Nissan Employee Reviews

Found 10 reviews matching the search See all 4.657 reviews
Sort by: Helpfulness | Rating | Date
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
mooi bedrijfscultuur
Hôte / steward (Former Employee) –  Brussels Hoofdstedelijk Gewest15 November 2018
discipline is van belang, wees altijd op tijd want de directeur heeft u in het oog
Pros
heerlijke lunch
Was this review helpful?YesNoReport
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Tof
Beheer van het totaalbudget (Former Employee) –  Aartselaar28 October 2018
Tof. Fantastische bazen, multiculturele sfeer, sympathieke collega's
Was this review helpful?YesNoReport
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
environnement
Finance Manager (Current Employee) –  Antwerpen (stad)26 November 2017
Environnement agrébale toujours dans le progress et l'innovation. Beaucoup d'evolution si motivation.
Pros
innovation
Cons
beaucoup de pression
Was this review helpful?YesNoReport
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Zeer goede bedrijven.
Boekhoudster en administratief bediende (Former Employee) –  Aartselaar6 March 2017
Fantastisch om hiet te werken.
Ik heb hier een stage en vervangingscontract gedaan.
Pros
Fantastische collega's.
Cons
Jammer dat ik er niet voor altijd ben kunnen blijven.
Was this review helpful?YesNoReport
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
N/a
Leasing, Renting & Remarketing Section Manager (Current Employee) –  Aartselaar, VLG2 April 2015
Me tiens à votre disposition pour vous éclairer de vive voix
Was this review helpful?YesNoReport
2,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Pas d'avis
Conseillère service après-vente (Former Employee) –  Hannut26 September 2014
Sans commentaires
Je n'ai malheureusement pas grand chose de positif à dire sur cette expérience et quand on a rien de gentil a dire on se tait!
Tout le monde peut commettre des erreurs la mienne a été de chercher un confort en me rapprochant de mon domicile. Une bonne leçon de vie.
Was this review helpful?YesNoReport
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
satisfait
Informant pour la salon de l'auto (Former Employee) –  Brussels, BRU14 September 2014
Satisfait de mon expérience au sein de la société Nissan Belgium
Was this review helpful?YesNoReport
3,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
stabiele werk omgeving
magazijnier (Former Employee) –  Aartselaar, VLG25 August 2014
vaste werk wijze waar ze niet af wilde stappen ook al kon het anders
slechte comunicatie tussen arbeiders en bedienden oudere collega's konden niet om met verbeterende comentaar van jongere collegas die vernieuwing wouden brengen

bepaalde colegas zaten er niet op hun plaats maar werd niets aan veranderd waardoor ik mijn job niet deftig kon uitvoeren en extra werk had...

leukste aan de job was toen ik als magazijnier begon tewerken dat ik een groot aandeel kreeg in het comuniceren met de mechaniekers
Pros
goed bereikbaar
Cons
geen onkosten vergoeding
Was this review helpful?YesNoReport
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Environnement de travail agréable
Vendeur Automobile (Former Employee) –  Sint-Stevens-Woluwe, VLG20 December 2013
Société très acceuillante
Accueillir, recevoir et renseigner clients ou visiteurs
Evaluer les besoins du client
Présenter les différents modèles de véhicules
Configurer le véhicule selon les besoins du client
Assurer la réception du véhicule aux clients
Was this review helpful?YesNoReport

See more Nissan reviews

You may want to try:

Claimed Profile

Want to know more about working here?

Ask a question about working or interviewing at Nissan. Our community is ready to answer.

Ask a Question

Overall rating

3,9
Based on 4.657 reviews
51,7K
41,4K
3977
2283
1259

Ratings by category

3,5Work/Life Balance
3,7Salary/Benefits
3,4Job Security/Advancement
3,5Management
3,6Culture