NIKE Reviews

54 reviews gevonden voor deze zoekopdracht
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Het was heel gezellig verschillende werkjes de tijd vloog tujdens het werken...
Bediende, met tijdelijke contracten (voormalige medewerker) –  Laakdal29 november 2017
Teamwork opzich heel belangrijk. Goed betaald, vooral nachtpost was ideaal voor mij. Ging heel graag werken
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werkomgeving
Productiemedewerker (operator) (voormalige medewerker) –  Laakdal16 november 2017
Mooie verloning en je hebt er mogelijkheden om te sporten voor en na je werk. Ideaal voor actieve mensen.
Was deze review nuttig?Ja 1NeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Buen ambiente laboral
Almacenista (voormalige medewerker) –  Laakdal belgica14 november 2017
Me gustabo trabajar. Muy flexibles. Jornadas completas. Trabajo los fines de semanas.
Pluspunten
Trabajo los fines de semana.
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
geweldige sfeer en goede werkers
Jobstudent (huidige medewerker) –  Laakdal8 november 2017
het was een prachtige ervaring ik heb veel geleerd
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werkvloer
Magazijnmedewerker (voormalige medewerker) –  Laakdal2 november 2017
Het was een hele fijne baan maar wegens de crèche van mijn 1 jarig zoontje die 'zomervakantie' hield voor 2 weken, heb ik moeten stoppen.
Was deze review nuttig?JaNee 1Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke werkomgeving
Magazijnmedewerker (voormalige medewerker) –  Laakdal27 oktober 2017
Nike is een heel goed bedrijf met doorgroeimogelijkheden.
Pluspunten
caffetaria
Minpunten
beetje weinig pauze
Was deze review nuttig?Ja 1NeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Modern en fijn bedrijf
Yarddriver, produktie medewerker (huidige medewerker) –  Laakdal12 september 2017
Kwerk nu al meer als 10 jaar bij nike met zeer veel voldoening en motivatie . Maar doordat ik nu in vaste weekendshift staat heb ik week meer vrije tijd zodat ik wat kan bijverdienen .
Pluspunten
Modern . Fijne werksfeer
Was deze review nuttig?Ja 1NeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Le plus agréable
Sécurité (voormalige medewerker) –  belgique29 juli 2017
Tous les jours sont différent.
Le passage des visiteurs était multiculturelle
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
An innovative, smooth and enjoyable highly inspirated brand
Distribution Planner (huidige medewerker) –  Herentals20 juni 2017
Nike is a brand that cares enormously about their image, and gives this torch of inspiration to their employees.

It is not this highly formal company that you expect it to be. No, on the contrary. Nike cares that you feel comfortable and enjoyable working.

Due to the above, people feel comfortable and accepted, and you can feel this spirit through whole Nike. It is enjoyable working with all colleagues who are motivated to give the best for the 'Swoosh'.

I got enormous support by management and therefore a lot of chances. The company and management coached me in developing skills you need for handling business life. Working in a comfortable high pace environment, independency, problem solving and many, many more.

For someone who is looking for an inspirited brand, working with a smile on their mouth every day, Nike is your thing!
Pluspunten
Inspirated brand, good management, chances, salary, bonus
Minpunten
Some jobs only in shifts available
Was deze review nuttig?Ja 1NeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuk werksfeer
Productiemedewerker (voormalige medewerker) –  Laakdal29 april 2017
Ik vond het werk opzich heel fijn maar de omgeving was wat minder.
Pluspunten
Warme maaltijden beschikbaar
Minpunten
Shiften systeem
Was deze review nuttig?Ja 2Nee 1Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede werksfeer
orderpicking (voormalige medewerker) –  Laakdal28 april 2017
Toffe mensen. Maaltijdcheques. Orderpicking.camions lossen en laden
Pluspunten
Maaltijdcheques
Was deze review nuttig?Ja 1NeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fijne werk
Jobstudente (voormalige medewerker) –  Ham Oostham26 april 2017
Fijne mensen en leuke collega's. De coaches tonen je respect en zijn super vriendelijk
Pluspunten
Gratis maaltijd op een feestdag
Minpunten
Geen redbull
Was deze review nuttig?Ja 1Nee 1Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werkomgeving
Sorteerder (voormalige medewerker) –  Tessenderlo27 maart 2017
Goed
gezellige omgeving
geen zwaar werk 👌👌👌👌👌👌
Was deze review nuttig?Ja 3Nee 1Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Amazing collegues, super manager
Verkoper (voormalige medewerker) –  Antwerpen23 februari 2017
I was very happy to work at Nike Running store in Antwerp.
I couldn't have had nicer people on the workfloor with me.
The manager was a really nice guy, who tried his very best to help everyone.
Unfortunately the pay was terrible and the main company Ardensport in the Netherlands has no regard for its employees and pays almost a minimum wage.
Was deze review nuttig?Ja 1NeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
/
Processer (huidige medewerker) –  Ham15 februari 2017
Goed betaald, geen doorgroeimogelijkheden of reeele kans op vast contract
Was deze review nuttig?Ja 3Nee 1Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Outstanding employer
Nike Footwear Operations Team Leader (voormalige medewerker) –  Laakdal, BE2 februari 2017
Spent most my working life at this company and can honestly say I have never ever felt more valued. Outstanding company to work for....
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Ik twijfel
Magazijnier (voormalige medewerker) –  Herentals27 januari 2017
Tof bedrijf leuke collegas, heb eerst een tijdje benede gestaan en dat was super leuk. Daarna ben ik naar boven verplaatst en daar is alles de mist in gegaan als intrimer heb je er niks maar dan ook niks te zegge, coaches staan boven de arbeiders , benede staan ze tusse jou (persoonlijke mening) het duurt soms een jaar of 2 voor je eindelijk je eerste contract binne hebt. Leuk bedrijf op deze moment geen werkzekerheid.
Pluspunten
Restaurant niet altijd even goed en ook niet altijd vers volgens mij
Was deze review nuttig?Ja 4Nee 2Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Een groot bedrijf en dat merk je eraan
Operator/Order Picker (voormalige medewerker) –  Laakdal2 december 2016
Nike is een gigantisch bedrijf en dat merk je zowel aan de personeel leden als aan de werkgevers en coachen.

Als je als persoon rap op je plaats zit door anderen hun mening of roddels is dit bedrijf niet echt iets voor jou. Het werk zelf is vlot en redelijk leuk als je tegen routine kan maar qua personeel heb je enorme verschillende types zitten en ook hier zoals zovele bedrijven proberen mensen elkaar ten gronde te brengen in de hoop hogerop te geraken. wat in mijn ogen niet op zo een manier hoeft gedaan te worden. Met vriendelijkheid en doorzettingsvermogen kan je even goed hogerop geraken vind ik persoonlijk. Meerdere coachen op nike zijn onpersoonlijk en werken met vriendjespolitiek wat ik wel spijtig vind aan zo een groot bedrijf die zoveel succes heeft. Qua HR mogen ze nog veel leren vind ik.
Pluspunten
Warmte pauze's, Nachtwerk word goed vergoed, en voordelen in de shop
Minpunten
Slechte coaching, Slechte HR
Was deze review nuttig?Ja 9NeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Rustige werksfeer met toffe collega's
Magazijnmedewerker (huidige medewerker) –  Laakdal13 november 2016
tijdens de rustige periodes sta je vaak uren niks te doen en dat verveelt
Was deze review nuttig?Ja 8NeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Vriendelijkke bedrijf
Productiemedewerkster (voormalige medewerker) –  Laakdal8 november 2016
Vrolijke medewerkster
Goed ge organiseert
Altijd hulpzaam
Pluspunten
Vroolijke medewerksters
Minpunten
X
Was deze review nuttig?Ja 4Nee 2Rapporteren

Algehele waardering

4,2
Gebaseerd op 4.557 reviews
5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Waarderingen op categorie

Werk-Privé Balans
4,0
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,8
Doorgroeimogelijkheden
3,7
Management
3,7
Bedrijfscultuur
4,2

Reviews over NIKE gesorteerd op locatie