Video afspelen via YouTube-knop

Nike Reviews

82 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 8.136 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Uitgelichte review
Nike heeft deze review geselecteerd als representatief voor het bedrijf
fijn bedrijf en omgeving om in te werken
Bediende (voormalige medewerker) –  Laakdal2 april 2019
er heerst een aangename werksfeer, iedereen wordt gelijk behandeld; Men heeft er geen vooroordelen
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
goede studente job
Orderpicker (voormalige medewerker) –  Geel16 september 2019
deze job was in shiften.
een typiche dag zag er als volg uit:
aankomen, intikken, omkleden, breefing, startmet werk, pause, werken, middagpause, werken en dan uittikken.
Pluspunten
goede teamsfeer
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
benefits and team spirit
Teamleader (voormalige medewerker) –  Belgium3 juli 2019
I learned so much from this place. the team made it possible to hit the targets and even more. Together with management that made communication really easy.
Was deze review waardevol?JaNee 2Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
More than a job
Account Executive SVA - Nike Team Ambassador (voormalige medewerker) –  Brussel2 juni 2019
Nike was a lifestyle. A lifestyle which compelled you to live more consciously.
(In terms of sport, movement, behaviour and fashion)

It gave me the insight that someone is more than just somebody.
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 3Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
het was heel leuk
Magazijnier (voormalige medewerker) –  Herentals16 mei 2019
ik vond het een toffe ervaring. ik heb kei leuke mensen ontmoet. het was heel aangenaam om daar te werken. maar het was heel ver voor me dus het was moeilijk om daar te geraken
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
zie review
Verkoper, Magazijnier (voormalige medewerker) –  Maasmechelen9 mei 2019
-Leuke ervaring en aangename collega's
-Werking (drukke) kleding winkel
-Verkoper
-Magazijn(stock)
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
environnement agréable
Directeur Store Manager (huidige medewerker) –  belgique16 april 2019
grosse entreprise avec des fortes valeurs humaines .
Pluspunten
bonne école de management
Minpunten
très peu d'ouvertures de magasins, donc évolution peu probable
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fijne collega's altijd leuk om bij Nike te werken.
Orderpicker (voormalige medewerker) –  Ham29 maart 2019
Altijd gemotiveerd gewerkt bij Nike.
Altijd super tof met toffe collega's!
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
productie, teamwerking
Jobstudent (voormalige medewerker) –  Laakdal3 maart 2019
Samen werkende team. Fijne werksfeer.
Ergonomisch werken
Pluspunten
Samen lunchen
Minpunten
Geen extra pauze als het werk klaar is
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Corruptie binnen de onderneming
Processor (voormalige medewerker) –  Laakdal APP324 februari 2019
Dag,

Ik heb hier op interimbasis gewerkt voor een totale duur van 1 jaar via startpeople, zeer slechte interim kantoor als je hier wilt werken ga via tempo team.
Binnen de onderneming heb je de AM(Area Manager) en dan heb je de coaches, daar onder vallen de vaste, tijdelijke & interimmers, het werk is niet zwaar, zeer laag betaalde loon voor in de nacht, 15jaar geleden hadden ze betere lonen. De coaches en de Area manager spelen onder één hoed, ook al werk je 1 jaar in dit bedrijf nooit afwezig geweest altijd keep your eyes (targets) gehaald, flexibel ingesteld altijd komen over werken, nog zetten ze u buiten, zogezegde tijdelijke contract wacht er al een jaar op, werknemers die 20jaar daar werken voeren de zelfde taken als een interimmer uit dus geen doorgroei mogelijkheden,
Je wordt hier niet eerlijk behandeld dus geloof niet in de sprookjes die Nike vertelt, het is een en al onzin de policy die dit bedrijf hanteerd, ik heb erg spijt dat ik 1 jaar van mijn leven hier kwijt ben geraakt, ik raad het iedereen af om hier te werken, je zal nooit eerlijk behandeld worden veel roddels veel vriendjespolitiek, en achterbaks mensen, ook de coaches niet te vertrouwen want zij zullen alles eraan doen om u in zijn macht te houden maar zal niet ten nadelen van nike spreken ook al heb je gelijk, kinderfabriek met nonsense praters,
Pluspunten
Weekelijks uitbetaald via interim
Minpunten
Lunch: In de gevangenis krijg je beter eten
Was deze review waardevol?Ja 12Nee 7Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
goede werkatmosfeer
Order-picker (huidige medewerker) –  Laakdal12 februari 2019
Order-picking of replenishment taken uitvoeren
heb een training gehad van 3 dagen om mee te kunnen draaien in het process
aangename werksfeer
veel flexibiliteit
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 2Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Bedrijf met doorgroeimogelijkheden maar mindere communicatie
laakdal magazijnmedewerker (huidige medewerker) –  Laakdal14 januari 2019
Werken bij Nike heeft zijn voordelen en nadelen zoals elke job denk ik. Er word veel tijd en moeite gestoken in het opleiden van mensen en het doorgroeien naar verdere functies. Maar vind dat de communicatie naar zijn werknemers er soms wel minder.
Pluspunten
Restaurant aan democratische prijzen
Minpunten
communicatie
Was deze review waardevol?Ja 5NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke sfeer
Magazijnmedewerker (voormalige medewerker) –  Laakdal13 december 2018
Ik vond het een fijne werkervaring. Door in Nike Laakdal te werken, heb ik geleerd wat tempo betekent. In de zomervakantie was het enorm warm, maar dat viel mee.
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 4Rapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
pas bon
Vendeuse (voormalige medewerker) –  Messancy, BE3 december 2018
mauvaise experience ces une entreprise pour des robots et non des humain
Was deze review waardevol?Ja 4NeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
nike
Operationele medewerker returns (voormalige medewerker) –  Herentals12 november 2018
groot bedrijf , weinig uitdagende taken . weinig uitdaging
Was deze review waardevol?Ja 9Nee 1Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werkomeving en sfeer
Orderpicker (voormalige medewerker) –  Herentals18 oktober 2018
's Morgens kwam je aan en werd je vriendelijk begroet door iedereen, ook buiten. Het was zeker moeilijk om alles aan te leren maar zelfs bij fouten komen ze je heel vriendelijk aanspreken en maken ze ook zeker dat hoe het begrijpt en achteraf wel weet hoe het moet.
Was deze review waardevol?Ja 6Nee 6Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
/
Magazijnmedewerker (huidige medewerker) –  Laakdal16 oktober 2018
Best wel een goede werkomgeving qua sfeer en een veilige werkomgeving, werken met mensen van verschillende nationaliteiten.
Pluspunten
warm eten en gratis water, chocomelk of soep
Minpunten
niet zoveel doorgroeimogelijkheden
Was deze review waardevol?Ja 5Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productief
Herentals - Bediende (huidige medewerker) –  Herentals8 september 2018
Nike is een productief bedrijf. Zo staan de veranderingen binnen het bedrijf ook nooit stil.
Ik heb binnen Nike al heel wat bijgeleerd.
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werkomgeving
orderpicker/ magazijnier (voormalige medewerker) –  Laakdal3 september 2018
goeie werksfeer fijne collega's.
Behulpzaam.

Geen zwaar werk , het moeilijkste was orderpicking , dat was de fijnste wat ik deed.
Pluspunten
bij feestdagen was lunch gratis, nike shop konden we inkopen doen aan half van de prijs.
Minpunten
afstand was een probleem
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 1Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
productieve en gezellige werksfeer
Orderpicker (voormalige medewerker) –  Laakdal22 augustus 2018
Teamwork opzich heel belangrijk. Goed betaald, vooral nachtpost was ideaal voor mij. Ging heel graag werken.

orderpicken
leren voice picken
directie nooit gezien
fijne collega's
moeilijkste van de job was er voor te zorgen dat iedereen gelijk behandeld werdt
leukste was de samenwerking met de andere collega's
Pluspunten
maaltcheques, restaurant, nachtpremie, gratis koffie, thee, chocomelk en water, personeelskorting, sportfaciliteiten
Minpunten
nachtrestaurant van hoofdgebouw was alleen daar open, drukte op de parking
Was deze review waardevol?Ja 3NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede werksfeer
orderpicker (voormalige medewerker) –  Laakdal13 augustus 2018
Leuke job leuke sfeer voor te werken en ook warm eten en korting in de winkel bij nike
Pluspunten
KORTING WINKEL
Minpunten
GEEN
Was deze review waardevol?JaNee 2Rapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Nike. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

4,2
Gebaseerd op 8.136 reviews
53.829
42.460
31.312
2330
1205

Waarderingen per categorie

3,9Werk-Privé Balans
3,8Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,6Doorgroeimogelijkheden
3,6Management
4,1Bedrijfscultuur