OCMW Employee Reviews

Found 225 reviews matching the search See all 229 reviews
Sort by: Helpfulness | Rating | Date
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
aangename werkomgeving
Voorzitter (Former Employee) –  Glabbeek9 April 2019
een aangename werkomgeving maar door de omzichtige structuur moeilijk om te vooruitgang te boeken in vele dossiers
Was this review helpful?YesNoReport
3,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Toffe collega's en goede werksfeer
Keukenhulp (Former Employee) –  Stekene13 February 2019
Heb 17 jaar in het OCMW gewerkt,heb dat altijd graag gedaan,leuke collega's en goede werksfeer.
Pros
Goede werkuren
Cons
geen
Was this review helpful?Yes 5NoReport
1,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Was toen uitermate goede werksfeer
Verzorgster (Former Employee) –  Antwerpen (stad)30 January 2019
Des tijds was ik vervangende voor 2 personen die loopbaanonderbreking hadden genomen. Er werd mij een vast contract beloofd, is destijds niet nagekomen door het toen nogmalige ocmw.
Was this review helpful?Yes 1NoReport
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
het is leuke
Familihulp (Current Employee) –  Vlaams-Brabant24 January 2019
bij ocmw is heel leuke maar ik wil iets ander doen

ik wil gloeien in ander richting, bij ocwm er is tof mensen
Was this review helpful?Yes 1NoReport
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Leuke, toffe collega's
Verzorgende (Current Employee) –  Herent6 January 2019
Leuke werksfeer, vele nawerkse activiteiten..., ik ga met plezier werken....
Was this review helpful?Yes 3NoReport
3,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Niet leuk meer om daar te werken
Horecamedewerker poetsvrouw (Current Employee) –  Vilvoorde13 December 2018
Dat is een home voor mensen op rust
Wel voor mij is dat een ziekenhuis
Pros
5
Cons
10
Was this review helpful?Yes 4No 1Report
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
animator
opvoeder animator rusthuis ed remy (Former Employee) –  Leuven1 December 2018
Geweldige job
fijne sfeer, oudjes gelukkig maken
altijd leuke dingen mogen doen
bezighouden van +-90 bejaarden met opdrachten
Pros
heel fijn afwisselend werk
Cons
afscheid / afstand
Was this review helpful?Yes 1No 1Report
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Flexibel
Verzorgende (Current Employee) –  Ninove28 November 2018
Door familiale omstandigheden was het werk als verzorgende niet meer uit te oefenen maar deze situatie is nu veranderd en kan ik het werk als verzorgende terug hervatten deze ik heel graag uitoefende
Was this review helpful?Yes 2NoReport
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Goede werkomgeving en voordelen
Zorgkundige (Former Employee) –  Brugge25 November 2018
Leuk en goed draaiend bedrijf! Veel doorgroeimogelijkheden! Redelijk goede verdienste!
Maaltijdcheques en na 1 jaar volledige hospitalisatie.
Pros
Goed loon, vriendelijk, maaltijdcheques
Cons
Km vergoed van grens brugge ik woon in waardamme
Was this review helpful?YesNo 1Report
1,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
schijnheilig
Zorgkundige (Former Employee) –  Baasrode7 November 2018
niks in orde, net een kleuterklas. communicatie 0, begrip tonen 0
Pros
0
Cons
te veel
Was this review helpful?Yes 2NoReport
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Gezellige werkomgeving met toffe collega's
begeleider (Former Employee) –  Ronse31 October 2018
Heerlijk om hier te werken.
verschillende uren, creatief kunnen en mogen bezig zijn met de kinderen. Leuke collega's!
Pros
super collega's
Cons
ik had niet het juiste diploma om vast in dienst te blijven
Was this review helpful?Yes 4No 1Report
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Toffe collega's team b
Doelgroepenwerker (Former Employee) –  Sint-Niklaas30 October 2018
Werkdruk, 's middags samen gezellig eten.
Goede combinatie werk- gezin met glijdende uren en werktijden.
Was this review helpful?Yes 1No 1Report
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
niets om te klagen
Schilder,klusjesman (Former Employee) –  Schoten24 October 2018
goed om te werken,toffe omgeving en collega's. Dichtbij,gemakkelijk te bereiken,goede werkuren,veel schilderwerk.
Was this review helpful?Yes 2NoReport
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Aangenaam werkomgeving
Zorgkundige (Former Employee) –  Edegem16 October 2018
Aangename collega’s die je goed helpen en opleiden
Was this review helpful?Yes 2NoReport
1,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
boekhouding
Bediende (Former Employee) –  Langemark-Poelkapelle16 October 2018
Het boekhouden vond ik best ok, maar het vernietigen van belangrijke documenten vond ik allesbehalve netjes, niet mijn ding.
Was this review helpful?Yes 1NoReport
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
zeer leuke werksfeer
Logistiek medewerker (bepaalde duur) (Former Employee) –  Blankenberge13 October 2018
Een job dat ik met veel plezier gedaan heb, leuke werksfeer, aangename collega's variatie in het werk.
Was this review helpful?Yes 1NoReport
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Goed ervaring
Sociaal Tolk (Former Employee) –  Antwerpen (stad)9 October 2018
Ik heb bij verschillende sociaal centra gewerkt als tolk en administratieve bediende.
Ik heb veel geleerd over het sociaal werk in België en over het systeem van sociaal diensten in Antwerpen in algemeen.
Was this review helpful?Yes 3NoReport
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
leuke post
schoonmaakster dienstencheqeus (Former Employee) –  Antwerpen (provincie)25 September 2018
werken by mensen thuis .En afwisseling .werd rekening gehouden met de school uren van de kinderen.
Pros
goede posten
Cons
geen
Was this review helpful?Yes 2NoReport
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Aangename werksfeer
Onthaalbediende (Former Employee) –  Blankenberge25 August 2018
Helaas zeer moeilijk om een vaste benoeming te krijgen vermits de vacatures beperkt zijn.
Pros
Non-profit voordelen
Cons
Weinig doorgroeimogelijkheden
Was this review helpful?Yes 4NoReport
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
mooie rusthuis
verzorgkundige (Former Employee) –  Zwevegem25 August 2018
aangename personeel en collega s ,en ze krijgen lekker eten
Was this review helpful?Yes 3No 1Report
Claim this company page

Want to know more about working here?

Ask a question about working or interviewing at OCMW. Our community is ready to answer.

Ask a Question

Overall rating

3,9
Based on 229 reviews
575
491
345
211
17

Ratings by category

3,8Work/Life Balance
3,8Salary/Benefits
3,1Job Security/Advancement
3,2Management
3,6Culture