McDonald's Reviews

10 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 25.863 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Plus de bas que de hauts
Service (huidige medewerker) –  Sint-Pieters-Leeuw25 december 2018
++ Horaires négotiables et atmosphère amicale, réduction employés

-- Management dans le désordre, manque de matériel la plupart du temps, affaires de sécurité de basse qualité, chaussures de sécurité payantes mais requises, atmosphère amicale, du coup peu de professionnalisme...
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Différents postes.
Crew (voormalige medewerker) –  Sterpenich10 maart 2018
Le point positif au McDonald's, c'est le fait qu'on change de poste souvent.
Pluspunten
L'ambiance de travail.
Minpunten
Les horaires.
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Plan de carrière
Cuisinier (huidige medewerker) –  Soignies Neufvilles8 juni 2017
Il est très difficile de progresser dans ce domaine.
Pluspunten
Choix d'horaire, petit horaire
Minpunten
Pas d'avantage en nature
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Evolution de carriére
MANAGER (huidige medewerker) –  Sint-Pieters-Leeuw22 maart 2017
Les opportunités d'évolution sont nombreuses pour ceux qui souhaitent gravir les échelons chez McDonald's.
Pluspunten
Possibilité d'évolution
Minpunten
Equilibre vie professionnelle/ vie personnelle
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fun workplace
Jobstudent (voormalige medewerker) –  Sint-Niklaas29 november 2016
I practiced my flexibility and stress a lot as a job student. McDonalds is hard work but also enjoyable with the people you work.

I would recommend every young student to work here!
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Bonne équipe de crews
Cuisinière (huidige medewerker) –  Sint-Pieters-Leeuw23 november 2016
L'aspect positif de ce travail c'est qu'on voit du monde et qu'il y a une bonne entente avec les crews (ouvriers)
L'aspect négatif de ce travail c'est que nos supérieurs ne nous valorisent pas beaucoup et ne nous félicitent pas souvent et parfois nous manquent de respect.
Pluspunten
Repas déductibles à 60%
Minpunten
Pas beaucoups de remerciement
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
sympathique
Caissière (voormalige medewerker) –  Sint-Pieters-Leeuw10 oktober 2016
les gens sont gentille le ^personnelle aussi les gerants pareil
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Jong bedrijf met jong personeel maar met slechte structuur
Arbeider (huidige medewerker) –  Wilrijk, VLG16 januari 2015
Jong bedrijf met veel studenten of net afgestudeerde. Weinig of geen ervaring in de horeca en soms voel je dat tijdens drukke momenten. Dan moeten collega's bijspringen bij de persoon in kwestie en dan loopt het soms verkeerd. Wat ik wel geleerd heb is om snel leren werken onder druk. Dat is wel een vereiste als je hier zou willen werken. Collega's zijn jong dus dit werkt makkelijker voor jong personeel zoals mezelf. Qua leidinggevende personen kan ik niet veel goeds zeggen. Eindejaarspremies die we te laat krijgen, slechte structuur, vriendjespolitiek zou je daar ook wel op kunnen toepassen. Ik kan me momenteel niets bedenken wat moeilijk is aan deze baan, je moet je hoofd erbij houden maar dat heb je overal nodig. Het leukste aan de baan is dat je 70% korting op je eten krijgt, ook al eet ik daarzelf niets.
Pluspunten
70% korting op het eten
Minpunten
Slechte uren
Was deze review waardevol?Ja 6NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
stresseerde maar gezellige werkomgeving
Verkoopster (voormalige medewerker) –  Wondelgem, VLG21 augustus 2013
mooie activiteiten na goede controles.
altijd leuke werksfeer.
ik heb er veel geleerd want ze hebben me daar opgeleid tot polivalent medewerker. (kassa, keuken,..)
de stemming tussen collega's zat meestal wel goed.
het moeilijkste was de RUSH.
MiddagRush en AvondRush.
(Rush= Drukke Momenten van ong 2u)
het leukste was de samenwerking tussen collega's.
de werkvloer was 1 groep!
Pluspunten
66% korting op een maaltijd + altijd gratis drinken tijdens werkuren
Minpunten
soms lange dagen
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren

Zie meer reviews over McDonald's

Je kan het volgende proberen:

Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij McDonald's. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,5
Gebaseerd op 25.863 reviews
56.204
47.741
37.341
22.573
12.004

Waarderingen per categorie

3,4Werk-Privé Balans
2,9Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,3Doorgroeimogelijkheden
3,2Management
3,4Bedrijfscultuur

Reviews over McDonald's gesorteerd op vacaturetitel

Reviews over McDonald's gesorteerd op locatie