OCMW Employee Reviews for Schoonmaker (m/v)

Found 30 reviews matching the search See all 242 reviews
Sort by: Helpfulness | Rating | Date
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Toffe collega s
Poetsvrouw (Current Employee) –  Kortenaken, en Glabbeek6 September 2019
het is fijn om ervoor te werken het zijn ook goede werkuren de leiding zijn ook heel toffe mensen en ook goede bijscholingen
Was this review helpful?Yes 2NoReport
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Solide bedrijf dat zorg draagt voor zijn personeel , aangename sfeer je bent geen nummer in dit bedrijf
Schoonmaakmedewerker (Current Employee) –  Schilde30 July 2019
Hier kan je echt je uren en dagen zelf kiezen in je contract , vakantie opnemen wanneer je wil . Mooi loon plus vele voordelen zoals maaltijdcheques hospitalisatie verzekering , en andere .
Was this review helpful?Yes 1No 1Report
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
aangename werkomstandigheden
poetsvrouw (Current Employee) –  Herne7 July 2019
dit is een deeltijdse baan ,en doordat dit vooral bij bejaarden en gepensioneerden is wordt je regelmatig verwend met een tasje koffie en een leuke babbel
Was this review helpful?Yes 2NoReport
3,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Niet leuk meer om daar te werken
Horecamedewerker poetsvrouw (Current Employee) –  Vilvoorde13 December 2018
Dat is een home voor mensen op rust
Wel voor mij is dat een ziekenhuis
Pros
5
Cons
10
Was this review helpful?Yes 4No 1Report
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
leuke post
schoonmaakster dienstencheqeus (Former Employee) –  Antwerpen (provincie)25 September 2018
werken by mensen thuis .En afwisseling .werd rekening gehouden met de school uren van de kinderen.
Pros
goede posten
Cons
geen
Was this review helpful?Yes 2NoReport
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Toffe collega's en een gezellige werksfeer!
Interieurverzorgster student (Former Employee) –  Berlare2 July 2018
Als student interieurverzorgster deed ik telkens de schift van 8 tot 16 uur. Ik reed zelfstandig met de poets trolley door de gangen of samen met één- of twee andere collega's (afhankelijk van de hoeveelheid collega's en werk)
Er zijn een 24-tal kamers per gang die dagelijks en wekelijks worden gekuist. Elke kamer wordt dagelijks gekuist (basic) en 1x wekelijks (grondig) De wekelijkse kamers worden via een schema over 4 dagen verdeeld. (elke dag 6 wekelijkse)

TYPISCHE WERKDAG
van 8 tot 10
- kar opvullen
- schoonmaak leefruimte en inkom
- start dagelijkse kuis.

-15 MIN PAUZE-

van 10.15 tot 12.30
- kar legen en heropvullen
- verder afwerken dagelijkse kuis plus start wekelijkse
- eventueel schuren of mopperen van de gangen

-30 MIN PAUZE-

van 13 tot 14.45
- schoonmaak leefruimte
- verder afwerken dagelijkse kuis
- verder afwerken wekelijkse kuis
- schoonmaak toiletten gang
- was uit halen
- eventueel schuren of mopperen van de gangen

-15 MIN PAUZE-

van 15 tot 16
- schoonmaak privé toiletten
- schoonmaak gezamelijke badkamer en verzorgingsruimte
- mopperen van de gang
- legen van de kar
- heropvullen van de kar
- was in steken

WAT HEB IK GELEERD?
- veilig werken met prodcuten
- correct gebruik van de mopper
- techniek schoonmaak toilet
- ...

LEUKSTE VAN DE JOB
- toffe, gezellige sfeer
- gratis water en koffie voor tijdens de pauze
- goedkope, lekkere lunch voor onder de middag (keuze uit (worsten)broodjes, warme maaltijd, croques. De warme maaltijd wordt steeds vers door de kok gemaakt.

MOEILIJKSTE VAN DE JOB
- zwaar,
  more... vermoeiend werk
- soms erg warme temperaturen tijdens de zomer maanden
  less
Was this review helpful?Yes 6NoReport
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Schoonmaak aan huis
Interieurverzorgster (Former Employee) –  Edegem28 April 2018
Direct naar klant rijden en vragen wat hij/zij graag gedaan had.
Je bent nooit te oud om te leren.
Goed.
Goed.
Omgaan met het achteruit gaan van de gezondheid van je klanten je moet mentaal sterk zijn.
De enorme waardering die je van de bejaarde krijgt.
Jammer genoeg zijn we overgenomen door een andere firma met minder loon en vakantie dagen tot gevolg.
Was this review helpful?Yes 2NoReport
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Poetsen bij zieke en bejaarde mensen
Poetsvrouw (Former Employee) –  Haacht22 February 2018
Shiften van 4 uren, poetsen, positief aan de job 8u - 17u. Negatief, eentonig werk!
Nu niet bepaald behoefte meer aan!
Pros
goede verloning
Cons
ééntonig werk en onoplosbare sociale problemen bij de sommige mensen
Was this review helpful?Yes 3No 2Report
3,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
hectisch.goed.en leuke omgang met ouderen
schoonmaakster,zorg,keuken (Former Employee) –  Hemiksem5 May 2017
de dagen waren hectisch,je moest heel flexibel zijn betreft de uren en je had geen prive leven meer;
de collega's waren wel super goed om mee samen te werken.
en het leukste van de job was dat je veel respect kreeg van de ouderen.
Pros
d
Was this review helpful?YesNoReport
3,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Het was er zeer leuk om te werken
schoonmaak en logistiek, (Former Employee) –  Beerse30 March 2017
Zou het zo terug over doen.de collega's waren een top team
Was this review helpful?Yes 1NoReport
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Dienst huis a huis
Schoonmaakster (Current Employee) –  Heusden Destelbergen23 March 2017
Laatste tijd veel vervangingen en is nie leuk altyd die verplaatsing Vh ene na het andere daarom Intresse in vaste dienst
Pros
Verlof knn nemen wann je zelf wil
Cons
Geen contact met collega s..geen vergaderingen...
Was this review helpful?YesNoReport
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Goede werk sfeer
schoonmaak (Former Employee) –  Geraardsbergen14 November 2016
Schone werk uren goede verloning en was niet ver van bij thuis
Was this review helpful?YesNoReport
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Goede opvolging bj de klanten
poetsvrouw/afwas in feestzaal (Current Employee) –  Dendermonde8 November 2016
Alles en iedereen werd correct behandeld. er was geen rivaliteit bij de collegas ieder deed zijn werk zoals het hoort.soms wel lang op de baan
Pros
Werk in de regio
Cons
Soms hele vuile woningen
Was this review helpful?Yes 5NoReport
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Goede collega,s
Poetsvrouw (Former Employee) –  Knesselare Ursel28 September 2016
Mijn taak was potsen bij bejaarde mensen het was leuk om een babbelde te maken met de mensjes maar ik had het soms moeilijk mee als de mensen ziek waren ik kon dat soms moeilijk verwerken toffe collega,s
Pros
Geen
Cons
Geen
Was this review helpful?YesNoReport
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
heel leuk voor te werken
schoonmaakster (Former Employee) –  Ertvelde23 March 2016
werkte daar heel graag
Hele leuke collega's
Wel elke dag het zelfde doen.
Geen doorgroeimogelijkheden.
Zwaar werk.
Hele lieve bewoners
Pros
de oude mensjes
Cons
geen doorgroei
Was this review helpful?YesNoReport
3,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
productieve omgeving
Poetshulp (Current Employee) –  Edegem16 February 2016
in het algemeen was alles wel in orde.
werk en prive moet je kunnen scheiden.

je mag geen zeker geen band op bouwen met je klanten.

leuke: je komt altijd bij verschillende mensen thuis.
Was this review helpful?Yes 3NoReport
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Gezellige werksfeer
Poetshulp (Former Employee) –  Wilrijk15 February 2016
Ik had geen ,oeite bij dewe job ik vond het fijn om met mensen samen te zerken en hen te onderstuenen in het geen aqqr zij in gebreken waren.
Was this review helpful?Yes 2No 1Report
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Minste werkervaring
schoonmaak (Current Employee) –  De Haan, VLG26 November 2015
Ze waren de dienst aan het sluiten, met als gevolg dat de collega's één per één moesten afvloeien.
Was this review helpful?YesNoReport
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Vakantiewerk
Poetshulp (Former Employee) –  Zwijndrecht, VLG23 October 2015
Heb hier een hele leuke werkervaring gehad.
Leuk vakantiewerk
Pros
Vroege shift
Cons
geen
Was this review helpful?Yes 1No 2Report
3,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Leuke werk sfeer
Schoonmaak Zoetenaard rust huis (Former Employee) –  Stekene Zoetenaard24 March 2015
Goede Werksfeer en niet STEEDS hoge werkdruk die het werk leuker maakte voor iedereen want in een niet te gespannen sfeer werk je steeds beter
Was this review helpful?YesNoReport
Claim this company page

Want to know more about working here?

Ask a question about working or interviewing at OCMW. Our community is ready to answer.

Ask a Question

Overall rating

3,9
Based on 242 reviews
580
496
346
212
18

Ratings by category

3,8Work/Life Balance
3,8Salary/Benefits
3,1Job Security/Advancement
3,2Management
3,6Culture