Play YouTube video button

Nike Employee Reviews

Found 87 reviews matching the search See all 8.275 reviews
Sort by: Helpfulness | Rating | Date
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Featured review
Nike selected this as a representative review
benefits and team spirit
Teamleader (Former Employee) –  Belgium3 July 2019
I learned so much from this place. the team made it possible to hit the targets and even more. Together with management that made communication really easy.
Was this review helpful?Yes 1No 2Report
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
/
Magazijnmedewerker (Current Employee) –  Laakdal16 October 2018
Best wel een goede werkomgeving qua sfeer en een veilige werkomgeving, werken met mensen van verschillende nationaliteiten.
Pros
warm eten en gratis water, chocomelk of soep
Cons
niet zoveel doorgroeimogelijkheden
Was this review helpful?Yes 5No 1Report
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Productief
Herentals - Bediende (Current Employee) –  Herentals8 September 2018
Nike is een productief bedrijf. Zo staan de veranderingen binnen het bedrijf ook nooit stil.
Ik heb binnen Nike al heel wat bijgeleerd.
Was this review helpful?Yes 1No 1Report
1,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Gezellige werkomgeving
orderpicker/ magazijnier (Former Employee) –  Laakdal3 September 2018
goeie werksfeer fijne collega's.
Behulpzaam.

Geen zwaar werk , het moeilijkste was orderpicking , dat was de fijnste wat ik deed.
Pros
bij feestdagen was lunch gratis, nike shop konden we inkopen doen aan half van de prijs.
Cons
afstand was een probleem
Was this review helpful?Yes 2No 1Report
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
productieve en gezellige werksfeer
Orderpicker (Former Employee) –  Laakdal22 August 2018
Teamwork opzich heel belangrijk. Goed betaald, vooral nachtpost was ideaal voor mij. Ging heel graag werken.

orderpicken
leren voice picken
directie nooit gezien
fijne collega's
moeilijkste van de job was er voor te zorgen dat iedereen gelijk behandeld werdt
leukste was de samenwerking met de andere collega's
Pros
maaltcheques, restaurant, nachtpremie, gratis koffie, thee, chocomelk en water, personeelskorting, sportfaciliteiten
Cons
nachtrestaurant van hoofdgebouw was alleen daar open, drukte op de parking
Was this review helpful?Yes 3NoReport
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Goede werksfeer
orderpicker (Former Employee) –  Laakdal13 August 2018
Leuke job leuke sfeer voor te werken en ook warm eten en korting in de winkel bij nike
Pros
Korting winkel
Cons
Geen
Was this review helpful?YesNo 2Report
3,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Special one
Teamcoach logistiek (Current Employee) –  Laakdal10 August 2018
Nike is a very special company, there are two ways. either you like it or either you don't. If you the culture suits you than you have an amazing place.
Was this review helpful?Yes 1No 1Report
3,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Goed
Productiemedewerker (Former Employee) –  Tessenderlo1 June 2018
VAS goed teamwork pauze beetje kort valt mee labelen. Lunch perfekct
Pros
F
Cons
V
Was this review helpful?YesNo 4Report
3,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
je mag nooit werken door interimcontracten
Magazijnmedewerker (Former Employee) –  Laakdal29 May 2018
doordat je onder een interimcontract werkt ben je meer thuis dan aan het werk. in de zomervakantie mag je helemaal niet werken zodat ze goedkope jobstudenten kunnen laten werken.
Was this review helpful?Yes 9NoReport
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Gezellig en productief
orderpicker (Former Employee) –  Laakdal14 May 2018
Werken bij Nike is een topper!
Leuke collega's, leuk werk en nog een goede salaris ook!
Was this review helpful?Yes 2No 1Report
2,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Goed bedrijf - OVERTREDING v.d. WET door onbekwame Winkelverantwoordelijke/Head
Verkoopsmedewerkster (Former Employee) –  Schelle Nike retail store23 January 2018
Nike is een goed bedrijf en heeft een goede bedrijfscultuur.
Helaas de vestiging in Schelle schiet zwaar te kort!!

De winkel op de Boomsesteenweg wordt geleid door een vrouw die commercieel voor Nike wel goede resultaten haalt maar totaal onbekwaam is om met personeel om te gaan. Ze is al jaren in behandeling en dat deze behandeling nodig is, merk je aan haar gedrag en hoe ze met personeel omgaat.

Zo wordt personeel agressief behandeld, uitgeschreeuwd, genegeerd, gepest, uitgesloten of buitengewerkt. Ook worden overuren bij tijdelijke werknemers deels achtergehouden en wordt er gepest bij de opstelling van de uurroosters. De uurrooster zelf hangt te klein afgedrukt, bijna onleesbaar en steeds 1 week te weinig op voorhand. Ze gaat telkens zo sluw te werk dat je nooit iets kan aantonen en zo komt ze er steeds keer op keer, gedurende al enkele jaren mee weg.

De verantwoordelijke probeert iedereen in haar macht te houden, de meesten zijn er bang van, sommigen haten haar. Als je iets durft te zeggen beland je in de onderste lade en gaan de bovengenoemde feiten van start (agressie, negeren, pesten, uitsluiten, buitenwerken etc...)

Vriendjes van de verantwoordelijke maken carrière en worden alles toegestaan. Bij verlofplanning krijgen ze voorrang, ze moeten minder actief werken tijdens de uren en krijgen mooie taken. In ruil moeten ze spioneren en gaan overdragen. Zij beschermen haar en zullen nooit eerlijk spreken over de voorvallen.

De verantwoordelijke zelf vertelt dat ze hard werkt, wil die indruk wekken maar doet eigenlijk niet zo veel dan rondlopen en kletsen,
  more... haar haren laten verven, nagels laten lakken tijdens de werkuren, vroeger naar huis gaan etc...

Op zich is het een fijne job, een boeiend en leerrijk werk met opleidingen op de werkvloer, fijne collega's maar het is van essentieel belang dat deze winkelverantwoordelijke vervangen wordt. Ze verliest zeer goede werknemers door haar gedrag en overtreedt de wet.

Gewoon even de ex-werknemers en sommige werkenden van deze winkel anoniem laten spreken en u zult een duidelijk bewijs van het bovenvermelde krijgen.
  less
Pros
Maaltijdcheques, personeelskorting, bonus
Cons
Lees het hoofdartikel van de review!!
Was this review helpful?Yes 15NoReport
3,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
slechte werksfeer
orderpicker (Former Employee) –  Laakdal11 January 2018
veel richtlijnen waar in praktijk niet veel van terecht komt
Was this review helpful?Yes 15No 1Report
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Top
Orderpicker (Former Employee) –  Laakdal4 December 2017
Aangenaam werksfeer en goede job goede loon super ervaring
Was this review helpful?Yes 5No 7Report
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Het was heel gezellig verschillende werkjes de tijd vloog tujdens het werken...
Bediende, met tijdelijke contracten (Former Employee) –  Laakdal29 November 2017
Teamwork opzich heel belangrijk. Goed betaald, vooral nachtpost was ideaal voor mij. Ging heel graag werken
Was this review helpful?Yes 4No 3Report
3,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Gezellige werkomgeving
Productiemedewerker (operator) (Former Employee) –  Laakdal16 November 2017
Mooie verloning en je hebt er mogelijkheden om te sporten voor en na je werk. Ideaal voor actieve mensen.
Was this review helpful?Yes 5No 5Report
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Buen ambiente laboral
Almacenista (Former Employee) –  Laakdal belgica14 November 2017
Me gustabo trabajar. Muy flexibles. Jornadas completas. Trabajo los fines de semanas.
Pros
Trabajo los fines de semana.
Was this review helpful?Yes 2No 1Report
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
geweldige sfeer en goede werkers
Jobstudent (Current Employee) –  Laakdal8 November 2017
het was een prachtige ervaring ik heb veel geleerd
Was this review helpful?Yes 2No 2Report
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Gezellige werkvloer
Magazijnmedewerker (Former Employee) –  Laakdal2 November 2017
Het was een hele fijne baan maar wegens de crèche van mijn 1 jarig zoontje die 'zomervakantie' hield voor 2 weken, heb ik moeten stoppen.
Was this review helpful?Yes 2No 2Report
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Leuke werkomgeving
Magazijnmedewerker (Former Employee) –  Laakdal27 October 2017
Nike is een heel goed bedrijf met doorgroeimogelijkheden.
Pros
caffetaria
Cons
beetje weinig pauze
Was this review helpful?Yes 3No 5Report
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Modern en fijn bedrijf
Yarddriver, produktie medewerker (Current Employee) –  Laakdal12 September 2017
Kwerk nu al meer als 10 jaar bij nike met zeer veel voldoening en motivatie . Maar doordat ik nu in vaste weekendshift staat heb ik week meer vrije tijd zodat ik wat kan bijverdienen .
Pros
Modern . Fijne werksfeer
Was this review helpful?Yes 4No 6Report
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Le plus agréable
Sécurité (Former Employee) –  belgique29 July 2017
Tous les jours sont différent.
Le passage des visiteurs était multiculturelle
Was this review helpful?Yes 2NoReport
Claimed Profile

Want to know more about working here?

Ask a question about working or interviewing at Nike. Our community is ready to answer.

Ask a Question

Overall rating

4,2
Based on 8.275 reviews
53,9K
42,5K
31,3K
2336
1211

Ratings by category

3,9Work/Life Balance
3,8Salary/Benefits
3,6Job Security/Advancement
3,6Management
4,1Culture