OCMW Employee Reviews for Verzorgende (m/v)

Found 17 reviews matching the search See all 242 reviews
Sort by: Helpfulness | Rating | Date
1,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Was toen uitermate goede werksfeer
Verzorgster (Former Employee) –  Antwerpen (stad)30 January 2019
Des tijds was ik vervangende voor 2 personen die loopbaanonderbreking hadden genomen. Er werd mij een vast contract beloofd, is destijds niet nagekomen door het toen nogmalige ocmw.
Was this review helpful?Yes 3NoReport
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Leuke, toffe collega's
Verzorgende (Current Employee) –  Herent6 January 2019
Leuke werksfeer, vele nawerkse activiteiten..., ik ga met plezier werken....
Was this review helpful?Yes 3NoReport
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Flexibel
Verzorgende (Current Employee) –  Ninove28 November 2018
Door familiale omstandigheden was het werk als verzorgende niet meer uit te oefenen maar deze situatie is nu veranderd en kan ik het werk als verzorgende terug hervatten deze ik heel graag uitoefende
Was this review helpful?Yes 2NoReport
3,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
respect klanten ,
Verzorgende (Former Employee) –  Aalst5 July 2018
was prettig om te werken bij het klanten. collega mochten niet met elkaar goed overeenkomen van de werkgever. Men kreeg bijna nooit uitleg over de klanten , dat we soms in zeer banale situaties kwamen.
Het leukste aan de job was dat je respect kreeg voor je werk van de klanten.
Pros
respect klienten
Cons
geen uitleg over situaties
Was this review helpful?Yes 4NoReport
3,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
intern-extern werken
Openbare instantie - Verzorgende (Former Employee) –  Zaventem4 July 2018
Zelfstandig werken

Leuke collega's

toffe management

Ze houden rekening met veel
Pros
gratis lunch, leuke personeelsfeestjes, ..
Cons
geen
Was this review helpful?Yes 2No 1Report
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Fijne werksfeer
Verzorgende (Current Employee) –  Gingelom21 February 2018
Hele fijne werksfeer. ze houden rekening met de gezinssituatie. Je bepaalt zelf welke uren je wil werken.
Was this review helpful?Yes 1NoReport
2,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Je kan je niet ontplooien
Verzorgende (Former Employee) –  Aardchot2 May 2017
Meer gehoor geven aan het personeel!,
Geen ontplooiing mogelijkheden...en veel te veel pooetswerk doen!.
Pros
Maaltijdcheques
Cons
Minimale vergoeding auto verplaatsing
Was this review helpful?Yes 3NoReport
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Gezellige mix van klanten als personeel
Verzorgende aan huis (Former Employee) –  Verzorgende7 February 2017
In de thuiszorg zou je verwachten dat er meer feedback word gegeven als met alle soorten klanten werkt maar in al die jaren werd het minder en minder. Als verzorgende deed ik dat heel graag maar je moest zelfstandig meer en en meer op je intuïtie werken en ervaring .vroeger was het klant-personeel 50/50 nu klant /personeel 80/20. Ik spreek over mijn ervaring in de thuiszorg .dit is wat ik ondervond ik zou het zorgbedrijf wel aanraden als klant
Cons
We zagen de collega's minder en minder en de feedback werd minder en minder
Was this review helpful?YesNoReport
3,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Fijne werkomgeving, maar zorg voor bewoner kan beter !
Verzorgende (Current Employee) –  Dendermonde30 January 2017
In een woon- en zorgcentrum voor bejaarden werken is erg aangenaam en er afwisselend . Elke dag verloopt bijna hetzelfde en is toch anders ! Wat ik zo fijn vind is dat men als verzorgende voor de bewoners veel kunt doe , het zijn de kleine dingen, voeten eens inwrijven voor het gaan slapen, een korte babbel, nen knuffel, een extra tasje warme melk,....Wat ik vooral geleerd heb is geduldig zijn, medelevend zijn en respect voor bejaarden te hebben . Leren werken tijdens stressvolle dagen en toch je werk goed te doen ! Spijtig genoeg wordt het wel moeilijk om je werk naar behoren te doen, weinig personeel en de werksfeer kan beter en dat gaat allemaal ten koste van de bewoner !
Pros
De sportdagen samen met de collega's zijn zeer positieve initiatieven !
Cons
Meer tijd voor administratieve taken ten koste van de zorg voor de bewoner !
Was this review helpful?YesNoReport
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
poetsen van woningen
Verzorgende (Current Employee) –  Holsbeek28 September 2016
Ik werk momenteel in een leuke groep collega's en leiding gevend personeel. Ik zou graag terug in de verzorging gaan staan en dan ook nachtddienst.
Is voor mijn gezin beter te combineren.
Mijn dag bestaat momenteel enkel uit poetsen van de woning en mis eigelijk de echte zorg voor de zorgbehoevende.
Pros
zelfstandig werken op je eigen tempo
Cons
geen echte verzorging uitvoeren
Was this review helpful?YesNoReport
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
ocmw Boortmeerbeek
Verzorgende (Former Employee) –  Boortmeerbeek25 September 2016
je werkt op zelfstandige basis met steun van je verantwoordelijke,
zeer fijne collega's waar je met problemen over de gezinssituatie bij de mensen terecht kon
het moeilijkste aan deze job was de problemen van je mensen in de thuiszorg niet mee naar huis nemen
Was this review helpful?Yes 5NoReport
3,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
verzorging
Verzorgende (Former Employee) –  Heist-op-den-Berg, VLG27 October 2015
ochtendzorg aan de cliënten bieden
helpen bij toiletbezoek
morele steun bieden
eten maken
strijk doen
helpen bij de maaltijd
Pros
Leuke werkomgeving
Cons
niets
Was this review helpful?Yes 5No 1Report
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
verzorgen en begeiden van hulpbehoevende personen in hun thuissituatie
Verzorgende (Current Employee) –  Bierbeek, VLG25 September 2015
om 8u start mijn werkdag, bij de meest cliënten begin ik met hun persoonlijke verzorging, een bad of douche, scheren, nagels verzorgen, haren in orde brengen, kortom, mijn cliënten moeten er verzorgd uitzien. Daarna bekijken we samen wat de pot zal schaffen 's middags, bij velen moet er voor verschillende dagen gekookt worden, dus een goede planning is noodzakelijk, ook de nodige boodschappen moeten gedaan worden. Ik check regelmatig of er niet gewassen moet worden, en de strijk moet ook bijgehouden worden. Wat vooral ook niet vergeten mag worden, is een luisterend oor bieden voor diegene die er nood aanheeft. Na zovele jaren gewerkt te hebben in de thuiszorg, ontwikkel je een groot inlevingsvermogen in de problemen van deze mensen.
Na de middag zijn er veel cliënten die graag meegaan om boodschappen te doen, dat is dikwijls de enige uitstap die ze maken, en ze kunnen dan ook volop genieten van het tasje koffie of van een lekker pintje dat erbij hoort. De dankbaarheid en de vriendschap die ik van deze mensen ontvang, is mijn grootste motivatie om deze job, dag na dag, met veel plezier uit te oefenen.
Pros
de afwisseling, de grote verscheidenheid aan cliënten, steeds opnieuw de uitdaging aangaan om in het dagdagelijkse leven van deze mensen je weg te vinden, de grote zelfstandigheid, gepaard met de nodige verantwoordelijkheid.
Cons
soms zwaar fysiek werk
Was this review helpful?Yes 6No 1Report
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
toffe job
GEKWALIFICEERD VERZORGENDE (Former Employee) –  machelen28 January 2015
het was een leerrijke job ,toffe collega's, veel geleerd in die 5 jaar
indien vroege// de patienten wekken en eventueel helpen bij het wassen bedden opmaken meehelpen bij het ontbijt
indien een late schift // helpen om de patienten uit te kleden en pyiama aandoen en er voor zorgen dat ze in de kamer zijn helpen bij het avondeten
indien nacht shift// zien dat alle patienten in bed liggen en om de zoveel tijd alles nog eens gaan nakijken of ze goed slapen bij demente patiente de regelmatige verschonen tegen de ochtend wassen en naar beneden brengen en een kopje koffie geven daarna de bedden opmaken
Cons
geen
Was this review helpful?YesNoReport
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Toffe sfeer
Verzorgende (Former Employee) –  Deurne, VLG11 October 2013
Toffe collega's,- eigen inspraak is mogelijk
soms wat chaotisch maar als team kom je er samen uit.
Pros
tof team
Cons
soms chaotische sfeer
Was this review helpful?YesNoReport
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Zeer goed en gezellige werksfeer met talloze nieuwe ontdekkingen.
verzorgende (Former Employee) –  antwerpen6 May 2013
Zeer goed en gezellige werksfeer met talloze nieuwe ontdekkingen.
Pros
je leert elke keer bij
Cons
niet roken tijdens de pauze
Was this review helpful?Yes 1NoReport

See more OCMW reviews

You may want to try:

Claim this company page

Want to know more about working here?

Ask a question about working or interviewing at OCMW. Our community is ready to answer.

Ask a Question

Overall rating

3,9
Based on 242 reviews
580
496
346
212
18

Ratings by category

3,8Work/Life Balance
3,8Salary/Benefits
3,1Job Security/Advancement
3,2Management
3,6Culture