Play YouTube video button

Nike Employee Reviews

Found 87 reviews matching the search See all 8.306 reviews
Sort by: Helpfulness | Rating | Date
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Featured review
Nike selected this as a representative review
benefits and team spirit
Teamleader (Former Employee) –  Belgium3 July 2019
I learned so much from this place. the team made it possible to hit the targets and even more. Together with management that made communication really easy.
Was this review helpful?Yes 1No 2Report
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Leuke en leerrijke job
orderpick/heftruck (Former Employee) –  Herentals23 March 2016
Orderpicken en magazijbeheer , heftruck
leren rijden met heftruck , goede collega's en directie
niets moeilijk
met heftruck rijden was het leukste
Pros
goede verloningen
Cons
geen werkzekerheid
Was this review helpful?Yes 1No 4Report
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
was fijn om met collega's samen in te pakken
Orderpicken (Former Employee) –  Laakdal, VLG9 December 2015
heb voor al geleerd om in team te werken.samen met zeer fijne collega's
Pros
werd mee genomen naar het werk met een bus
Cons
geen
Was this review helpful?Yes 2No 2Report
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Zeer ongedwongen sfeer.
Procesoperator (Current Employee) –  Laakdal, VLG29 August 2015
De dag begint met een update van de coach. De targets van de dag worden meegedeeld, communicatie,...
Ik heb daar zeer toffe collega's, echte teamspelers.
De job is zeer variërend. Dat is het leuke van de baan maar anderzijds ook het moeilijke.
Pros
de mogelijkheid om te lunchen.
Cons
drukte op de parking
Was this review helpful?Yes 4No 2Report
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
gezellige sfeer binnen het bedrijf
Orderpicker/ladden lossen/ belt picken (Former Employee) –  Laakdal29 May 2015
De samenwerking met de collega's was voor mij een belangrijke meerwaarde.
Door de afwisselingen in taken leek de tijd te vliegen
Pros
fitnesslokaal, minivoetbal, restaurant
Was this review helpful?Yes 3No 1Report
3,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Tâches
employée (Former Employee) –  Galerie Cora Rocourt2 April 2015
L’approvisionnement des rayons : pour pouvoir vendre un maximum de produits, ces derniers doivent être présents en permanence dans les rayons. Surveillance du stocks et s’assurer que tous les produits sont disponibles. Dans le cas contraire, en chercher en réserve de nouveaux.
L’étiquetage des produits : le prix de chaque produit doit être signalé. s’assurer qu’il existe un prix référence pour chaque produit disponible dans le magasin.
La mise en valeur de la marchandise
Le conseil :parfaitement connaître ses produits. Si un client hésite entre plusieurs modèles, pouvoir lui conseiller celui qui est le plus adapté à ses besoins et lui fournir toute information complémentaire qui peut lui être utile.
L’encaissement :
Was this review helpful?Yes 1NoReport
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Productieve en gezellige werkomgeving
Jobstudent (Former Employee) –  Herentals, VLG12 February 2015
Jobstudent op de afdeling Returns

Leuke werksfeer

Je kan altijd terecht bij uw coach of teamcaptain wanneer er zich problemen voordoen
Was this review helpful?Yes 3No 2Report
2,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
productief
orderpicker (Former Employee) –  orderpicker15 January 2015
werk zeer fijn
is kantine waar je kan eten
werksfeer is goed
is een shop voor nike artikelen aan te kopen
Pros
kantine
Cons
sfeer
Was this review helpful?Yes 14No 9Report
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Fonction d'interim
Logistique Assistant (Former Employee) –  Vorst21 November 2014
Terminer a cause de déménagement. Ranger les ordres dans le dépôt avec un système audio.
Pros
Bon salaire
Cons
Equipe de nuit par fois des voleurs
Was this review helpful?Yes 3No 1Report
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
productieve en kwalitatieve prestaties leveren
bediende (Current Employee) –  Laakdal, VLG10 August 2014
productieve en kwalitatieve prestaties leveren tussen aangename werkcollega's.
Geleerd dat elke mens anders is en dat je met iedereen moet leren samenwerken.
Fouten maken mag maar je moet er uit leren en je kennis overdragen naar andere.
Ik werk niet alleen graag met de handen maar ook met mijn hoofd. Heb zin in verantwoordelijkheid en ben leergierig.
Pros
thuis-werk is met de fiets te doen. Sport graag.
Was this review helpful?Yes 13No 6Report
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Super werksfeer
Jobstudent (Former Employee) –  Laakdal, VLG29 July 2014
Ik moest kartonnen scannen en inladen in een vrachtwagen.
Mijn collega's waren altijd toffe mensen.
Het moeilijkste was eigenlijk niets want het was heel simpel alleen dat het soms zwaar is.
Het leukste is dat je leuke mensen bij je hebt.
Pros
Eten
Cons
Geen
Was this review helpful?Yes 13No 6Report
3,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Bedrukte werksfeer zonder doorgroeimogelijkheden
Magazijnmedewerker (Former Employee) –  Laakdal3 June 2014
Het werk was makkelijk maar niet bevredigend.
Leiderschap was goed voor de vrienden, slecht voor mensen met een stem.
Collega's werken elkaar tegen in plaats van met elkaar samen te werken.
Leukste van heel het bedrijf was Inhouse Fire Fighting (IFF).
Was this review helpful?Yes 21No 7Report
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
claim specialist
Claim Specialist (Former Employee) –  Laakdal België14 May 2014
ik was het contactpunt tussen de klanten en de fabrikanten.
Ik deed de uitschrijving van de administratieve documenten van de PI medewerkers.
verder zorgde ik ervoor dat alle mails beantwoord werden

toffe job maar wel eentje met veel druk
Pros
zelfstandig kunnen werken
Cons
taal
Was this review helpful?Yes 1No 1Report
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Gezellige werkomgeving
Productiemedewerker (Former Employee) –  Laakdal, VLG12 May 2014
Dozen die aan mijn baan aankomen openen, kledingstukken uithalen en ophangen op een hanger en/of stikkers plakken.
Was this review helpful?Yes 2No 5Report
3,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
verkoop aan klanten , contact met klanten
sales assistant (Former Employee) –  Maasmechelen, VLG25 March 2014
Belangrijk om het opgegeven target te behalen. Alle klanten aanspreken die de winkel binnenkomen, en liefst verder helpen. In Nike heb ik geleerd hoe je moet omgaan met klanten en wat de verkooptechnieken zijn. Ons manager was zeer aardig , en ik kon wel opschieten met al mijn collega's. Nike is een wereldbekend merk , zondagen en feestdagen was het voor ons heel druk , dan moesten we altijd goed door werken anders was het niet bij te houden. Het leuke was dat onze uniform een trainingsbroek met een t-shirt erop en comfortabele schoenen was.
Pros
2x pauze
Cons
weekendwerk
Was this review helpful?Yes 3NoReport
3,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Tijdelijke werkplaats
Bediende (Former Employee) –  Laakdal, VLG16 March 2014
Ideaal werkplaats voor mensen die denken om ergens tijdelijk tewerkte gaan.
Was this review helpful?Yes 1No 1Report
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
werksfeer
jobstudent (Former Employee) –  herentals23 February 2014
ik heb gewerkt als jobstudent . De sfeer met collega's was altijd goed iedereen was daar vriendelijk, als ik iets niet wist kon ik het altijd aan iedereen vragen.
Was this review helpful?Yes 16No 11Report
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Logistic IT Director emea
EMEA Logistics IT Manager (Former Employee) –  Laakdal20 January 2014
daily reviews, resolving issues and monitoring new projects.
I learnt that no matter how successful you are, this is not taken in account it is the how not what.
I had some great co workers who wanted to work with you but I had some who like to play political games.
The hardest part of job was getting recognition for employees from Global and getting to next level.
The most enjoyable part of the role was create the team from being deemed as cost to being deemed as asset.
Pros
close to home, company car, bonus scheme
Cons
global company a limited responsibility for creating strategty
Was this review helpful?Yes 8No 5Report
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
goede werkervaring in fabriek
arbeider (Former Employee) –  Laakdal, VLG11 November 2013
inpakken van kleren in doos
wat ik geleerd heb is = hoe je in team moet werken, hoe posten in elkaar zitten
samenwerken met team ging goed
moeilijkste: heel de tijd rechtstaan
Pros
mogelijkheid om in shop iets te gaan kopen
Was this review helpful?Yes 6No 6Report
2,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
koude, onpersoonlijke werkomgving
(dagcontract) Operator/Orderpicker (Former Employee) –  Herentals, VLG3 July 2013
Typische bandwerk.

-

geen contact met directie

geen Collegialiteit; ieder voor zichzelf

Vroeg gedaan als je met de vroege stond.



Was this review helpful?Yes 7No 2Report
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Werk en Werksfeer
Orderpicker (Former Employee) –  Laakdal7 March 2013
Leuke eerste ervaring.
Sociale collega's die je direct aanvaarden en komen praten.
Uren vlogen tijdens de shift er snel doorheen door de leuke werksfeer.
1ste deel van shift was anders dan 2de deel dus leuke afwisseling.
Was this review helpful?Yes 4No 5Report
Claimed Profile

Want to know more about working here?

Ask a question about working or interviewing at Nike. Our community is ready to answer.

Ask a Question

Overall rating

4,1
Based on 8.306 reviews
53,9K
42,5K
31,3K
2339
1214

Ratings by category

3,9Work/Life Balance
3,8Salary/Benefits
3,6Job Security/Advancement
3,6Management
4,1Culture