Microsoft Reviews

9 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 5.938 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Een veeleisende werkgever
Advocacy Manager Belgium/Luxembourg (voormalige medewerker) –  Zaventem3 september 2018
Veel vrijheid door de mogelijkheid om thuis te kunnen werken maar in return wordt er heel veel flexibiliteit verwacht en dat geeft dan soms problemen op vlak van work live balance
Pluspunten
Work from home
Minpunten
Work live balance
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productive and fun workplace
Assistant to Internal Communications Manager (voormalige medewerker) –  Brussel-Hoofdstad27 februari 2018
Interesting work. Really great people to work with in my division.

Part of what I Learned:
Customer management
Business value Delivery
Team work,Collaboration

Management:
Portfolio management
Service and business management
Strategic relationship management


The hardest part of the job:
High pressure and deal forecasting that must land at committed time

The most enjoyable part of the job:
Reward for hardworking and profit sharing
Pluspunten
Opportunity to learn new skills, free lunches and soft drinks
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Microsoft review
Digital Communications Coordinator (huidige medewerker) –  Brussels9 november 2016
Working for Microsoft has been great but due to the type of contract I'm on (fixed one year) my time has come to an end. The culture is ever changing, which for me was a bonus. You get to work on different projects with different people so the work never feels stale or overdone.
Pluspunten
Lunch stipends, modern work place and attitude
Minpunten
Contract was only for one year
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Excellent
Trainee (voormalige medewerker) –  Mons13 mei 2015
Aucun point négatif. Ce stage m'a apporté de nouvelles compétences et m'a ouvert vers l'extérieur. Les événements externes m'ont fait comprendre où était ma place dans la vie professionelle
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Constant learning and improvement
Internship - Software Engineer, Software Developer (voormalige medewerker) –  Brussels, BRU9 mei 2015
As I performed an internship at the Microsoft Invoation Center, I had the occasion to improve myself and learned new things every single day (which, for me, is very important).
In addition, the project was extremely interesting and I took great pleasure working on it.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Een snelle veranderende harde sales wereld
Advocacy Manager Belgium/Luxembourg (voormalige medewerker) –  Zaventem3 september 2014
Een snelle veranderende harde sales wereld.
Score card management, als alle bolletjes groen zijn maakt het Microsoft niet uit hoe lang en hoe veel je werkt.
Pluspunten
extra legale voordelen, thuiswerken
Minpunten
work/life balance niet in evenwicht
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Environnement où l'apprentissage est présent tous les jours
Project Coordinator, Community Manager (voormalige medewerker) –  Brussels, BRU14 mei 2014
Etre dans cette équipe dynamique m'a permis de me surpasser et combler ma soif d'apprentissage et de connaissance.
Pluspunten
Matériel de très haute gamme mis à la disposition du personnel
Was deze review waardevol?JaNee 2Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
conviviale
Réceptionniste (voormalige medewerker) –  Etterbeek, BRU16 september 2013
c'est un cadre de travail agréable,ou tous le monde sais ce qu'il a a faire.bien dirigé les cadres sont innovateur toujours des nouvelles idée de développement. des collègues sympas et pret a aidée.
malheureusement c'été un contra de remplacement.
Pluspunten
acquit une expérience
Minpunten
durée trop court
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren

Zie meer reviews over Microsoft

Je kan het volgende proberen:

Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Microsoft. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

4,2
Gebaseerd op 5.938 reviews
52.728
42.013
3866
2209
1122

Waarderingen per categorie

3,9Werk-Privé Balans
4,1Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,5Doorgroeimogelijkheden
3,6Management
4,0Bedrijfscultuur

Reviews over Microsoft gesorteerd op locatie