NMBS
Get weekly updates, new jobs, and reviews

Questions and Answers about NMBS

Ask or search question

Don't see your question? Post it publicly! Please don't submit any personal information.Guidelines
The best questions are directly relevant to NMBS.
  • What is the work environment and culture like?
  • How are the working hours?
  • What are some tips for doing well in the interview?

7 questions

Elke medewerker krijgt een treinabonnement waarmee hij zich gratis kan verplaatsen. Daarnaast worden abonnementen voor bus/tram/metro ook gedeeltelijk terugbetaald.

Answered by NMBS11 December 2019

Wees jezelf en ga ervoor is al een heel goede suggestie. Een andere tip die we kunnen geven is: bereid je goed voor. Op onze jobsite www.nmbs.be/jobs vind je voor sommige jobs extra informatie over de functie onder ‘te kennen leerstof’. Ken je iemand in je omgeving die bij NMBS werkt? Ga dan zeker te rade bij hen. Hij of zij kan je zeker goede tips geven. Wil je nog extra info? Dan kan je altijd terecht bij de contactpersonen op de vacaturepagina.

Answered by NMBS11 December 2019

Veel hangt natuurlijk af van de functie waarvoor je solliciteert. Maar algemeen zal er zeker gevraagd worden naar je motivatie om bij NMBS te komen werken. Waarom koos je voor ons bedrijf? En waarom specifiek voor deze job? In elke vacature vind je de gedragscompetenties die we belangrijk vinden voor de job. In het gesprek zullen deze besproken worden. Gebruik ze dus zeker om je nog beter voor te bereiden.

Answered by NMBS11 December 2019

Het klopt dat we naar de buitenwereld een nogal ouderwets imago hebben, maar NMBS is volop in verandering. We staan voor gigantische uitdagingen en werven veel nieuwe collega’s aan. Samen werken we sterk aan onze bedrijfscultuur. We zien onszelf als één grote familie en collegialiteit vinden we heel belangrijk.

Answered by NMBS11 December 2019

De zeer flexibele werktijden

Answered 27 March 2020

Het aantal vakantiedagen is afhankelijk van je functie en het type contract. Algemeen krijg je minimum 20 vakantiedagen, aangevuld door kredietdagen. De balans werk-privé is belangrijk bij NMBS. Wil je het exacte aantal vakantiedagen kennen voor een specifieke job? Neem dan contact op met de contactpersoon die telkens op de vacaturepagina staat.

Answered by NMBS16 January 2020

Elke medewerker krijgt een jaarpremie, vakantiegeld, productiviteitspremie’s, maaltijdcheques, treinabonnement, gedeeltelijke terugbetaling bus/tram/metro en andere voordelen die afhankelijk zijn van je functie. Je vindt alle voordelen terug onder ‘Wij bieden je’ op onze vacaturepagina’s.

Answered by NMBS11 December 2019
Please note that all of this content is user-generated and its accuracy is not guaranteed by Indeed or this company.
Claimed Profile