Nike Reviews

59 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 5.978 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goed
Productiemedewerker (voormalige medewerker) –  Tessenderlo1 juni 2018
VAS goed teamwork pauze beetje kort valt mee labelen. Lunch perfekct
Pluspunten
F
Minpunten
V
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
je mag nooit werken door interimcontracten
Magazijnmedewerker (voormalige medewerker) –  Laakdal29 mei 2018
doordat je onder een interimcontract werkt ben je meer thuis dan aan het werk. in de zomervakantie mag je helemaal niet werken zodat ze goedkope jobstudenten kunnen laten werken.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goed bedrijf - OVERTREDING v.d. WET door onbekwame Winkelverantwoordelijke/Head
Verkoopsmedewerkster (voormalige medewerker) –  Schelle Nike retail store23 januari 2018
Nike is een goed bedrijf en heeft een goede bedrijfscultuur.
Helaas de vestiging in Schelle schiet zwaar te kort!!

De winkel op de Boomsesteenweg wordt geleid door een vrouw die commercieel voor Nike wel goede resultaten haalt maar totaal onbekwaam is om met personeel om te gaan. Ze is al jaren in behandeling en dat deze behandeling nodig is, merk je aan haar gedrag en hoe ze met personeel omgaat.

Zo wordt personeel agressief behandeld, uitgeschreeuwd, genegeerd, gepest, uitgesloten of buitengewerkt. Ook worden overuren bij tijdelijke werknemers deels achtergehouden en wordt er gepest bij de opstelling van de uurroosters. De uurrooster zelf hangt te klein afgedrukt, bijna onleesbaar en steeds 1 week te weinig op voorhand. Ze gaat telkens zo sluw te werk dat je nooit iets kan aantonen en zo komt ze er steeds keer op keer, gedurende al enkele jaren mee weg.

De verantwoordelijke probeert iedereen in haar macht te houden, de meesten zijn er bang van, sommigen haten haar. Als je iets durft te zeggen beland je in de onderste lade en gaan de bovengenoemde feiten van start (agressie, negeren, pesten, uitsluiten, buitenwerken etc...)

Vriendjes van de verantwoordelijke maken carrière en worden alles toegestaan. Bij verlofplanning krijgen ze voorrang, ze moeten minder actief werken tijdens de uren en krijgen mooie taken. In ruil moeten ze spioneren en gaan overdragen. Zij beschermen haar en zullen nooit eerlijk spreken over de voorvallen.

De verantwoordelijke zelf vertelt dat ze hard werkt, wil die indruk wekken maar doet eigenlijk niet zo veel dan rondlopen en kletsen,
  meer... haar haren laten verven, nagels laten lakken tijdens de werkuren, vroeger naar huis gaan etc...

Op zich is het een fijne job, een boeiend en leerrijk werk met opleidingen op de werkvloer, fijne collega's maar het is van essentieel belang dat deze winkelverantwoordelijke vervangen wordt. Ze verliest zeer goede werknemers door haar gedrag en overtreedt de wet.

Gewoon even de ex-werknemers en sommige werkenden van deze winkel anoniem laten spreken en u zult een duidelijk bewijs van het bovenvermelde krijgen.
  minder
Pluspunten
Maaltijdcheques, personeelskorting, bonus
Minpunten
Lees het hoofdartikel van de review!!
Was deze review waardevol?Ja 9NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
slechte werksfeer
orderpicker (voormalige medewerker) –  Laakdal11 januari 2018
veel richtlijnen waar in praktijk niet veel van terecht komt
Was deze review waardevol?Ja 5Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Top
Orderpicker (voormalige medewerker) –  Laakdal4 december 2017
Aangenaam werksfeer en goede job goede loon super ervaring
Was deze review waardevol?Ja 5Nee 3Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Het was heel gezellig verschillende werkjes de tijd vloog tujdens het werken...
Bediende, met tijdelijke contracten (voormalige medewerker) –  Laakdal29 november 2017
Teamwork opzich heel belangrijk. Goed betaald, vooral nachtpost was ideaal voor mij. Ging heel graag werken
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 2Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werkomgeving
Productiemedewerker (operator) (voormalige medewerker) –  Laakdal16 november 2017
Mooie verloning en je hebt er mogelijkheden om te sporten voor en na je werk. Ideaal voor actieve mensen.
Was deze review waardevol?Ja 5Nee 2Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Buen ambiente laboral
Almacenista (voormalige medewerker) –  Laakdal belgica14 november 2017
Me gustabo trabajar. Muy flexibles. Jornadas completas. Trabajo los fines de semanas.
Pluspunten
Trabajo los fines de semana.
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
geweldige sfeer en goede werkers
Jobstudent (huidige medewerker) –  Laakdal8 november 2017
het was een prachtige ervaring ik heb veel geleerd
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 2Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werkvloer
Magazijnmedewerker (voormalige medewerker) –  Laakdal2 november 2017
Het was een hele fijne baan maar wegens de crèche van mijn 1 jarig zoontje die 'zomervakantie' hield voor 2 weken, heb ik moeten stoppen.
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 2Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke werkomgeving
Magazijnmedewerker (voormalige medewerker) –  Laakdal27 oktober 2017
Nike is een heel goed bedrijf met doorgroeimogelijkheden.
Pluspunten
caffetaria
Minpunten
beetje weinig pauze
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 2Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Modern en fijn bedrijf
Yarddriver, produktie medewerker (huidige medewerker) –  Laakdal12 september 2017
Kwerk nu al meer als 10 jaar bij nike met zeer veel voldoening en motivatie . Maar doordat ik nu in vaste weekendshift staat heb ik week meer vrije tijd zodat ik wat kan bijverdienen .
Pluspunten
Modern . Fijne werksfeer
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 3Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Le plus agréable
Sécurité (voormalige medewerker) –  belgique29 juli 2017
Tous les jours sont différent.
Le passage des visiteurs était multiculturelle
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
An innovative, smooth and enjoyable highly inspirated brand
Distribution Planner (huidige medewerker) –  Herentals20 juni 2017
Nike is a brand that cares enormously about their image, and gives this torch of inspiration to their employees.

It is not this highly formal company that you expect it to be. No, on the contrary. Nike cares that you feel comfortable and enjoyable working.

Due to the above, people feel comfortable and accepted, and you can feel this spirit through whole Nike. It is enjoyable working with all colleagues who are motivated to give the best for the 'Swoosh'.

I got enormous support by management and therefore a lot of chances. The company and management coached me in developing skills you need for handling business life. Working in a comfortable high pace environment, independency, problem solving and many, many more.

For someone who is looking for an inspirited brand, working with a smile on their mouth every day, Nike is your thing!
Pluspunten
Inspirated brand, good management, chances, salary, bonus
Minpunten
Some jobs only in shifts available
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuk werksfeer
Productiemedewerker (voormalige medewerker) –  Laakdal29 april 2017
Ik vond het werk opzich heel fijn maar de omgeving was wat minder.
Pluspunten
Warme maaltijden beschikbaar
Minpunten
Shiften systeem
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 2Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede werksfeer
orderpicking (voormalige medewerker) –  Laakdal28 april 2017
Toffe mensen. Maaltijdcheques. Orderpicking.camions lossen en laden
Pluspunten
Maaltijdcheques
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fijne werk
Jobstudente (voormalige medewerker) –  Ham Oostham26 april 2017
Fijne mensen en leuke collega's. De coaches tonen je respect en zijn super vriendelijk
Pluspunten
Gratis maaltijd op een feestdag
Minpunten
Geen redbull
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 4Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werkomgeving
Sorteerder (voormalige medewerker) –  Tessenderlo27 maart 2017
Goed
gezellige omgeving
geen zwaar werk 👌👌👌👌👌👌
Was deze review waardevol?Ja 5Nee 3Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Amazing collegues, super manager
Verkoper (voormalige medewerker) –  Antwerpen23 februari 2017
I was very happy to work at Nike Running store in Antwerp.
I couldn't have had nicer people on the workfloor with me.
The manager was a really nice guy, who tried his very best to help everyone.
Unfortunately the pay was terrible and the main company Ardensport in the Netherlands has no regard for its employees and pays almost a minimum wage.
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
/
Processer (huidige medewerker) –  Ham15 februari 2017
Goed betaald, geen doorgroeimogelijkheden of reeele kans op vast contract
Was deze review waardevol?Ja 6Nee 4Rapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Nike. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

4,2
Gebaseerd op 5.983 reviews
52.810
41.842
3957
2234
1140

Waarderingen per categorie

4,0Werk-Privé Balans
3,8Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,6Doorgroeimogelijkheden
3,7Management
4,1Bedrijfscultuur

Reviews over Nike gesorteerd op locatie