Nike Employee Reviews in Laakdal

Ratings by category
Found 50 reviews matching the search See all 8.266 reviews
Sort by: Helpfulness | Rating | Date
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Featured review
Nike selected this as a representative review
benefits and team spirit
Teamleader (Former Employee) –  Belgium3 July 2019
I learned so much from this place. the team made it possible to hit the targets and even more. Together with management that made communication really easy.
Was this review helpful?Yes 1No 2Report
2,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
zuiverwerkvloer
inpakker (Former Employee) –  Laakdal4 October 2019
een zuiver bedrijf waar men met eigenkledij naar toe kan
je vind het iets of je vind het niets.
Was this review helpful?YesNoReport
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
gezellige werksfeer
bandwerk (Former Employee) –  Laakdal4 October 2019
gezellige werksfeer met leuke collega's
goed gelegen
Was this review helpful?YesNoReport
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Fijn bedrijf
Operator, Magazijn-medewerker (Former Employee) –  Laakdal2 October 2019
Tofste bedrijf ooit!
Onterecht ontslagen.
Het is er fijn om te werken en zeker de collega's kunnen echte vrienden worden.
In het begin wat awkward maar 1 keer als je je draai vindt is het echt een tof bedrijf!
Was this review helpful?YesNoReport
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Top werkgever
Logistiek en magazijnmedewerker ( orderpicker ) (Current Employee) –  Laakdal2 October 2019
Ik heb bin Nike anderhalf jaar gewerkt en ben onterecht op de zwarte lijst geraakt ik zou er alles aandoen om er terug te werken!
Was this review helpful?YesNo 1Report
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
fijn bedrijf en omgeving om in te werken
Bediende (Former Employee) –  Laakdal2 April 2019
er heerst een aangename werksfeer, iedereen wordt gelijk behandeld; Men heeft er geen vooroordelen
Was this review helpful?Yes 1NoReport
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
productie, teamwerking
Jobstudent (Former Employee) –  Laakdal3 March 2019
Samen werkende team. Fijne werksfeer.
Ergonomisch werken
Pros
Samen lunchen
Cons
Geen extra pauze als het werk klaar is
Was this review helpful?YesNo 1Report
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
goede werkatmosfeer
Order-picker (Current Employee) –  Laakdal12 February 2019
Order-picking of replenishment taken uitvoeren
heb een training gehad van 3 dagen om mee te kunnen draaien in het process
aangename werksfeer
veel flexibiliteit
Was this review helpful?Yes 2No 2Report
3,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Bedrijf met doorgroeimogelijkheden maar mindere communicatie
laakdal magazijnmedewerker (Current Employee) –  Laakdal14 January 2019
Werken bij Nike heeft zijn voordelen en nadelen zoals elke job denk ik. Er word veel tijd en moeite gestoken in het opleiden van mensen en het doorgroeien naar verdere functies. Maar vind dat de communicatie naar zijn werknemers er soms wel minder.
Pros
Restaurant aan democratische prijzen
Cons
communicatie
Was this review helpful?Yes 5NoReport
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Leuke sfeer
Magazijnmedewerker (Former Employee) –  Laakdal13 December 2018
Ik vond het een fijne werkervaring. Door in Nike Laakdal te werken, heb ik geleerd wat tempo betekent. In de zomervakantie was het enorm warm, maar dat viel mee.
Was this review helpful?Yes 1No 4Report
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
/
Magazijnmedewerker (Current Employee) –  Laakdal16 October 2018
Best wel een goede werkomgeving qua sfeer en een veilige werkomgeving, werken met mensen van verschillende nationaliteiten.
Pros
warm eten en gratis water, chocomelk of soep
Cons
niet zoveel doorgroeimogelijkheden
Was this review helpful?Yes 5No 1Report
1,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Gezellige werkomgeving
orderpicker/ magazijnier (Former Employee) –  Laakdal3 September 2018
goeie werksfeer fijne collega's.
Behulpzaam.

Geen zwaar werk , het moeilijkste was orderpicking , dat was de fijnste wat ik deed.
Pros
bij feestdagen was lunch gratis, nike shop konden we inkopen doen aan half van de prijs.
Cons
afstand was een probleem
Was this review helpful?Yes 2No 1Report
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
productieve en gezellige werksfeer
Orderpicker (Former Employee) –  Laakdal22 August 2018
Teamwork opzich heel belangrijk. Goed betaald, vooral nachtpost was ideaal voor mij. Ging heel graag werken.

orderpicken
leren voice picken
directie nooit gezien
fijne collega's
moeilijkste van de job was er voor te zorgen dat iedereen gelijk behandeld werdt
leukste was de samenwerking met de andere collega's
Pros
maaltcheques, restaurant, nachtpremie, gratis koffie, thee, chocomelk en water, personeelskorting, sportfaciliteiten
Cons
nachtrestaurant van hoofdgebouw was alleen daar open, drukte op de parking
Was this review helpful?Yes 3NoReport
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Goede werksfeer
orderpicker (Former Employee) –  Laakdal13 August 2018
Leuke job leuke sfeer voor te werken en ook warm eten en korting in de winkel bij nike
Pros
Korting winkel
Cons
Geen
Was this review helpful?YesNo 2Report
3,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Special one
Teamcoach logistiek (Current Employee) –  Laakdal10 August 2018
Nike is a very special company, there are two ways. either you like it or either you don't. If you the culture suits you than you have an amazing place.
Was this review helpful?Yes 1No 1Report
3,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
je mag nooit werken door interimcontracten
Magazijnmedewerker (Former Employee) –  Laakdal29 May 2018
doordat je onder een interimcontract werkt ben je meer thuis dan aan het werk. in de zomervakantie mag je helemaal niet werken zodat ze goedkope jobstudenten kunnen laten werken.
Was this review helpful?Yes 9NoReport
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Gezellig en productief
orderpicker (Former Employee) –  Laakdal14 May 2018
Werken bij Nike is een topper!
Leuke collega's, leuk werk en nog een goede salaris ook!
Was this review helpful?Yes 2No 1Report
3,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
slechte werksfeer
orderpicker (Former Employee) –  Laakdal11 January 2018
veel richtlijnen waar in praktijk niet veel van terecht komt
Was this review helpful?Yes 15No 1Report
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Top
Orderpicker (Former Employee) –  Laakdal4 December 2017
Aangenaam werksfeer en goede job goede loon super ervaring
Was this review helpful?Yes 5No 7Report
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Het was heel gezellig verschillende werkjes de tijd vloog tujdens het werken...
Bediende, met tijdelijke contracten (Former Employee) –  Laakdal29 November 2017
Teamwork opzich heel belangrijk. Goed betaald, vooral nachtpost was ideaal voor mij. Ging heel graag werken
Was this review helpful?Yes 4No 3Report
3,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Gezellige werkomgeving
Productiemedewerker (operator) (Former Employee) –  Laakdal16 November 2017
Mooie verloning en je hebt er mogelijkheden om te sporten voor en na je werk. Ideaal voor actieve mensen.
Was this review helpful?Yes 5No 5Report
Claimed Profile

Want to know more about working here?

Ask a question about working or interviewing at Nike. Our community is ready to answer.

Ask a Question

Overall rating

4,2
Based on 8.266 reviews
53,9K
42,5K
31,3K
2336
1211

Ratings by category

3,9Work/Life Balance
3,8Salary/Benefits
3,6Job Security/Advancement
3,6Management
4,1Culture