OCMW Employee Reviews

Found 238 reviews matching the search See all 242 reviews
Sort by: Helpfulness | Rating | Date
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Doorgroeimogelijkheden
thuishulp (Current Employee) –  Antwerpen (stad)10 October 2019
Snel ingewerkt, toffe team. Duidelijk beleid , toffe werkgever . Goede salaris
Was this review helpful?YesNoReport
1,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
‘Bedrijf’!!!
Zorgkundige (Former Employee) –  Antwerpen (stad)7 October 2019
Ik kon mij niet meer vinden in de werking van het zorg’bedrijf’. Ik lever graag kwaliteit, en dat was daar niet meer mogelijk in het woonzorgcentrum.
Was this review helpful?YesNoReport
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Super ambiance
nettoyage (Former Employee) –  Grammont17 September 2019
Je nettoyait des bureaux on étais 5 personnes chaque personne avais sont étages
Was this review helpful?YesNoReport
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Toffe collega s
Poetsvrouw (Current Employee) –  Kortenaken, en Glabbeek6 September 2019
het is fijn om ervoor te werken het zijn ook goede werkuren de leiding zijn ook heel toffe mensen en ook goede bijscholingen
Was this review helpful?Yes 2NoReport
2,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
/
Keuken medewerker (Current Employee) –  Lubbeek6 September 2019
Ik zou graag terug ergens in een grootkeuken werken deeltijds of 4/5de contract.
Pros
Goed loon, veel vakantie dagen maaltijdcheques hospitalisatieverzekering
Cons
Geen werksfeer.
Was this review helpful?YesNoReport
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Solide bedrijf dat zorg draagt voor zijn personeel , aangename sfeer je bent geen nummer in dit bedrijf
Schoonmaakmedewerker (Current Employee) –  Schilde30 July 2019
Hier kan je echt je uren en dagen zelf kiezen in je contract , vakantie opnemen wanneer je wil . Mooi loon plus vele voordelen zoals maaltijdcheques hospitalisatie verzekering , en andere .
Was this review helpful?Yes 1No 1Report
3,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Gespannen sfeer
Maatschappelijk werker (Former Employee) –  Ham21 July 2019
Het beleid heeft een waslijst aan werkpunten. Ongezonde werkethiek.
Pros
Flexibele werkuren, goede werk prive balans
Cons
Slecht management
Was this review helpful?YesNoReport
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Produktieve en gezellige werkovergeving
Administratief medewerker (Former Employee) –  Turnhout18 July 2019
Archivatie,Dsd,inkomenste documenten sorteren en registreren
Pros
Werkuren flexibel
Was this review helpful?YesNoReport
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Noormal
Schoonmaakmedewerker (Former Employee) –  Boom18 July 2019
Het is een gezellige plek waar je zin hebt om te werken en ouderen motiveren het personeel veel
Pros
Gratis lunches
Cons
Geen kofie op het berek
Was this review helpful?YesNoReport
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
aangename werkomstandigheden
poetsvrouw (Current Employee) –  Herne7 July 2019
dit is een deeltijdse baan ,en doordat dit vooral bij bejaarden en gepensioneerden is wordt je regelmatig verwend met een tasje koffie en een leuke babbel
Was this review helpful?Yes 2NoReport
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Postitieve werkvloer
verzorgende (Former Employee) –  Sint-Laureins21 May 2019
Veel kunnen bijleren en veel doorgroei mogelijkheden
Pros
Toffe collegas
Cons
Drukke uren en onderbezet
Was this review helpful?Yes 1NoReport
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Heel goed beleid
Zorgkundige (Former Employee) –  Gent16 May 2019
Heel goed WZC
Correcte betaling
Directie en hoofdverpleging leven mee met personeel en bewoners
Pros
respect...maaltijdcheques
Cons
soms heel droge werkdruk
Was this review helpful?Yes 1NoReport
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
aangename werkomgeving
Voorzitter (Former Employee) –  Glabbeek9 April 2019
een aangename werkomgeving maar door de omzichtige structuur moeilijk om te vooruitgang te boeken in vele dossiers
Was this review helpful?Yes 1NoReport
3,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Toffe collega's en goede werksfeer
Keukenhulp (Former Employee) –  Stekene13 February 2019
Heb 17 jaar in het OCMW gewerkt,heb dat altijd graag gedaan,leuke collega's en goede werksfeer.
Pros
Goede werkuren
Cons
geen
Was this review helpful?Yes 7NoReport
1,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Was toen uitermate goede werksfeer
Verzorgster (Former Employee) –  Antwerpen (stad)30 January 2019
Des tijds was ik vervangende voor 2 personen die loopbaanonderbreking hadden genomen. Er werd mij een vast contract beloofd, is destijds niet nagekomen door het toen nogmalige ocmw.
Was this review helpful?Yes 3NoReport
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
het is leuke
Familihulp (Current Employee) –  Vlaams-Brabant24 January 2019
bij ocmw is heel leuke maar ik wil iets ander doen

ik wil gloeien in ander richting, bij ocwm er is tof mensen
Was this review helpful?Yes 2NoReport
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Leuke, toffe collega's
Verzorgende (Current Employee) –  Herent6 January 2019
Leuke werksfeer, vele nawerkse activiteiten..., ik ga met plezier werken....
Was this review helpful?Yes 3NoReport
3,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Niet leuk meer om daar te werken
Horecamedewerker poetsvrouw (Current Employee) –  Vilvoorde13 December 2018
Dat is een home voor mensen op rust
Wel voor mij is dat een ziekenhuis
Pros
5
Cons
10
Was this review helpful?Yes 4No 1Report
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
animator
opvoeder animator rusthuis ed remy (Former Employee) –  Leuven1 December 2018
Geweldige job
fijne sfeer, oudjes gelukkig maken
altijd leuke dingen mogen doen
bezighouden van +-90 bejaarden met opdrachten
Pros
heel fijn afwisselend werk
Cons
afscheid / afstand
Was this review helpful?Yes 1No 1Report
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Flexibel
Verzorgende (Current Employee) –  Ninove28 November 2018
Door familiale omstandigheden was het werk als verzorgende niet meer uit te oefenen maar deze situatie is nu veranderd en kan ik het werk als verzorgende terug hervatten deze ik heel graag uitoefende
Was this review helpful?Yes 2NoReport
Claim this company page

Want to know more about working here?

Ask a question about working or interviewing at OCMW. Our community is ready to answer.

Ask a Question

Overall rating

3,9
Based on 242 reviews
580
496
346
212
18

Ratings by category

3,8Work/Life Balance
3,8Salary/Benefits
3,1Job Security/Advancement
3,2Management
3,6Culture