NMBS Reviews

Alle 17 reviews worden getoond
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede sfeer
Hulpsmid gepensioneerd (voormalige medewerker) –  Gentbrugge4 augustus 2017
Het was er goed werken en een goede sfeer .vind ik belangrijk
Pluspunten
Maaltijd check
Minpunten
Altijd binnen
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Te licht werk, wel leuke werksfeer
Poetshulp (voormalige medewerker) –  Hasselt België1 juli 2017
Ik vond persoonlijk het werk te licht. Hiermee bedoel ik dat je veel te weinig te doen had op een dag en daarmee ik verveel geraakte. Ik ben graag bezig en dit was hier niet altijd mogelijk.
Wel een aangename werksfeer.
Pluspunten
Goed loon
Minpunten
Weinig werk
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
zeer zelfstandige job
Treinbestuurder (voormalige medewerker) –  Antwerpen11 maart 2017
Een job waar je zeer zelfstandig werkt. Toffe colega's.
Wel zeer onregelmatig diensturen en veel weekend diensten.
Pluspunten
Gratis met de trein rijden
Minpunten
veel weekend werk
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Veiligheid en werksfeer
Treinbegeleider (voormalige medewerker) –  Station Hasselt21 februari 2017
De veiligheid voor reizigers en personeel als ook de werksfeer onder collega's zijn aangename ervaringen.
Lonen en compensatie's steeds correct betaald.
Pluspunten
Gratis vervoer en kortingen op andere spoorwegnetten door heel Europa
Minpunten
Wisselende uren als rijdendpersoneel en/of compensaties hiervoor.
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Mechanieker
Bankwerker mechanicien (voormalige medewerker) –  CW mechelen28 december 2016
Onderhouden van treinen.
Monteren en demonteren van stukken van de trein.
Boren, tappen, slijpen, branden...
Pluspunten
Flexibel, sociaal
Minpunten
Roken
Was deze review nuttig?Ja 1NeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
verantwoordelijkheid
treinbestuurder (voormalige medewerker) –  Antwerpen25 november 2016
toffe job, soms moeilijke omstandigheden
goede verstandhouding met alle collega's
Was deze review nuttig?JaNee 1Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Sales Agent
Sales agent (huidige medewerker) –  Antwerpen-Centraal2 juni 2016
Het dagelijkse contact met klanten geeft voldoening
wanneer ik ze op een aangename manier advies kan geven over welke route ze best kunnen nemen, het aanbod van diverse treinen (hogesnelheid vs klassieke), aansluitingen opzoek en comfortkeuzes overloop.

Het meest uitdagende is dit te kunnen doen in diverse talen. Meeste zuiderse klanten (vb.: Frankrijk, Italië, Spanje) spreken geen andere taal dan hun moedertaal. Ik probeer hen zoveel als mogelijk in hun taal verder te helpen. Dit ervaar ik als een toegevoegde waarde voor mezelf, en de klant is er dikwijls zeer aangenaam door verrast en dankbaar.

Door het mislopen van reisplannen (stakingen, overstappen, vast in verkeer,…) komen reizigers soms met grote frustraties aan het loket. Dit vereist niet alleen empathie maar ook diplomatie om hen te kunnen helpen.

De aard van de frustraties -en hoe de klant er mee om kan gaan- leidt soms tot scheldpartijen en verwensingen aan het adres van de sales agent, hoewel die er niets aan kan doen. Dit is het minst leuke van de job en zou kunnen opgelost worden door een systeem van wachtrijen aan het loket (nummers trekken, beurt rustig afwachten in een zeteltje: aangename sfeer creëren!) of door verhoogde controle van zaalwachters.
Pluspunten
hospitalisatie, maaltijdcheques, premiestelsel ploegen- en weekendwerk
Minpunten
doorgroeimogelijkheden eerder beperkt
Was deze review nuttig?Ja 2Nee 1Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
onderstationschef
HAVEN, ONDERSTATIONSCHEF van 1997 (voormalige medewerker) –  Antwerpen, VLG16 oktober 2015
Als onderstationschef sta je in voor een vlotte regeling van het treinverkeer. Je leidt het verkeer binnen je sectie in goede banen en komt tussen als de stiptheid of de veiligheid van het treinverkeer in het gedrang komt. Je overlegt met klanten en de hogere leiding om de treinen op het juiste moment op de juiste plaats te krijgen. Je leidt je ploeg om dit op optimale manier uit te voeren.
Was deze review nuttig?Ja 1NeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
groot en interessant bedrijf
treinbegeleider en commercieel bediende (huidige medewerker) –  Sint-Niklaas, VLG9 oktober 2015
Mijn dagen waren meestal en ploegenwerk. Als treinbegeleider moet iedere dag op een ander tijdstip beginnen te werken. Veel geleerd inzake veiligheid voor de treinreizigers, alle soorten biljetten in binnenland en buitenland. Het leukste van de baan is het sociale contact met de reizigers.
Pluspunten
verkeersvoordelen, ziekenkas
Minpunten
afslanking
Was deze review nuttig?Ja 1Nee 2Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
good en lieve collega die mij veel over treinen en motor hebben geleerd
stagair bij track en trace (voormalige medewerker) –  antwerpse haven6 juli 2015
algemene mooi sfeer
Eerste dagen op de werkvloer was egt plezant ik heb nieuwe collega leren kennen de hebben mij geholpen om veel te leren over elektronica en ze hebben mij ook veel verteld hoe een trein werk.
Was deze review nuttig?Ja 1NeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
NMBS is een goede werkgever maar de balans privé-werk is soms moeilijk
Treinbegeleidster (huidige medewerker) –  treinbegeleidster te Essen8 december 2014
Mijn taak bij NMBS bestaat erin om reizigers van één plaats naar een andere plaats te vervoeren op een veilige manier en zo stipt mogelijk. Als wij beginnen aan onze dagtaak loggen wij eerst ons persoonlijk toestel in om alle informatie die we nodig hebben te uploaden. Nadien ga ik naar de trein die ik moet bedienen en daar bestaat mijn taak erin om de reizigers te informeren over eventuele gewijzigde vertrekuren of sporen, aansluitingen en algemene informatie over de vertrekuren. Het openen en sluiten van de deuren is ook één van mijn taken. Voor het vertrek en na het laatste eindstation zorg ik ook dat de trein klaargemaakt is en/of de trein beëindigd is, dit wil zeggen dat alle reizigers uit de trein zijn, lichten uit en eventuele beschadigingen melden. Na het beëindigen van mijn trein moet ik ook een treinrapport doorsturen waarin staat hoeveel personen wij ongeveer vervoerden en met welke samenstelling we gereden hebben.
Pluspunten
Gratis abonnement op de trein voor België, Nederland en Luxemburg
Minpunten
Wisselende uren, vakantieregeling
Was deze review nuttig?Ja 40Nee 166Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
aangename werksfeer
treinbestuurder (voormalige medewerker) –  Mol, VLG17 november 2014
Ik heb deze job 37 jaar met veel plezier uitgeoefend. De ene dag al is wat minder dan de andere maar nooit met tegenzin.
Pluspunten
gratis openbaar vervoer in heel europa
Minpunten
geen
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
SAP HCM data migratie
SAP HR Consultant (voormalige medewerker) –  Brussel28 maart 2014
Zeer groot project meer dan 40.000 medewerkers, groot project dat jaren loopt
Was deze review nuttig?JaNee 1Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
een niet motiverende plaats
PLanningman (huidige medewerker) –  Mechelen, VLG1 oktober 2013
bij ons demotiveren ze de mensen met allerhande nieuwe en nutteloze prullen .

bvb. enkele maanden geleden bestelde ik op onze bureau een plaat inox van 3 dik. deze had ik binnen de nodige tijd ter beschikking om mijn materiaal op tijd af te leveren .

nu duurt het drie maal zo lang en krijg je onder je voeten dat het niet snel genoeg vooruit gaat.

de sfeer is er niet goed.
niet leuk meer voor te werken.
Pluspunten
elke maand een rustdag
Minpunten
te veel om op te noemen
Was deze review nuttig?Ja 1Nee 1Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Een afwisselende boeiende job
Treinbegeleider (huidige medewerker) –  Gent29 mei 2013
Werk steeds vroeg zodat ik nog veel vrije tijd heb.
Is afwisselend werk met veel collega's in een toffe sfeer.
Daar ik een bijverdienste zoek is dit perfect te combineren met mijn huidige job.
Pluspunten
Veel vrije tijd
Minpunten
nihil
Was deze review nuttig?Ja 2Nee 2Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige werkomgeving
arbeider (huidige medewerker) –  brussel gent7 februari 2013
ho
hu van werkzekerheid hou van kontakt met mensen
werk graag in ploegverband en hou ervan met toffe colegas samen te werken
Pluspunten
werkzekerheid
Minpunten
onregelmtige uren
Was deze review nuttig?Ja 3NeeRapporteren

Algehele waardering

3,9
Gebaseerd op 17 reviews
5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Waarderingen op categorie

Werk-Privé Balans
2,9
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,6
Doorgroeimogelijkheden
3,7
Management
3,5
Bedrijfscultuur
3,7

Reviews over NMBS gesorteerd op locatie