Nike Employee Reviews

Found 87 reviews matching the search See all 8.266 reviews
Sort by: Helpfulness | Rating | Date
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Featured review
Nike selected this as a representative review
benefits and team spirit
Teamleader (Former Employee) –  Belgium3 July 2019
I learned so much from this place. the team made it possible to hit the targets and even more. Together with management that made communication really easy.
Was this review helpful?Yes 1No 2Report
2,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
zuiverwerkvloer
inpakker (Former Employee) –  Laakdal4 October 2019
een zuiver bedrijf waar men met eigenkledij naar toe kan
je vind het iets of je vind het niets.
Was this review helpful?YesNoReport
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
gezellige werksfeer
bandwerk (Former Employee) –  Laakdal4 October 2019
gezellige werksfeer met leuke collega's
goed gelegen
Was this review helpful?YesNoReport
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Fijn bedrijf
Operator, Magazijn-medewerker (Former Employee) –  Laakdal2 October 2019
Tofste bedrijf ooit!
Onterecht ontslagen.
Het is er fijn om te werken en zeker de collega's kunnen echte vrienden worden.
In het begin wat awkward maar 1 keer als je je draai vindt is het echt een tof bedrijf!
Was this review helpful?YesNoReport
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Top werkgever
Logistiek en magazijnmedewerker ( orderpicker ) (Current Employee) –  Laakdal2 October 2019
Ik heb bin Nike anderhalf jaar gewerkt en ben onterecht op de zwarte lijst geraakt ik zou er alles aandoen om er terug te werken!
Was this review helpful?YesNo 1Report
3,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Gemoedelijke sfeer heb ik nodig
Orderpicker (Former Employee) –  Footwear25 September 2019
Nike is geen bedrijf op menselijk vlak, niet persoonlijk. Ik zoek meer een gemoedelijke sfeer met samenwerking onder de collegas, niet individueel.
Een typische dag voor mij op een bedrijf is werken maar in een gemoedelijke sfeer.
Pros
Sfeer
Cons
Eveneens sfeer
Was this review helpful?Yes 1NoReport
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Orderpicker
Nike orderpicker Herentals (Former Employee) –  Orderpicker23 September 2019
Was een hele leuke job collega’s werkte samen als teamplayers
Was this review helpful?Yes 1NoReport
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
goede studente job
Orderpicker (Former Employee) –  Geel16 September 2019
deze job was in shiften.
een typiche dag zag er als volg uit:
aankomen, intikken, omkleden, breefing, startmet werk, pause, werken, middagpause, werken en dan uittikken.
Pros
goede teamsfeer
Was this review helpful?YesNo 1Report
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
More than a job
Account Executive SVA - Nike Team Ambassador (Former Employee) –  Brussel2 June 2019
Nike was a lifestyle. A lifestyle which compelled you to live more consciously.
(In terms of sport, movement, behaviour and fashion)

It gave me the insight that someone is more than just somebody.
Was this review helpful?Yes 1No 3Report
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
het was heel leuk
Magazijnier (Former Employee) –  Herentals16 May 2019
ik vond het een toffe ervaring. ik heb kei leuke mensen ontmoet. het was heel aangenaam om daar te werken. maar het was heel ver voor me dus het was moeilijk om daar te geraken
Was this review helpful?Yes 1No 1Report
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
zie review
Verkoper, Magazijnier (Former Employee) –  Maasmechelen9 May 2019
-Leuke ervaring en aangename collega's
-Werking (drukke) kleding winkel
-Verkoper
-Magazijn(stock)
Was this review helpful?YesNo 1Report
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
environnement agréable
Directeur Store Manager (Current Employee) –  belgique16 April 2019
grosse entreprise avec des fortes valeurs humaines .
Pros
bonne école de management
Cons
très peu d'ouvertures de magasins, donc évolution peu probable
Was this review helpful?Yes 1No 1Report
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
fijn bedrijf en omgeving om in te werken
Bediende (Former Employee) –  Laakdal2 April 2019
er heerst een aangename werksfeer, iedereen wordt gelijk behandeld; Men heeft er geen vooroordelen
Was this review helpful?Yes 1NoReport
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Fijne collega's altijd leuk om bij Nike te werken.
Orderpicker (Former Employee) –  Ham29 March 2019
Altijd gemotiveerd gewerkt bij Nike.
Altijd super tof met toffe collega's!
Was this review helpful?Yes 2No 1Report
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
productie, teamwerking
Jobstudent (Former Employee) –  Laakdal3 March 2019
Samen werkende team. Fijne werksfeer.
Ergonomisch werken
Pros
Samen lunchen
Cons
Geen extra pauze als het werk klaar is
Was this review helpful?YesNo 1Report
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
goede werkatmosfeer
Order-picker (Current Employee) –  Laakdal12 February 2019
Order-picking of replenishment taken uitvoeren
heb een training gehad van 3 dagen om mee te kunnen draaien in het process
aangename werksfeer
veel flexibiliteit
Was this review helpful?Yes 2No 2Report
3,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Bedrijf met doorgroeimogelijkheden maar mindere communicatie
laakdal magazijnmedewerker (Current Employee) –  Laakdal14 January 2019
Werken bij Nike heeft zijn voordelen en nadelen zoals elke job denk ik. Er word veel tijd en moeite gestoken in het opleiden van mensen en het doorgroeien naar verdere functies. Maar vind dat de communicatie naar zijn werknemers er soms wel minder.
Pros
Restaurant aan democratische prijzen
Cons
communicatie
Was this review helpful?Yes 5NoReport
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Leuke sfeer
Magazijnmedewerker (Former Employee) –  Laakdal13 December 2018
Ik vond het een fijne werkervaring. Door in Nike Laakdal te werken, heb ik geleerd wat tempo betekent. In de zomervakantie was het enorm warm, maar dat viel mee.
Was this review helpful?Yes 1No 4Report
2,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
pas bon
Vendeuse (Former Employee) –  Messancy, BE3 December 2018
mauvaise experience ces une entreprise pour des robots et non des humain
Was this review helpful?Yes 4NoReport
3,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
nike
Operationele medewerker returns (Former Employee) –  Herentals12 November 2018
groot bedrijf , weinig uitdagende taken . weinig uitdaging
Was this review helpful?Yes 9No 1Report
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Gezellige werkomeving en sfeer
Orderpicker (Former Employee) –  Herentals18 October 2018
's Morgens kwam je aan en werd je vriendelijk begroet door iedereen, ook buiten. Het was zeker moeilijk om alles aan te leren maar zelfs bij fouten komen ze je heel vriendelijk aanspreken en maken ze ook zeker dat hoe het begrijpt en achteraf wel weet hoe het moet.
Was this review helpful?Yes 6No 6Report
Claimed Profile

Want to know more about working here?

Ask a question about working or interviewing at Nike. Our community is ready to answer.

Ask a Question

Overall rating

4,2
Based on 8.266 reviews
53,9K
42,5K
31,3K
2336
1211

Ratings by category

3,9Work/Life Balance
3,8Salary/Benefits
3,6Job Security/Advancement
3,6Management
4,1Culture