Mojo
Get weekly updates, new jobs, and reviews

Mojo Careers and Employment

About us
Enkele ondernemers met jarenlange ervaring in de uitzendsector hebben dezelfde kijk op de arbeidsmarkt van de toekomst. Hun drang naar het leveren van kwaliteit en vooral de persoonlijke aanpak is wat hen drijft. Niet veel later is MOJO een feit.

MOJO staat voor “More than Jobs”. En laat dat nu net zijn waar wij sterk in geloven: door onze persoonlijke
 – more... aanpak en het luisteren naar onze kandidaten, helpen wij hen bij het vinden van de job die hen op het lijf geschreven is. Enkel op die manier kan een job meer worden dan werk alleen. Enkel op die manier kan een werknemer een medewerker worden.

Onze aanpak is persoonlijk op alle vlakken: wij leren onze kandidaten kennen door voldoende tijd te investeren in een uitgebreide screening.


Wij weten heel goed welke medewerkers onze klanten zoeken door als partners met elkaar aan tafel te zitten, door te luisteren, door de onderneming te leren kennen, door de job zelf te ervaren indien nodig, maar vooral door in een open communicatie telkens weer af te stemmen hoe het nog beter kan.


Mojo staat voor “Mondial Jobs”. De arbeidsmarkt verandert snel en wij geloven dat we lokaal moeten ondernemen maar mondiaal moeten denken. De juiste medewerkers vinden wordt elke dag een grotere uitdaging dus MOJO zal - indien nodig - over de grenzen heen de zoektocht verder zetten naar de perfecte medewerker.


MOJO staat ook voor “Motivation and Joy”. Ons team is een fantastische mix van gedreven, mature klasbakken en young potentials die meeschrijven aan ons verhaal.


De “Joy” is de kers op onze MOJO taart. Wij ondernemen met fun. Fun is één van onze waarden. Dat willen wij elke dag ervaren in de samenwerking met ons team, onze kandidaten en onze klanten. De lach op het gezicht van onze kandidaat bij het vinden van zijn droomjob of de schouderklop van een tevreden klant: daarom zijn wij met Mojo gestart!
 – less
See Why Join Us

What is it like to work at Mojo?

4,7
Work/Life Balance
4,3
Salary/Benefits
4,1
Job Security/Advancement
4,3
Management
4,9
Culture