Maxi Zoo Reviews

23 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 147 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Cadre de stage très agréable
Vendeuse réassortisseuse (voormalige medewerker) –  Hornu9 april 2019
Lieu de stage très agréable travail dans la bonne humeur et le sourire
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Aangename plek om te werken
Bediende verkoper (voormalige medewerker) –  Sint-Lambrechts-Woluwe2 april 2019
Bij Maxi Zoo is het een aangename werksfeer, omdat de klanten met hun huisdieren langs komen. Dat maakt je dag altijd goed.
Af en toe organiseerd Maxi Zoo evenementen in de winkel voor de klanten, alsook buiten de winkel voor de werknemers (Family Day).
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
environement endroit agréable
Vendeuse (voormalige medewerker) –  Verviers13 december 2018
Chez MAXI ZOO..

C'est vraiment super chouette a travailler, le personnel t'encourage chaque jours et tu évolue super bien
Pluspunten
Boire quand on a soif et également pour aller au toilette
Minpunten
15 minutes pour la petite pause
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Mijn ervaring
Eerste verkoopster (voormalige medewerker) –  Lokeren4 november 2018
Door mijn ervaring van 20 jaar als zelfstandige op landbouwbedrijf lag deze job dichtst bij mijn ervaringen.
Contract gestopt door personeelstekort en wij moesten overuren doen die niet betaald werden. Dit geruime tijd
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Environnement de travail agréable
Stage d'observation (voormalige medewerker) –  Waterloo17 september 2018
Équipe très soudée et n'hésite pas à venir en aide au stagiaire si besoin est
Was deze review waardevol?JaNee 2Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Collègues sympatiques
stage scolaire (voormalige medewerker) –  Verviers15 september 2018
Les collègues etaient sympas et nous formaient correctement pour le travail.
J'effectuais la même charge de travail qu'un employé rémunéré, voir plus.
Pluspunten
Pause régulière
Minpunten
Constamment pousser le client à l'achat
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Environnement agréable
Vendeuse réassortisseuse (voormalige medewerker) –  Gosselies13 september 2018
Esprit d'équipe, bon système d'organisation, l'aspect agréable manipulation des animaux
Pluspunten
Pas de tensions dans l'equipe
Minpunten
/
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Bon magasin
VENDEUSE - ASSISTANTE EN SOINS ANIMALIERS (voormalige medewerker) –  Brussel27 augustus 2018
Très bon magasin avec une bonne équipe très agréable.
journée très charger
clientèle aimable
Pluspunten
bonne entend dans l'équipe
Minpunten
dur physiquement
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
productieve en gezellige werkomgeving
Student job (voormalige medewerker) –  3580 Beringen24 juni 2018
productieve en gezellige werkomgeving met fijne team
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
mon stage
stage à Maxi Zoo Verviers (voormalige medewerker) –  Verviers28 maart 2018
J'ai adoré travailler avec les animaux et faire partie de leur équipe
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Environnement de travail agréable
Etudiant (voormalige medewerker) –  Brussel23 maart 2018
Avec une équipe agréable et qui accueillera tout étudiant qui y mettra du sien, Maxi ZOO offre un cadre de travail plus qu'agréable pour les étudiants. De plus, la clientèle fidèle aux magasins vous facilitera l'approche avec celle-ci.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
la responsable est a l'écoute de c'est employé(e)
Stage comme vendeuse réassortisseuse (voormalige medewerker) –  verviers22 maart 2018
sait très agréable de travailler pour leur enseigne.C'est une super équipe qui est soudée.En cas de soucis ils sont a l’écoute. ils s' entraide entre eux.
Pluspunten
bonne ambiance au sein de l’équipe
Minpunten
difficile d’évolué dans leur entreprise
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Opgepast met deeltijds contract 19u / week !!! bepaalde duur
Verkoper (voormalige medewerker) –  Sint-Niklaas15 februari 2018
Bij een contract voor Commerciële winkelbediende deeltijds
19u per week. voor bepaalde duur ( 3 maanden ) kan je er zeker van zijn dat je na 3 maanden opnieuw naar werk kan gaan zoeken .
Of je nu je best doet of niet. En vooral de periode Nov, Dec, en Januari is ideaal voor Maxi Zoo. Zo hebben ze tijdens de kerst en nieuwjaarsperiode + de Solden een goedkope werknemer erbij.
Goed gezien Maxi Zoo !
Pluspunten
goedkoper eten voor uw eigen huisdier
Minpunten
geen werkzekerheid
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 3Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellig omgeving en personeel
filiaalleidster (voormalige medewerker) –  Lier2 november 2017
In maxi zo kan men je werkt heel gezellig en toch productief maken door de klanten verder te helpen. Hier heb ik ook heel veel bijgeleerd gehad in verband de dieren. Ook heb ik hier enorme leuke en leerzame opleidingen gehad. De moeilijkheid was wel al de zware etenszakken en kattenzand in de rekken te laden vermits deze loodzwaar zijn. Administratief was dit ook wel een hele ervaring maar daar zijn we goed doorgekomen vermits ik heel snel en goed aanneem en bijleer.
Pluspunten
maaltijdcheques
Minpunten
geen begrip hoe je er uit ziet hoe je ook werkt (je moet in profiel passen met je looks)
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 3Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
de werkomgeving
stockbeheer bekijken (voormalige medewerker) –  Beringen Mijnen16 maart 2017
supper lieve en vriendelijke collegas ze hebben me supper geholpen en veel bijgeleerd!
Pluspunten
vriendelijkheid
Minpunten
soms is het te warm
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
.
Vendeuse (voormalige medewerker) –  Gosselies6 januari 2017
comptabilité des caisse, vente direct, orienter et conseiller la cliente, tenue d'une caisse, déchargement de camions, prise des commandes, réaménagement des rayons, préparation folder
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Avis
Vendeuse (voormalige medewerker) –  Hornu6 juni 2016
Un très bon stage
Déchargement du camion, remise en rayons, conseils clients, facing.
Une équipe jeune
Pluspunten
/
Minpunten
/
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellig
Verkoopster (voormalige medewerker) –  Mechelen16 februari 2016
intieme werkvloer en contact met colega's . respect voor de werknemers en een goed leidingschap.
Was deze review waardevol?Ja 9Nee 3Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Environnement trés agréable
Expérience en tant que caissière remise en rayon (voormalige medewerker) –  Herstal, WAL7 oktober 2015
Horaire qui varie
Contact avec le client
caissière
remise en rayon
Salaire adapté
Was deze review waardevol?Ja 5Nee 7Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Algemeen magazijn
Diverse vervangingscontracten-interim (voormalige medewerker) –  Wommelgem-Hoboken14 juli 2015
Op zich viel dat mee, zijnde dat veel doen niet voldoende was. De druk lag onwaarschijnlijk hoog, en ik diende me te verplaatsen van Wommelgem naar Hoboken, om daar de achterstanden te verwerken. Het magazijn in Wommelgem is voor de grote van de winkel voor de helft te klein. Om aan een bepaald artikel te geraken diende je verschillende paletten te verzetten. Puur tijd verlies & meer werk dan nodig.
Minpunten
Je wordt automatische mee in de winkel ingezet, ook al is dat je ambitie niet. En bak je van verkopen niets.
Was deze review waardevol?Ja 21Nee 4Rapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Maxi Zoo. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,7
Gebaseerd op 147 reviews
547
449
329
29
113

Waarderingen per categorie

3,6Werk-Privé Balans
3,0Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,3Doorgroeimogelijkheden
3,4Management
3,6Bedrijfscultuur

Reviews over Maxi Zoo gesorteerd op locatie