Reviews voor Nike in Laakdal

36 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 5.996 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
was fijn om met collega's samen in te pakken
Orderpicken (voormalige medewerker) –  Laakdal, VLG9 december 2015
heb voor al geleerd om in team te werken.samen met zeer fijne collega's
Pluspunten
werd mee genomen naar het werk met een bus
Minpunten
geen
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 2Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Zeer ongedwongen sfeer.
Procesoperator (huidige medewerker) –  Laakdal, VLG29 augustus 2015
De dag begint met een update van de coach. De targets van de dag worden meegedeeld, communicatie,...
Ik heb daar zeer toffe collega's, echte teamspelers.
De job is zeer variërend. Dat is het leuke van de baan maar anderzijds ook het moeilijke.
Pluspunten
de mogelijkheid om te lunchen.
Minpunten
drukte op de parking
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 2Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige sfeer binnen het bedrijf
Orderpicker/ladden lossen/ belt picken (voormalige medewerker) –  Laakdal29 mei 2015
De samenwerking met de collega's was voor mij een belangrijke meerwaarde.
Door de afwisselingen in taken leek de tijd te vliegen
Pluspunten
fitnesslokaal, minivoetbal, restaurant
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
productieve en kwalitatieve prestaties leveren
bediende (huidige medewerker) –  Laakdal, VLG10 augustus 2014
productieve en kwalitatieve prestaties leveren tussen aangename werkcollega's.
Geleerd dat elke mens anders is en dat je met iedereen moet leren samenwerken.
Fouten maken mag maar je moet er uit leren en je kennis overdragen naar andere.
Ik werk niet alleen graag met de handen maar ook met mijn hoofd. Heb zin in verantwoordelijkheid en ben leergierig.
Pluspunten
thuis-werk is met de fiets te doen. Sport graag.
Was deze review waardevol?Ja 11Nee 5Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Super werksfeer
Jobstudent (voormalige medewerker) –  Laakdal, VLG29 juli 2014
Ik moest kartonnen scannen en inladen in een vrachtwagen.
Mijn collega's waren altijd toffe mensen.
Het moeilijkste was eigenlijk niets want het was heel simpel alleen dat het soms zwaar is.
Het leukste is dat je leuke mensen bij je hebt.
Pluspunten
Eten
Minpunten
Geen
Was deze review waardevol?Ja 13Nee 6Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Bedrukte werksfeer zonder doorgroeimogelijkheden
Magazijnmedewerker (voormalige medewerker) –  Laakdal3 juni 2014
Het werk was makkelijk maar niet bevredigend.
Leiderschap was goed voor de vrienden, slecht voor mensen met een stem.
Collega's werken elkaar tegen in plaats van met elkaar samen te werken.
Leukste van heel het bedrijf was Inhouse Fire Fighting (IFF).
Was deze review waardevol?Ja 13Nee 7Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
claim specialist
Claim Specialist (voormalige medewerker) –  Laakdal België14 mei 2014
ik was het contactpunt tussen de klanten en de fabrikanten.
Ik deed de uitschrijving van de administratieve documenten van de PI medewerkers.
verder zorgde ik ervoor dat alle mails beantwoord werden

toffe job maar wel eentje met veel druk
Pluspunten
zelfstandig kunnen werken
Minpunten
taal
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werkomgeving
Productiemedewerker (voormalige medewerker) –  Laakdal, VLG12 mei 2014
Dozen die aan mijn baan aankomen openen, kledingstukken uithalen en ophangen op een hanger en/of stikkers plakken.
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 3Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Tijdelijke werkplaats
Bediende (voormalige medewerker) –  Laakdal, VLG16 maart 2014
Ideaal werkplaats voor mensen die denken om ergens tijdelijk tewerkte gaan.
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Logistic IT Director emea
EMEA Logistics IT Manager (voormalige medewerker) –  Laakdal20 januari 2014
daily reviews, resolving issues and monitoring new projects.
I learnt that no matter how successful you are, this is not taken in account it is the how not what.
I had some great co workers who wanted to work with you but I had some who like to play political games.
The hardest part of job was getting recognition for employees from Global and getting to next level.
The most enjoyable part of the role was create the team from being deemed as cost to being deemed as asset.
Pluspunten
close to home, company car, bonus scheme
Minpunten
global company a limited responsibility for creating strategty
Was deze review waardevol?Ja 8Nee 4Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
goede werkervaring in fabriek
arbeider (voormalige medewerker) –  Laakdal, VLG11 november 2013
inpakken van kleren in doos
wat ik geleerd heb is = hoe je in team moet werken, hoe posten in elkaar zitten
samenwerken met team ging goed
moeilijkste: heel de tijd rechtstaan
Pluspunten
mogelijkheid om in shop iets te gaan kopen
Was deze review waardevol?Ja 6Nee 4Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Werk en Werksfeer
Orderpicker (voormalige medewerker) –  Laakdal7 maart 2013
Leuke eerste ervaring.
Sociale collega's die je direct aanvaarden en komen praten.
Uren vlogen tijdens de shift er snel doorheen door de leuke werksfeer.
1ste deel van shift was anders dan 2de deel dus leuke afwisseling.
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 5Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
het was een zeer goede groep waar ik bij werkte
magazijnier (voormalige medewerker) –  laakdal5 februari 2013
het was zeer fijn bij nike om te werken alleen spijtig dat er weinig werk was
Pluspunten
brandstof vergoeding en optijd betaalt gekegen
Minpunten
de basen
Was deze review waardevol?Ja 7Nee 4Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
was een aangename sfeer
arbeidster (voormalige medewerker) –  laakdal17 december 2012
vond het er heel aangenaam om te werken leuke collega en de dag ging goed vooruit je had afwisselende werk en je leerde er altijd iets bij
Pluspunten
als we de goals bereikt hadden kregen we wel iets in de plaays terug
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 5Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fijn om eventjes te werken.
bediende (voormalige medewerker) –  laakdal13 oktober 2012
Simpel werksfeer grote ruimtes niet al te leuke collega's.
Mijn droomjob niet, goed voor eventjes te sparen.
Pluspunten
goede verdiensten
Minpunten
geen sociaal leven
Was deze review waardevol?Ja 6Nee 5Rapporteren

Zie meer reviews over Nike

Je kan het volgende proberen:

Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Nike. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

4,2
Gebaseerd op 5.998 reviews
52.817
41.847
3958
2235
1141

Waarderingen per categorie

4,0Werk-Privé Balans
3,8Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,6Doorgroeimogelijkheden
3,7Management
4,1Bedrijfscultuur

Reviews over Nike gesorteerd op locatie