Mojo
Get weekly updates, new jobs, and reviews

Over Mojo

Enkele ondernemers met jarenlange ervaring in de uitzendsector hebben dezelfde kijk op de arbeidsmarkt van de toekomst. Hun drang naar het leveren van kwaliteit en vooral de persoonlijke aanpak is wat hen drijft. Niet veel later is MOJO een feit.

MOJO staat voor “More than Jobs”. En laat dat nu net zijn waar wij sterk in geloven: door onze persoonlijke aanpak en het luisteren naar onze kandidaten, helpen wij hen bij het vinden van de job die hen op het lijf geschreven is. Enkel op die manier kan een job meer worden dan werk alleen. Enkel op die manier kan een werknemer een medewerker worden.


Onze aanpak is persoonlijk op alle vlakken: wij leren onze kandidaten kennen door voldoende tijd te investeren in een uitgebreide screening.


Wij weten heel goed welke medewerkers onze klanten zoeken door als partners met elkaar aan tafel te zitten, door te luisteren, door de onderneming te leren kennen, door de job zelf te ervaren indien nodig, maar vooral door in een open communicatie telkens weer af te stemmen hoe het nog beter kan.


Mojo staat voor “Mondial Jobs”. De arbeidsmarkt verandert snel en wij geloven dat we lokaal moeten ondernemen maar mondiaal moeten denken. De juiste medewerkers vinden wordt elke dag een grotere uitdaging dus MOJO zal - indien nodig - over de grenzen heen de zoektocht verder zetten naar de perfecte medewerker.


MOJO staat ook voor “Motivation and Joy”. Ons team is een fantastische mix van gedreven, mature klasbakken en young potentials die meeschrijven aan ons verhaal.


De “Joy” is de kers op onze MOJO taart. Wij ondernemen met fun. Fun is één van onze waarden. Dat willen wij elke dag ervaren in de samenwerking met ons team, onze kandidaten en onze klanten. De lach op het gezicht van onze kandidaat bij het vinden van zijn droomjob of de schouderklop van een tevreden klant: daarom zijn wij met Mojo gestart!

Als werkzoekende mag je rekenen op onze persoonlijke aanpak.

Wij luisteren naar jou, naar wat je écht wil en kan. Om zo voor jou de job te vinden die jou op het lijf geschreven is. Enkel op die manier kan een job meer worden dan werk alleen. Enkel op die manier kan een werknemer een medewerker worden.

Ons team is een fantastische mix van gedreven, mature consulenten en young potentials die meeschrijven aan ons verhaal.

De “Joy” is de kers op onze MOJO taart. Wij ondernemen met fun. Fun is één van onze waarden. Dat willen wij elke dag ervaren in de samenwerking met ons team, onze kandidaten en onze klanten. De lach op het gezicht van onze kandidaat bij het vinden van zijn droomjob of de schouderklop van een tevreden klant: daarom zijn wij met Mojo gestart!

Naar ondernemingen toe

Beschouwt u uw medewerkers ook als uw “Human Capital”? Great minds think alike!

De groei en het succes van ondernemingen hangt meer dan ooit af van het vinden, aantrekken en binden van de juiste medewerkers. Bij Mojo luisteren wij écht naar u door rond de tafel te zitten, door uw onderneming te leren kennen, door de job zelf te ervaren indien nodig, maar vooral door in een open communicatie telkens weer met u af te stemmen hoe het nog beter kan.


Enkel met dergelijke persoonlijke aanpak kunnen wij begrijpen welke kandidaat het best in uw onderneming past.


Kwaliteit in de uitzendsector is recht evenredig is met de tijd die je in de kandidaat investeert. Wij vertrekken steeds van de competenties van onze kandidaten en matchen deze met de passende vacature.


Onze aanpak is persoonlijk op alle vlakken: wij leren onze kandidaten kennen door voldoende tijd te nemen voor een uitgebreide screening.


Waarom Mojo? Omdat u geen werknemers zoekt maar medewerkers!

Social Media

Facebook

Company Details

Headquarters

Belgium

Employees

2 to 10