Ministerie van Defensie Reviews

17 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 330 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuk werk in aangename omgeving
tijdelijk kader (voormalige medewerker) –  vlaanderen22 januari 2018
Helaas werd na het opschorten van de legerdienst een hoop NCO's naar huis gestuurd of werd hun contract niet verlengd.
Pluspunten
aangenaam werk
Minpunten
opschorting legerdienst
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
zeergoed
Scheepswerktuigkundige (voormalige medewerker) –  hoofd technische dienst16 januari 2018
Aan boord van het schip waren als een echte familie
Pluspunten
gratis eten
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Kleurrijke job
onderofficier (voormalige medewerker) –  overal23 mei 2017
Verscheidene jobs gedaan binnen defensie.
Gepensioneerd
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Afwisselende boeiende en goede werksfeer
Militair (huidige medewerker) –  Tielen10 april 2017
Veel ervaring opgedaan tijdens mijn loopbaan ,in binnen en buitenland.
En dit op alle vlakken
Pluspunten
Sport tijdens de uren
Minpunten
Niet echt
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Het beste bureel van de Cie.
Beamte (voormalige medewerker) –  Grobbendonk20 februari 2017
Heb daar heel graag gewerkt .Ik zat in een transport Cie. Had fijne collega's waar je kon op rekenen en ook wij vertelden steeds als er één van ons 3 niet daar was wat er die dag gebeurd was of een post-it met wat er nog moest gebeuren.Wij waren verantwoordelijk dat het personeel de juiste papieren hadden voor het binnen-buitenland.Dat ze in Medisch in orde waren. Ook dat hun verlof en hun overuren juist ingevuld waren en dat ze ook de nodige brevetten hadden.
Pluspunten
goed loon
Minpunten
er waren geen minpunten
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Voldoende afwisseling in de job
Helpdeskmedewerker (huidige medewerker) –  Evere7 februari 2017
Geen enkele dag ziet er hetzelfde uit,
Veel afwisseling in de job: problemen veroorzaakt door manuele fouten maar ook onverwachte door veroorzaakt door pannes, netwerkproblemen en dergelijke.
Veel sociaal contact, dankbaarheid van de collega's die geholpen zijn.
Pluspunten
mogelijkheid om sport te beoefenen tijdens de diensturen
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede werksfeer met alle collega's
Secretary (voormalige medewerker) –  Gavere Semmerzake14 november 2016
Ik was hulpcontroleur luchtverkeer in Semmerzake
Ik was onderofficier radarcontroleur in Duitsland
Ik was onderofficier administratie en Overste Personeelsdienst, Boekhouding hotelketen.
Mijn collega's waren mede onderofficieren die allemaal een opleiding in deze materie hadden gevolgd.
Opletten dat je fouten maakte die nadelig voor het personeel zouden zijn.
De collegialiteit tussen de verschillende niveaus was goed tot zeer goed. (Verstandhouding lager en hoger personeel)
Ik was een people-manager, dialoog en samen oplossingen zoeken was mijn motto. Ploegspeler, het algemeen belangt primeert op het individueel belang.
Pluspunten
Flexibel werken
Minpunten
geen
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
zeer gezellige werksfeer
bij defensie(1 ste korporaal chef = ploegbaas (voormalige medewerker) –  duitsland,antwerpen,brussel15 oktober 2016
heel veel geleerd,van zware voertuigen,en nadien in de horeca tot keuken,magazijn enz...,de directie (korpscommandand) kon je mee spreken, de collega's waren afwisselend,maar toffe.het leukste aan de baan altijd leuk geweest
Pluspunten
veel voordelen (in duitsland) gratis openbaar vervoer) en ja op 56jaar op pensioen
Minpunten
op 56 jaar op pensioen moeten
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
fijne ervaring met vele afwisselingen
beheer open deur, beheerder keukens (voormalige medewerker) –  leopoldsburg15 juli 2016
afwisseling
buitenland
bijscholingen
veranderingen
Heb er echt mooie ervaringen op gedaan zowel in België als in het buitenland
Pluspunten
variateit
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Zeer goede werkomgeving
Chauffeur VIP (huidige medewerker) –  Evere19 mei 2016
Gewoon een goede werkomgeving.
Veel mogelijkheden...
Meestal goede werksfeer en gemotiveerde mensen
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Werkomgeving met diverse uitbreidingsmogelijkheden
Ambtenaar - Militair (huidige medewerker) –  Leopoldsburg21 februari 2016
De jobomschrijving bij Defensie kan je moeilijk een één richting of één woord omschrijven door de diversiteit die deze werkgever aanbied.
Gedrevenheid, motivatie, persoonlijke instelling en groepsgeest bepalen voor een deel de mogelijkheden die je kan vervullen en die je aangeboden worden.
Je krijgt de kans om de meest uiteenlopende functies aan te vangen en hierin te groeien zonder hieraan vast de zitten, mits dat defensie rekent om een flexibiliteit zowel van persoonlijke inzet als op de job.
Men word all-around gevormd, vb bediende die zowel facturatie doet, als inzetbaar als chauffeur zware voertuigen. Op fysiek gebied moet je altijd optimaal kunnen functioneren waarbij opleidingen als Bedrijfseerstehulp, fire-fighter, als EHBO helper niet ongewoon zijn buiten je regulaire job. Je wordt tevens opgeleid om je plan te trekken met diverse office applicaties, terwijl je ook de leiding dient te geven over diverse collega's dat kan gaan van enkele personen tot enkele groepen.
Pluspunten
Uitstekend loon, medische voordelen, gewaarborgd loon etc...
Minpunten
Nihil
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
bon esprit d equipe
militaire de carriere (voormalige medewerker) –  Brussels, BRU26 januari 2016
j ai fais toute ma carriere a l armee tres bonne experience voyage diversite
Pluspunten
tres bon job
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
zeer leerrijke ervaringen
militair (voormalige medewerker) –  evere14 januari 2016
veel boeiende leerstof en mensenkennis op alle gebied.
raad aan bij jonge mensen deze aanbiedingen als militair te proberen.
moet weten dat het niet altijd gemakkelijk is en dat je soms maanden van huis weg bent.
Pluspunten
vriendschap en vertyrouwen
Minpunten
geen
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werksfeer met tal van extra's (feestjes)
Administratief Bediende (voormalige medewerker) –  Evere, BRU2 augustus 2013
Ik heb 17 jaar gewerkt voor het Minsiterie van Defensie en heb er verschillende taken gehad. Telkens administratieve taken op een boekhoudkundige dienst.
Ik heb altijd samengewerkt met Franstalige collega's en dit heeft nooit problemen veroorzaakt. De werksfeer was er goed omdat we door de jaren heen elkaar heel goed hebben leren kennen.
Het mindere leuke was het woon-werk verkeer. Of wel elke dag in de file met de auto of wel lange tijd doorbrengen op de bus en op de trein.
Pluspunten
Goede sfeer, leuk werk
Minpunten
woon-werk verkeer
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Het heeft niets met de clichés te maken!
Commandant van het Vliegwezen (voormalige medewerker) –  Brussel en zoveel andere plaatsen29 januari 2013
Volledig onderaan de ladder begonnen en tot hoger kaderlid gebracht.
Om de drie jaar een nieuwe functie.
Zeer grote sociale ingesteldheid.
Een aanrader voor degene die niet van routine houden!
Pluspunten
diversiteit
Minpunten
niet vaak thuis!
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige werkplaatsen met veel sportaccomodaties
secretaresse (voormalige medewerker) –  administratie18 september 2012
S'Morgens zorgen dat de post in en uit gaat . De nieuwe post openen en inschrijven. Naar de baas doen dat hij kan tekenen. Ondertussen doe ik de aanwezigheidslijst en controleer het boek waar al de verloven , ziekte word ingeschreven. De zieken die zich hebben gemeld inschrijven in ziekenboek.
Ondertussen brengt de baas het kaft terug en zijn brieven die behandeld moeten worden . Ik behandel eerst de post . En daar na die van de baas
na de middag behandel ik de aanvragen voor de verloven en recuperatie . Verder behandel ik nog de brieven verder die van de baas komen(uittypen , opsturen)
Ik heb leren werken met PC. Ik heb cursussen gevolgd (word, exell)
Ik kwam goed met mijn rchtstreekse bazen overweg
En bij mijn collegas kwam ik ook overeen
Het moeilijkste van mijn baan was exelle.
Het leukste van mijn baan wsa het werk. Ik deed dat heel graag.
Ook het werken met de mensen viel goed mee
Pluspunten
veel verlof
Minpunten
regelmatig op oefening
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren

Zie meer reviews over Ministerie van Defensie

Je kan het volgende proberen:

Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Ministerie van Defensie. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

4,0
Gebaseerd op 330 reviews
591
4172
359
28
10

Waarderingen per categorie

3,6Werk-Privé Balans
3,8Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,6Doorgroeimogelijkheden
3,7Management
4,1Bedrijfscultuur

Reviews over Ministerie van Defensie gesorteerd op locatie