well.
Accountant (voormalige medewerker) –  Zaventem , Belgium3 april 2013
a nice atmosphere, multicultural, more room to manoever en no tight deadlines.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren

Zie meer reviews over Mars

Je kan het volgende proberen:

Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Mars. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,9
Gebaseerd op 1.368 reviews
5534
4437
3233
281
183

Waarderingen per categorie

3,6Werk-Privé Balans
3,9Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,5Doorgroeimogelijkheden
3,4Management
3,8Bedrijfscultuur

Reviews over Mars gesorteerd op locatie