Meat&More
Get weekly updates, new jobs, and reviews

About Meat&More

Werken bij Meat&More: een job op maat, dat smaakt!

We zijn er 100% van overtuigd dat een goeie job gelukkig maakt. Daarom vind je bij ons gevarieerde jobs met veel sociaal contact en verantwoordelijkheid. Daarbij kiezen we voor een doorgedreven talentaanpak. Een persoonlijke HR business partner en opleidingen begeleiden onze medewerkers naar meer voldoening en geluk in hun job. Als sterk groeiend familiebedrijf koesteren we bovendien onze familiale cultuur waarbij respect, open communicatie en teamgeest evidente waarden zijn. Samen geven we richting aan je carrière. Want een job op maat, dat smaakt!

Interne opleidingen

Bij Meat&More hebben we een eigen opleidingsteam dat instaat voor de opleidingen van elke medewerker binnen Meat&More. Zo willen we élke medewerker de kans geven zich voortdurend te vormen. De HR business partners houden het groeitraject per medewerker bij. Iedere medewerker groeit op zijn of haar tempo.

Werken in Productie

De productieafdeling is het kloppende hart van onze hoofdzetel. Onze productiemedewerkers werken dagelijks smakelijke en kwaliteitsvolle producten af. Door de centrale verwerking kunnen we altijd dezelfde smaak en kwaliteit garanderen en verlichten we de werkdruk in de winkels. Zo kunnen de medewerkers in de winkels de klanten nog beter dienen.

Werken bij Distributie

Voor producten in de winkels belanden, passeren ze eerst door ons distributiecentrum. De verschillende teams in distributie zorgen ervoor dat onze winkels op tijd bevoorraad worden. Ze werken dag en nacht om alles op rolletjes te laten verlopen. Dankzij supply chain management verwerken we goederen sneller en efficiënter: we willen het juiste product in de juiste hoeveelheid op het juiste moment in de winkelrekken.

Werken in Verkoop

Als medewerker in een van onze winkels ben je hét contactpunt met de klanten. Of het nu in een Buurtslagers-filiaal of Bon'Ap-maaltijdwinkel is, de klant komt altijd op de eerste plaats. Een winkelmedewerker heeft een actieve job met veel verschillende taken en eigen verantwoordelijkheden. Wat onze medewerkers typeert? Ze hebben allemaal een passie voor voeding, zijn klantgericht en zijn echte teamplayers.

Het verhaal van Niels, HR Business Partner bij Meat&More

Bij Meat&More ondernemen we concrete stappen om talent te (h)erkennen. Iedere medewerker bij ons heeft namelijk een persoonlijke HR business partner (HR BP). Een HR BP begeleidt medewerkers in hun job en zorgt ervoor dat ze kunnen groeien, verticaal of horizontaal.

Social Media

Facebook

Company Details

Headquarters

Groendreef 10, 9880 Aalter

Employees

1,001 to 5,000