Play YouTube video button

Nike Employee Reviews for Magazijnmedewerker (m/v)

Found 8 reviews matching the search See all 8.306 reviews
Sort by: Helpfulness | Rating | Date
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Featured review
Nike selected this as a representative review
benefits and team spirit
Teamleader (Former Employee) –  Belgium3 July 2019
I learned so much from this place. the team made it possible to hit the targets and even more. Together with management that made communication really easy.
Was this review helpful?Yes 1No 2Report
3,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Bedrijf met doorgroeimogelijkheden maar mindere communicatie
laakdal magazijnmedewerker (Current Employee) –  Laakdal14 January 2019
Werken bij Nike heeft zijn voordelen en nadelen zoals elke job denk ik. Er word veel tijd en moeite gestoken in het opleiden van mensen en het doorgroeien naar verdere functies. Maar vind dat de communicatie naar zijn werknemers er soms wel minder.
Pros
Restaurant aan democratische prijzen
Cons
communicatie
Was this review helpful?Yes 5NoReport
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Leuke sfeer
Magazijnmedewerker (Former Employee) –  Laakdal13 December 2018
Ik vond het een fijne werkervaring. Door in Nike Laakdal te werken, heb ik geleerd wat tempo betekent. In de zomervakantie was het enorm warm, maar dat viel mee.
Was this review helpful?Yes 1No 4Report
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
/
Magazijnmedewerker (Current Employee) –  Laakdal16 October 2018
Best wel een goede werkomgeving qua sfeer en een veilige werkomgeving, werken met mensen van verschillende nationaliteiten.
Pros
warm eten en gratis water, chocomelk of soep
Cons
niet zoveel doorgroeimogelijkheden
Was this review helpful?Yes 5No 1Report
3,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
je mag nooit werken door interimcontracten
Magazijnmedewerker (Former Employee) –  Laakdal29 May 2018
doordat je onder een interimcontract werkt ben je meer thuis dan aan het werk. in de zomervakantie mag je helemaal niet werken zodat ze goedkope jobstudenten kunnen laten werken.
Was this review helpful?Yes 9NoReport
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Gezellige werkvloer
Magazijnmedewerker (Former Employee) –  Laakdal2 November 2017
Het was een hele fijne baan maar wegens de crèche van mijn 1 jarig zoontje die 'zomervakantie' hield voor 2 weken, heb ik moeten stoppen.
Was this review helpful?Yes 2No 2Report
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Leuke werkomgeving
Magazijnmedewerker (Former Employee) –  Laakdal27 October 2017
Nike is een heel goed bedrijf met doorgroeimogelijkheden.
Pros
caffetaria
Cons
beetje weinig pauze
Was this review helpful?Yes 3No 5Report
3,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Rustige werksfeer met toffe collega's
Magazijnmedewerker (Current Employee) –  Laakdal13 November 2016
tijdens de rustige periodes sta je vaak uren niks te doen en dat verveelt
Was this review helpful?Yes 9No 3Report
3,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Bedrukte werksfeer zonder doorgroeimogelijkheden
Magazijnmedewerker (Former Employee) –  Laakdal3 June 2014
Het werk was makkelijk maar niet bevredigend.
Leiderschap was goed voor de vrienden, slecht voor mensen met een stem.
Collega's werken elkaar tegen in plaats van met elkaar samen te werken.
Leukste van heel het bedrijf was Inhouse Fire Fighting (IFF).
Was this review helpful?Yes 21No 7Report

See more Nike reviews

You may want to try:

Claimed Profile

Want to know more about working here?

Ask a question about working or interviewing at Nike. Our community is ready to answer.

Ask a Question

Overall rating

4,1
Based on 8.306 reviews
53,9K
42,5K
31,3K
2339
1214

Ratings by category

3,9Work/Life Balance
3,8Salary/Benefits
3,6Job Security/Advancement
3,6Management
4,1Culture

Nike Reviews by Location