Mise en Place Employee Reviews

Ratings by category
3,7Job Security & Advancement
3,4Management
3,9Culture
Found 17 reviews matching the search See all 131 reviews
Sort by: Helpfulness | Rating | Date
2,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
werk hier niet
Jobstudent (Current Employee) –  Antwerpen (stad)25 September 2019
Ze willen dat je zowat altijd komt werken. Zelfs als het jou niet uitkomt of school eronder moet lijden.
Was this review helpful?YesNoReport
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Goede job voor een student
Zaalmedewerker (Current Employee) –  Brugge12 June 2019
Zeer goede job voor een student dat naar een extra verdienste op zoek is. Je werkt samen met alleen maar studenten/leeftijdsgenoten en komt in contact met heel wat mensen, wat voordelig kan zijn voor later.
Was this review helpful?Yes 1NoReport
3,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
De job is veeleisend en de compensatie is minimaal.
Jobstudent (Former Employee) –  Antwerpen (stad)3 February 2019
Mise en place biedt studentenjobs aan die je eens een keer in je leven gedaan moet hebben om te weten wat je zeker niet wilt in een studentenjob of gewone job. Zeer leerrijk.
Cons
Zeer arbeidsintensief voor relatief weinig compensatie.
Was this review helpful?Yes 2NoReport
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
beste team ooit
Kelner (Former Employee) –  Leuven14 January 2019
Ik heb altijd genoten van mijn werk bij MeP, de teamspirit zat er dik in. We hebben veel gedaan gekregen en altijd met een glimlach. Dit was de op één na leukste job die ik ooit heb gehad, en het heeft ervoor gezorgd dat ik zelf verder wou doen in de horeca. Spijtig genoeg was de leiding niet altijd eerlijk, je merk dat er aan vriendjes politiek werd gedaan, en niet altijd eerlijk werd gehandeld naar alle leden toe.
Pros
Teamspirit
Cons
vriendjes politiek
Was this review helpful?YesNoReport
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Gezellige werkomgeving met zeer toffe collegas
Horecamedewerker (Former Employee) –  Antwerpen (stad)21 October 2018
er wordt gecommuniceerd over wat, waar en wanneer je moet werken, wat veel vrijheid geeft.
Pros
Gratis avondmaal bij avondshiften
Cons
soms een miscommunicatie
Was this review helpful?YesNo 1Report
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
environnement de travail agréable
Travail d'étudiant (Former Employee) –  Luik (stad)19 October 2018
Bonne possibilité d'évolution, environnement de travail agréable, bonne ambiance, salaire attractif.

L'entreprise est une entreprise reconnue dans le monde de l'horeca, elle permet de côtoyer les personnes les plus influentes du pays, voir du monde. Elle permet d'aller dans les endroits les plus beaux, les plus privés et les plus insolites.
Au niveau du boulot, elle nous inculque un mode de vie, un mode de travail, qui vise la qualité, l'autonomie, la pro-activité, la polyvalence et la débrouillardise.
Pros
ambiance entre collègues
Was this review helpful?Yes 1NoReport
3,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Ambiance entre les collègues
Jobs d'étudiant (Current Employee) –  Luik (stad)24 September 2018
Il y a une bonne ambiance entre les collègues de travail, et cela est rendu possible grâce à l'âge des collaborateurs et aussi les activités réalisées dans ce sens(soirées, bowlings, etc).
Pros
Ambiance, bonnes rencontres.
Cons
L'horeca et ses imprévus.
Was this review helpful?Yes 2No 1Report
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Travail agréable
Serveuse polyvalente (Former Employee) –  Luik (provincie)4 July 2018
Bon organisation
Bon job étudiant
Je recommande
Was this review helpful?YesNoReport
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
super boulot et bien entouré
Serveuse en salle (Former Employee) –  Luik (stad)27 March 2018
travail très agréable, bonne équipe, lieux divers, rencontres
Was this review helpful?Yes 1NoReport
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Gezellig
Zakaria (Current Employee) –  Antwerpen4 August 2016
Het is leuk om nieuwe jobs te doen en nieuwe mensen te leren kennen
Pros
Eten op werk
Cons
Geen minpunt
Was this review helpful?Yes 1NoReport
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
agreable
MAGASINIER (Former Employee) –  Forest/Vorst19 March 2016
équipe dynamique environnement agréable
le contacte avec les client super agréables
Pros
pres de mon domicile
Cons
les horraires
Was this review helpful?Yes 1NoReport
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Je werkt op verschillende locaties
Ober (Former Employee) –  Leuven, VLG5 November 2015
Opbouwen van de zaal. Gasten ontvangen en bedienen. Debarasseren en alles netjes opbergen. Afbraak van de zaal.
Ik heb geleerd zeer klantvriendelijk en klantgericht te werken. Altijd problemen oplossen met een glimlach op het gezicht.
Soms was het nog al chaotisch georganiseerd maar daar leer je mee omgaan en deze problemen op te lossen.
Wat ik lastig vond aan de job was dat er vaak te veel werk was voor te weinig personeel.
Het leukste was de klanten naar huis zien vertrekken met een glimlach op hun gezicht. Veel mensen worden niet zo goed bediend als bij Mise En Place en dat creëert een soort van wauw effect bij de aanwezigen.
Pros
Gratis eten, je komt op enorm veel plaatsen
Cons
weinig tot geen pauzes, lange uren, soms ook geen eten, de verplaatsing is soms moeilijk
Was this review helpful?YesNo 1Report
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
productiv and good place to work with other student
Waiter (Former Employee) –  Liège, WAL25 September 2015
lot of other students to work with. i could work when i was free time. it was better to work rather than stay at home. Good paid and good ambiance.
Was this review helpful?Yes 1NoReport
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Various works in EVERY time with a good team
Waitress/Kitchen Hand (Former Employee) –  Liège, WAL25 September 2015
With this job, I received a complete training on the HORECA. I met different client and work with different catering.

It's fun to work with other students The atmosphere is always good. often working in the emergency but once the work finished drinking a drink and eat something
Pros
free lunches
Cons
long hours
Was this review helpful?Yes 1NoReport
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Ambiance de travail très agréable
Service Horeca (Current Employee) –  Liège, WAL28 June 2015
Chez Mise en place onne travaille jamais tout seul. Tu travailles toujours avec d’autres étudiants. Ainsi se forme un chouette équipe de jeunes qui ont les mêmes intérêts, ce qui garanti une bonne atmosphère.
Pros
diversité des jobs
Was this review helpful?Yes 1NoReport
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Werken daar waar je nodig bent
Horeca uitzend bureau (Former Employee) –  Maastricht, LI8 April 2014
Diverse Horeca bedrijven in België, Nederland & Duitsland.
Waaronder, Hilton Antwerpen. Swissotel Düsseldorf.
Pros
Diversiteit.
Cons
Veel onderweg
Was this review helpful?Yes 1NoReport

See more Mise en Place reviews

You may want to try:

Claimed Profile

Want to know more about working here?

Ask a question about working or interviewing at Mise en Place. Our community is ready to answer.

Ask a Question

Overall rating

3,8
Based on 131 reviews
535
457
322
212
15

Ratings by category

3,5Work/Life Balance
3,5Salary/Benefits
3,7Job Security/Advancement
3,4Management
3,9Culture

Mise en Place Reviews by Location