Noël Franklin
Get weekly updates, new jobs, and reviews

Noël Franklin Careers and Employment

About us
Noël Franklin is specialist in de rekrutering en selectie van hoogopgeleide experten in Engineering, Bouw en IT.

Noël Franklin is een rekruteringsagentschap. Wij zijn geen pushy recruitmentkantoor dat kandidaten overstelpt met vacatures en bedrijven bestookt met kandidaten. We mikken doelgericht op precisie en kwaliteit. Verwacht van ons geen snelle
 – more... one-shot maar een knappe voltreffer met impact op lange termijn. Franklins zijn scherpschutters in de war for technical talent, zowel voor de kandidaten als voor de bedrijven.

Franklins hebben een neus voor techniek. Onze managers zijn technisch geschoold. Via technische opleidingen en bedrijfsbezoeken dompelt de voltallige Franklin crew zich continu onder in de technische actualiteit. Door onze toegespitste inzichten en afgelijnde focus groeiden we uit tot een gerespecteerde partner.


We noemen onszelf geen recruiters maar associates, omdat de term ons engagement, onze gedrevenheid en onze energieke Franklin spirit onderlijnt. Binnen het segment van de technische carrièrebouwers willen we excelleren: we willen precies weten wat je wilt, om je exact te geven wat je wenst.
 – less
See Why Join Us

What is it like to work at Noël Franklin?

5,0
Work/Life Balance
5,0
Salary/Benefits
5,0
Job Security/Advancement
5,0
Management
5,0
Culture