Play YouTube video button

Nike Employee Reviews

Found 87 reviews matching the search See all 8.275 reviews
Sort by: Helpfulness | Rating | Date
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Featured review
Nike selected this as a representative review
benefits and team spirit
Teamleader (Former Employee) –  Belgium3 July 2019
I learned so much from this place. the team made it possible to hit the targets and even more. Together with management that made communication really easy.
Was this review helpful?Yes 1No 2Report
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Calm
Student worker (Former Employee) –  Atealaan 36-38, 2200 Herentals, Belgium7 July 2017
The job was very calm and flexible with different shifts and hours gave me a better edge of working with less interruption as a student. Finally, terms were very motivating to get people through with ease.
Pros
They hard flexible terms
Cons
Distance
Was this review helpful?Yes 7No 2Report
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
An innovative, smooth and enjoyable highly inspirated brand
Distribution Planner (Current Employee) –  Herentals20 June 2017
Nike is a brand that cares enormously about their image, and gives this torch of inspiration to their employees.

It is not this highly formal company that you expect it to be. No, on the contrary. Nike cares that you feel comfortable and enjoyable working.

Due to the above, people feel comfortable and accepted, and you can feel this spirit through whole Nike. It is enjoyable working with all colleagues who are motivated to give the best for the 'Swoosh'.

I got enormous support by management and therefore a lot of chances. The company and management coached me in developing skills you need for handling business life. Working in a comfortable high pace environment, independency, problem solving and many, many more.

For someone who is looking for an inspirited brand, working with a smile on their mouth every day, Nike is your thing!
Pros
Inspirated brand, good management, chances, salary, bonus
Cons
Some jobs only in shifts available
Was this review helpful?Yes 2No 3Report
3,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Leuk werksfeer
Productiemedewerker (Former Employee) –  Laakdal29 April 2017
Ik vond het werk opzich heel fijn maar de omgeving was wat minder.
Pros
Warme maaltijden beschikbaar
Cons
Shiften systeem
Was this review helpful?Yes 4No 2Report
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Goede werksfeer
orderpicking (Former Employee) –  Laakdal28 April 2017
Toffe mensen. Maaltijdcheques. Orderpicking.camions lossen en laden
Pros
Maaltijdcheques
Was this review helpful?Yes 2No 1Report
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Fijne werk
Jobstudente (Former Employee) –  Ham Oostham26 April 2017
Fijne mensen en leuke collega's. De coaches tonen je respect en zijn super vriendelijk
Pros
Gratis maaltijd op een feestdag
Cons
Geen redbull
Was this review helpful?Yes 1No 6Report
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Gezellige werkomgeving
Sorteerder (Former Employee) –  Tessenderlo27 March 2017
Goed
gezellige omgeving
geen zwaar werk 👌👌👌👌👌👌
Was this review helpful?Yes 8No 6Report
2,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Amazing collegues, super manager
Verkoper (Former Employee) –  Antwerpen23 February 2017
I was very happy to work at Nike Running store in Antwerp.
I couldn't have had nicer people on the workfloor with me.
The manager was a really nice guy, who tried his very best to help everyone.
Unfortunately the pay was terrible and the main company Ardensport in the Netherlands has no regard for its employees and pays almost a minimum wage.
Was this review helpful?Yes 1No 1Report
2,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
/
Processer (Current Employee) –  Ham15 February 2017
Goed betaald, geen doorgroeimogelijkheden of reeele kans op vast contract
Was this review helpful?Yes 7No 4Report
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Outstanding employer
Nike Footwear Operations Team Leader (Former Employee) –  Laakdal, BE2 February 2017
Spent most my working life at this company and can honestly say I have never ever felt more valued. Outstanding company to work for....
Was this review helpful?Yes 1No 2Report
3,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Ik twijfel
Magazijnier (Former Employee) –  Herentals27 January 2017
Tof bedrijf leuke collegas, heb eerst een tijdje benede gestaan en dat was super leuk. Daarna ben ik naar boven verplaatst en daar is alles de mist in gegaan als intrimer heb je er niks maar dan ook niks te zegge, coaches staan boven de arbeiders , benede staan ze tusse jou (persoonlijke mening) het duurt soms een jaar of 2 voor je eindelijk je eerste contract binne hebt. Leuk bedrijf op deze moment geen werkzekerheid.
Pros
Restaurant niet altijd even goed en ook niet altijd vers volgens mij
Was this review helpful?Yes 7No 4Report
3,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Een groot bedrijf en dat merk je eraan
Operator/Order Picker (Former Employee) –  Laakdal2 December 2016
Nike is een gigantisch bedrijf en dat merk je zowel aan de personeel leden als aan de werkgevers en coachen.

Als je als persoon rap op je plaats zit door anderen hun mening of roddels is dit bedrijf niet echt iets voor jou. Het werk zelf is vlot en redelijk leuk als je tegen routine kan maar qua personeel heb je enorme verschillende types zitten en ook hier zoals zovele bedrijven proberen mensen elkaar ten gronde te brengen in de hoop hogerop te geraken. wat in mijn ogen niet op zo een manier hoeft gedaan te worden. Met vriendelijkheid en doorzettingsvermogen kan je even goed hogerop geraken vind ik persoonlijk. Meerdere coachen op nike zijn onpersoonlijk en werken met vriendjespolitiek wat ik wel spijtig vind aan zo een groot bedrijf die zoveel succes heeft. Qua HR mogen ze nog veel leren vind ik.
Pros
Warmte pauze's, Nachtwerk word goed vergoed, en voordelen in de shop
Cons
Slechte coaching, Slechte HR
Was this review helpful?Yes 20No 1Report
3,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Rustige werksfeer met toffe collega's
Magazijnmedewerker (Current Employee) –  Laakdal13 November 2016
tijdens de rustige periodes sta je vaak uren niks te doen en dat verveelt
Was this review helpful?Yes 9No 3Report
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Vriendelijkke bedrijf
Productiemedewerkster (Former Employee) –  Laakdal8 November 2016
Vrolijke medewerkster
Goed ge organiseert
Altijd hulpzaam
Pros
Vroolijke medewerksters
Cons
X
Was this review helpful?Yes 5No 4Report
3,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
fijne collega's
Orderpicker (Former Employee) –  Laakdal9 September 2016
orderpicken
leren voice picken
directie nooit gezien
fijne collega's
moeilijkste van de job was er voor te zorgen dat iedereen gelijk behandeld werdt
leukste was de samenwerking met de andere collega's
Pros
goedkope maaltijden, de sportfaciliteiten
Was this review helpful?Yes 1No 5Report
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Werken bij het nummer 1 sportmerk
Customer service medewerker (Former Employee) –  Laakdal6 July 2016
Nike is een ware werk beleving. Wat een dynamiek en hierdoor krijgen werknemers een dosis extra energie. Werkzaam binnen het Europees distributiecentrum is een ervaring op zich. Groot, groter, groots...

Een top ervaring waar ik met veel plezier op terug kijk.
Pros
Veel collega's
Cons
rij afstand
Was this review helpful?Yes 7No 4Report
3,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
een productieve omgeving
Bediende (Current Employee) –  Laakdal Veerle25 June 2016
Iedere dag een uitdaging, oplossen van de problemen,kpi behalen
Altijd blij als we de target gehaald hebben en geen cut-off gemist hebben.
Pros
familiale sfeer
Cons
bepaalde mensen hebben een voorkeursbehandeling
Was this review helpful?Yes 8NoReport
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Een bedrijf met toekomst.
Medewerker (Former Employee) –  Herentals10 June 2016
In 2011 ben ik begonnen te werken bij nike , en dit wel als magazijnier , bestellingen klaarzetten voor verschillende DC's , stock bijhouden en stocktellingen doen enzo..., echt de max . Toen mijnopdracht erop zat wou ik echt op nike blijven , het is toen mij gelukt , heb toen 3 tijdelijke contracten gekregen van 6 maanden , ik heb mijn job moeten onderbreken voor 5 weken ( nike regels ) omdat ze me toen geen vast konden aanbieden . Aan gezien ik nog een onderneming heb als DJ kon ik niet gaan stempelen Ik heb op nike veel verschillende jobs aangeleerd en alle met een positieve waardering.Nu in juni heb ik terug opleiding gaan volgen om terug bij nike te kunnen starten.
Pros
Bedrijf met veel toekomst
Cons
Heel moeilijk om te vast binnen te geraken.
Was this review helpful?Yes 10No 9Report
3,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Normale situatie
Orderpicker (Current Employee) –  Herentals4 May 2016
Geen specifieke mening ; werken in ploegverband is leuk, had goede collega's ; de job lag me iets minder ; doe je dit werk graag, dan is het een prima werkgever
Was this review helpful?Yes 4NoReport
3,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
goed
vendeur (Former Employee) –  Laakdal7 April 2016
goed leuke sfeer leuke mensen altijd gezellig om voor grote bedrijven te werken goed betaald maar de bazen misleiden hun macht
Was this review helpful?Yes 10No 1Report
3,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Veel sportmogelijkheden
Freelance (Former Employee) –  Laakdal5 April 2016
Shadowing nieuw personeel was niet optimaal. Kritiek geven is first priority maar iets opbouwend vertellen krijgen ze precies niet over de lippen. Stressy company.
Pros
Refter aanwezig
Was this review helpful?Yes 10No 1Report
Claimed Profile

Want to know more about working here?

Ask a question about working or interviewing at Nike. Our community is ready to answer.

Ask a Question

Overall rating

4,2
Based on 8.275 reviews
53,9K
42,5K
31,3K
2336
1211

Ratings by category

3,9Work/Life Balance
3,8Salary/Benefits
3,6Job Security/Advancement
3,6Management
4,1Culture