Play YouTube video button

Nike Employee Reviews for Orderpicker (m/v)

Found 21 reviews matching the search See all 8.293 reviews
Sort by: Helpfulness | Rating | Date
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Featured review
Nike selected this as a representative review
benefits and team spirit
Teamleader (Former Employee) –  Belgium3 July 2019
I learned so much from this place. the team made it possible to hit the targets and even more. Together with management that made communication really easy.
Was this review helpful?Yes 1No 2Report
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Top werkgever
Logistiek en magazijnmedewerker ( orderpicker ) (Current Employee) –  Laakdal2 October 2019
Ik heb bin Nike anderhalf jaar gewerkt en ben onterecht op de zwarte lijst geraakt ik zou er alles aandoen om er terug te werken!
Was this review helpful?YesNo 1Report
3,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Gemoedelijke sfeer heb ik nodig
Orderpicker (Former Employee) –  Footwear25 September 2019
Nike is geen bedrijf op menselijk vlak, niet persoonlijk. Ik zoek meer een gemoedelijke sfeer met samenwerking onder de collegas, niet individueel.
Een typische dag voor mij op een bedrijf is werken maar in een gemoedelijke sfeer.
Pros
Sfeer
Cons
Eveneens sfeer
Was this review helpful?Yes 1NoReport
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Orderpicker
Nike orderpicker Herentals (Former Employee) –  Orderpicker23 September 2019
Was een hele leuke job collega’s werkte samen als teamplayers
Was this review helpful?Yes 1NoReport
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
goede studente job
Orderpicker (Former Employee) –  Geel16 September 2019
deze job was in shiften.
een typiche dag zag er als volg uit:
aankomen, intikken, omkleden, breefing, startmet werk, pause, werken, middagpause, werken en dan uittikken.
Pros
goede teamsfeer
Was this review helpful?YesNo 1Report
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Fijne collega's altijd leuk om bij Nike te werken.
Orderpicker (Former Employee) –  Ham29 March 2019
Altijd gemotiveerd gewerkt bij Nike.
Altijd super tof met toffe collega's!
Was this review helpful?Yes 2No 1Report
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
goede werkatmosfeer
Order-picker (Current Employee) –  Laakdal12 February 2019
Order-picking of replenishment taken uitvoeren
heb een training gehad van 3 dagen om mee te kunnen draaien in het process
aangename werksfeer
veel flexibiliteit
Was this review helpful?Yes 2No 2Report
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Gezellige werkomeving en sfeer
Orderpicker (Former Employee) –  Herentals18 October 2018
's Morgens kwam je aan en werd je vriendelijk begroet door iedereen, ook buiten. Het was zeker moeilijk om alles aan te leren maar zelfs bij fouten komen ze je heel vriendelijk aanspreken en maken ze ook zeker dat hoe het begrijpt en achteraf wel weet hoe het moet.
Was this review helpful?Yes 6No 6Report
1,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Gezellige werkomgeving
orderpicker/ magazijnier (Former Employee) –  Laakdal3 September 2018
goeie werksfeer fijne collega's.
Behulpzaam.

Geen zwaar werk , het moeilijkste was orderpicking , dat was de fijnste wat ik deed.
Pros
bij feestdagen was lunch gratis, nike shop konden we inkopen doen aan half van de prijs.
Cons
afstand was een probleem
Was this review helpful?Yes 2No 1Report
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
productieve en gezellige werksfeer
Orderpicker (Former Employee) –  Laakdal22 August 2018
Teamwork opzich heel belangrijk. Goed betaald, vooral nachtpost was ideaal voor mij. Ging heel graag werken.

orderpicken
leren voice picken
directie nooit gezien
fijne collega's
moeilijkste van de job was er voor te zorgen dat iedereen gelijk behandeld werdt
leukste was de samenwerking met de andere collega's
Pros
maaltcheques, restaurant, nachtpremie, gratis koffie, thee, chocomelk en water, personeelskorting, sportfaciliteiten
Cons
nachtrestaurant van hoofdgebouw was alleen daar open, drukte op de parking
Was this review helpful?Yes 3NoReport
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Goede werksfeer
orderpicker (Former Employee) –  Laakdal13 August 2018
Leuke job leuke sfeer voor te werken en ook warm eten en korting in de winkel bij nike
Pros
Korting winkel
Cons
Geen
Was this review helpful?YesNo 2Report
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Gezellig en productief
orderpicker (Former Employee) –  Laakdal14 May 2018
Werken bij Nike is een topper!
Leuke collega's, leuk werk en nog een goede salaris ook!
Was this review helpful?Yes 2No 1Report
3,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
slechte werksfeer
orderpicker (Former Employee) –  Laakdal11 January 2018
veel richtlijnen waar in praktijk niet veel van terecht komt
Was this review helpful?Yes 15No 1Report
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Top
Orderpicker (Former Employee) –  Laakdal4 December 2017
Aangenaam werksfeer en goede job goede loon super ervaring
Was this review helpful?Yes 5No 7Report
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Gezellige werkomgeving
Sorteerder (Former Employee) –  Tessenderlo27 March 2017
Goed
gezellige omgeving
geen zwaar werk 👌👌👌👌👌👌
Was this review helpful?Yes 8No 6Report
3,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Een groot bedrijf en dat merk je eraan
Operator/Order Picker (Former Employee) –  Laakdal2 December 2016
Nike is een gigantisch bedrijf en dat merk je zowel aan de personeel leden als aan de werkgevers en coachen.

Als je als persoon rap op je plaats zit door anderen hun mening of roddels is dit bedrijf niet echt iets voor jou. Het werk zelf is vlot en redelijk leuk als je tegen routine kan maar qua personeel heb je enorme verschillende types zitten en ook hier zoals zovele bedrijven proberen mensen elkaar ten gronde te brengen in de hoop hogerop te geraken. wat in mijn ogen niet op zo een manier hoeft gedaan te worden. Met vriendelijkheid en doorzettingsvermogen kan je even goed hogerop geraken vind ik persoonlijk. Meerdere coachen op nike zijn onpersoonlijk en werken met vriendjespolitiek wat ik wel spijtig vind aan zo een groot bedrijf die zoveel succes heeft. Qua HR mogen ze nog veel leren vind ik.
Pros
Warmte pauze's, Nachtwerk word goed vergoed, en voordelen in de shop
Cons
Slechte coaching, Slechte HR
Was this review helpful?Yes 20No 1Report
3,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
fijne collega's
Orderpicker (Former Employee) –  Laakdal9 September 2016
orderpicken
leren voice picken
directie nooit gezien
fijne collega's
moeilijkste van de job was er voor te zorgen dat iedereen gelijk behandeld werdt
leukste was de samenwerking met de andere collega's
Pros
goedkope maaltijden, de sportfaciliteiten
Was this review helpful?Yes 1No 5Report
3,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Normale situatie
Orderpicker (Current Employee) –  Herentals4 May 2016
Geen specifieke mening ; werken in ploegverband is leuk, had goede collega's ; de job lag me iets minder ; doe je dit werk graag, dan is het een prima werkgever
Was this review helpful?Yes 4NoReport
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
gezellige sfeer binnen het bedrijf
Orderpicker/ladden lossen/ belt picken (Former Employee) –  Laakdal29 May 2015
De samenwerking met de collega's was voor mij een belangrijke meerwaarde.
Door de afwisselingen in taken leek de tijd te vliegen
Pros
fitnesslokaal, minivoetbal, restaurant
Was this review helpful?Yes 3No 1Report
2,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
productief
orderpicker (Former Employee) –  orderpicker15 January 2015
werk zeer fijn
is kantine waar je kan eten
werksfeer is goed
is een shop voor nike artikelen aan te kopen
Pros
kantine
Cons
sfeer
Was this review helpful?Yes 14No 9Report
2,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
koude, onpersoonlijke werkomgving
(dagcontract) Operator/Orderpicker (Former Employee) –  Herentals, VLG3 July 2013
Typische bandwerk.

-

geen contact met directie

geen Collegialiteit; ieder voor zichzelf

Vroeg gedaan als je met de vroege stond.



Was this review helpful?Yes 7No 2Report
Claimed Profile

Want to know more about working here?

Ask a question about working or interviewing at Nike. Our community is ready to answer.

Ask a Question

Overall rating

4,2
Based on 8.293 reviews
53,9K
42,5K
31,3K
2337
1212

Ratings by category

3,9Work/Life Balance
3,8Salary/Benefits
3,6Job Security/Advancement
3,6Management
4,1Culture

Nike Reviews by Location