Play YouTube video button

Nike Employee Reviews in Herentals

Found 12 reviews matching the search See all 8.275 reviews
Sort by: Helpfulness | Rating | Date
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Featured review
Nike selected this as a representative review
benefits and team spirit
Teamleader (Former Employee) –  Belgium3 July 2019
I learned so much from this place. the team made it possible to hit the targets and even more. Together with management that made communication really easy.
Was this review helpful?Yes 1No 2Report
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
het was heel leuk
Magazijnier (Former Employee) –  Herentals16 May 2019
ik vond het een toffe ervaring. ik heb kei leuke mensen ontmoet. het was heel aangenaam om daar te werken. maar het was heel ver voor me dus het was moeilijk om daar te geraken
Was this review helpful?Yes 1No 1Report
3,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
nike
Operationele medewerker returns (Former Employee) –  Herentals12 November 2018
groot bedrijf , weinig uitdagende taken . weinig uitdaging
Was this review helpful?Yes 9No 1Report
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Gezellige werkomeving en sfeer
Orderpicker (Former Employee) –  Herentals18 October 2018
's Morgens kwam je aan en werd je vriendelijk begroet door iedereen, ook buiten. Het was zeker moeilijk om alles aan te leren maar zelfs bij fouten komen ze je heel vriendelijk aanspreken en maken ze ook zeker dat hoe het begrijpt en achteraf wel weet hoe het moet.
Was this review helpful?Yes 6No 6Report
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Productief
Herentals - Bediende (Current Employee) –  Herentals8 September 2018
Nike is een productief bedrijf. Zo staan de veranderingen binnen het bedrijf ook nooit stil.
Ik heb binnen Nike al heel wat bijgeleerd.
Was this review helpful?Yes 1No 1Report
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
An innovative, smooth and enjoyable highly inspirated brand
Distribution Planner (Current Employee) –  Herentals20 June 2017
Nike is a brand that cares enormously about their image, and gives this torch of inspiration to their employees.

It is not this highly formal company that you expect it to be. No, on the contrary. Nike cares that you feel comfortable and enjoyable working.

Due to the above, people feel comfortable and accepted, and you can feel this spirit through whole Nike. It is enjoyable working with all colleagues who are motivated to give the best for the 'Swoosh'.

I got enormous support by management and therefore a lot of chances. The company and management coached me in developing skills you need for handling business life. Working in a comfortable high pace environment, independency, problem solving and many, many more.

For someone who is looking for an inspirited brand, working with a smile on their mouth every day, Nike is your thing!
Pros
Inspirated brand, good management, chances, salary, bonus
Cons
Some jobs only in shifts available
Was this review helpful?Yes 2No 3Report
3,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Ik twijfel
Magazijnier (Former Employee) –  Herentals27 January 2017
Tof bedrijf leuke collegas, heb eerst een tijdje benede gestaan en dat was super leuk. Daarna ben ik naar boven verplaatst en daar is alles de mist in gegaan als intrimer heb je er niks maar dan ook niks te zegge, coaches staan boven de arbeiders , benede staan ze tusse jou (persoonlijke mening) het duurt soms een jaar of 2 voor je eindelijk je eerste contract binne hebt. Leuk bedrijf op deze moment geen werkzekerheid.
Pros
Restaurant niet altijd even goed en ook niet altijd vers volgens mij
Was this review helpful?Yes 7No 4Report
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Een bedrijf met toekomst.
Medewerker (Former Employee) –  Herentals10 June 2016
In 2011 ben ik begonnen te werken bij nike , en dit wel als magazijnier , bestellingen klaarzetten voor verschillende DC's , stock bijhouden en stocktellingen doen enzo..., echt de max . Toen mijnopdracht erop zat wou ik echt op nike blijven , het is toen mij gelukt , heb toen 3 tijdelijke contracten gekregen van 6 maanden , ik heb mijn job moeten onderbreken voor 5 weken ( nike regels ) omdat ze me toen geen vast konden aanbieden . Aan gezien ik nog een onderneming heb als DJ kon ik niet gaan stempelen Ik heb op nike veel verschillende jobs aangeleerd en alle met een positieve waardering.Nu in juni heb ik terug opleiding gaan volgen om terug bij nike te kunnen starten.
Pros
Bedrijf met veel toekomst
Cons
Heel moeilijk om te vast binnen te geraken.
Was this review helpful?Yes 10No 9Report
3,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Normale situatie
Orderpicker (Current Employee) –  Herentals4 May 2016
Geen specifieke mening ; werken in ploegverband is leuk, had goede collega's ; de job lag me iets minder ; doe je dit werk graag, dan is het een prima werkgever
Was this review helpful?Yes 4NoReport
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Leuke en leerrijke job
orderpick/heftruck (Former Employee) –  Herentals23 March 2016
Orderpicken en magazijbeheer , heftruck
leren rijden met heftruck , goede collega's en directie
niets moeilijk
met heftruck rijden was het leukste
Pros
goede verloningen
Cons
geen werkzekerheid
Was this review helpful?Yes 1No 4Report
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Productieve en gezellige werkomgeving
Jobstudent (Former Employee) –  Herentals, VLG12 February 2015
Jobstudent op de afdeling Returns

Leuke werksfeer

Je kan altijd terecht bij uw coach of teamcaptain wanneer er zich problemen voordoen
Was this review helpful?Yes 3No 2Report
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
werksfeer
jobstudent (Former Employee) –  herentals23 February 2014
ik heb gewerkt als jobstudent . De sfeer met collega's was altijd goed iedereen was daar vriendelijk, als ik iets niet wist kon ik het altijd aan iedereen vragen.
Was this review helpful?Yes 16No 11Report
2,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
koude, onpersoonlijke werkomgving
(dagcontract) Operator/Orderpicker (Former Employee) –  Herentals, VLG3 July 2013
Typische bandwerk.

-

geen contact met directie

geen Collegialiteit; ieder voor zichzelf

Vroeg gedaan als je met de vroege stond.



Was this review helpful?Yes 7No 2Report

See more Nike reviews

You may want to try:

Claimed Profile

Want to know more about working here?

Ask a question about working or interviewing at Nike. Our community is ready to answer.

Ask a Question

Overall rating

4,2
Based on 8.275 reviews
53,9K
42,5K
31,3K
2336
1211

Ratings by category

3,9Work/Life Balance
3,8Salary/Benefits
3,6Job Security/Advancement
3,6Management
4,1Culture