Mercedes-Benz Reviews

13 reviews gevonden voor deze zoekopdracht
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Bedrijfsfeestjes
Bediende (voormalige medewerker) –  Wilrijk13 april 2017
Beginnen om 8u tot 17u in een leuke werksfeer. Toffe collega's en een goede communicatie. Niet in direkt kontakt met de directie. Niet echt een moeilijke baan en niets tegen mijn zin moeten doen.
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke werksfeer
Sales Consultant (voormalige medewerker) –  Brussels13 september 2016
Was maar 6 maanden internship maar zeer toffe eerste werkervaring.
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
aspect le plus agreable de mon poste
Logistics & Billing Manager (E4) (voormalige medewerker) –  mercedes belgique24 mei 2016
Fort d’une expérience de plusieurs années au sein de deux grandes entreprises mettant en valeur la gestion d’équipe ainsi qu’une gestion logistique.
J’aspire actuellement à relever un nouveau challenge dans ma région, je me permets donc de vous soumettre ma candidature.

En tant que Manager, je connais les contraintes qui incombent à ce type de fonction. Fixer des objectifs pertinents et en assurer le suivi régulier tout en maintenant la motivation de mes collaborateurs sont les missions que je saurai mener à bien pour votre groupe. Le travail méticuleux et précis est pour moi une règle de conduite.
Votre Société est une entreprise dynamique et mettant en avant des valeurs humaines, une combinaison que m'attire énormément.
Pluspunten
les voitures
Minpunten
pas de culture d'entreprise
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Mercedes
Mécanicien automobile (stage) (voormalige medewerker) –  Brussels5 januari 2016
Tres bon job pas droit a l'erreur un travaille dur car il faut la perfection la sécurité avant tout.
Pluspunten
les personnes avec qui je travaille
Minpunten
trop de pression
Was deze review nuttig?Ja 2NeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke job in de autosector
Receptionist (huidige medewerker) –  Drogenbos, VLG17 november 2015
Heel leuke job.
Ik werk graag in de autobranche en liefst in een autogarage.
Door mijn interesse in de autowereld ben ik steeds op zoek naar een openstaande vacature indien het een leuke job zou kunne zijn. Het leuke aan de baan is het contact met de klanten en een leuke extra legale voordelen zoals een wagen.
Was deze review nuttig?Ja 1NeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
mensen gelukkig maken met de beste wagen
sales advisor (huidige medewerker) –  Ninove Outer6 november 2015
de werkdag is nooit dezelfde ... dat is positief uiteraard, klanten en/of prospecten adviseren over een toekomstige wagen (behoefteanalyse, testrit, offerte opstellen enz.) en vooral overtuigen !!
Afleveren van de auto en nadien opvolgen van de klantentevredenheid
de job is de laatste jaren zéér veeleisend(er) geworden, dat geldt ook voor alle werknemers in het bedrijf, de werksfeer is sterk achteruitgegaan
De directie heeft geen oren naar gemotiveerde oplossingen ...
ik wil andere sferen opzoeken, niet noodzakelijk in directe sales, mag ook verkoopsondersteunend zijn, zoals bvba. prospectie
Pluspunten
up to date bedrijfswagen natuurlijk
Minpunten
verouderde infrastructuur - jaren 1980 - '90
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
PAS D AVIS
Stage (voormalige medewerker) –  BELGIQUE ARLON3 juni 2015
ILS NE M ONT RIEN APRIS JE DEVAIT JUSTE LAVER LES NOUVELS VOITURES
Pluspunten
AUCUN
Minpunten
AUCUN
Was deze review nuttig?JaNee 1Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Ma journee type :
Magasinier (huidige medewerker) –  Marcinnelle18 maart 2015
Matin
Reception des pièces commandées la veille.
Préparation des pièces pour l'atelier.
Préparation des commandes externes (carrosserie et garage)
Après midi,
rangement du magasin.
Traitement des commandes, préparation des pièces si de stock.
Passer les différentes commandes.

Travaux de reception aussi durant toute la journée, acceuil client, etablir les fiches de travail, et facturations.

Gestion de stock
Pluspunten
Ambiance de l'équipe
Minpunten
aucun avantage
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
EXPERIENCE
SALES ASSISTANT (voormalige medewerker) –  GARAGE EUROPA27 november 2014
GRAND GROUPE AVEC DES OPTIONS DIVERSES
GESTION D UN SHOW ROOM
ORGANISATION - LOGISTIQUE
CONTACTS CLIENTS
Pluspunten
BEAUCOUP DE CONTACTS
Minpunten
PROCEDURES
Was deze review nuttig?Ja 1Nee 1Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede werkgever in het algemeen
Underwriting Assistant (voormalige medewerker) –  Vilvoorde, VLG13 augustus 2014
Vooruitstrevend, jong en dynamisch.
Goed imago binnen de leasingwereld.
Teamspirit is belangrijk!
Was deze review nuttig?Ja 1NeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Hard working learning School
Sales Advisor (huidige medewerker) –  Schilde, VLG22 maart 2014
I start at 8.30 till 19.00.

I look at my emails, see that my clients are answered. I meet my appointements and go actively looking for new clients to buy a Mercedes.

I try to get as many new clients to our showroom because I started from zero here without any clients. I am now in my second year here at MB Schilde and I am starting to find my way around.

They are long and hard working days, but they pay off when you finally get that client to buy a car.
Pluspunten
learning what hard work is
Minpunten
alott of hours
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Environnement de travail motivant
technicien automobile (huidige medewerker) –  Wavre, WAL22 december 2013
. Une journée de travail ce compose de different défis.
Chaque client a une éxigence diff"rente et la satisfaire requère une solution adaptée.
Par exemple un diagnostique et réparation d'une voiture s'accompagne toujours d'un essai sur route pour une vérification en "situation réel".
Was deze review nuttig?Ja 1Nee 2Rapporteren

Zie meer reviews over Mercedes-Benz

Je kan het volgende proberen:

Algehele waardering

4,1
Gebaseerd op 2.526 reviews
5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Waarderingen op categorie

Werk-Privé Balans
3,9
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,8
Doorgroeimogelijkheden
3,5
Management
3,6
Bedrijfscultuur
3,8

Reviews over Mercedes-Benz gesorteerd op locatie