OCMW Employee Reviews for Zorgkundige (m/v)

Found 22 reviews matching the search See all 242 reviews
Sort by: Helpfulness | Rating | Date
1,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
‘Bedrijf’!!!
Zorgkundige (Former Employee) –  Antwerpen (stad)7 October 2019
Ik kon mij niet meer vinden in de werking van het zorg’bedrijf’. Ik lever graag kwaliteit, en dat was daar niet meer mogelijk in het woonzorgcentrum.
Was this review helpful?YesNoReport
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Heel goed beleid
Zorgkundige (Former Employee) –  Gent16 May 2019
Heel goed WZC
Correcte betaling
Directie en hoofdverpleging leven mee met personeel en bewoners
Pros
respect...maaltijdcheques
Cons
soms heel droge werkdruk
Was this review helpful?Yes 1NoReport
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Goede werkomgeving en voordelen
Zorgkundige (Former Employee) –  Brugge25 November 2018
Leuk en goed draaiend bedrijf! Veel doorgroeimogelijkheden! Redelijk goede verdienste!
Maaltijdcheques en na 1 jaar volledige hospitalisatie.
Pros
Goed loon, vriendelijk, maaltijdcheques
Cons
Km vergoed van grens brugge ik woon in waardamme
Was this review helpful?YesNo 1Report
1,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
schijnheilig
Zorgkundige (Former Employee) –  Baasrode7 November 2018
niks in orde, net een kleuterklas. communicatie 0, begrip tonen 0
Pros
0
Cons
te veel
Was this review helpful?Yes 2NoReport
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
gezellige omgeving om te werken
Zorgkundige (Former Employee) –  Sint-Niklaas25 June 2018
goede werkomgeving en voordelen ten aanzien van personeel
Pros
lijnabnnement word terug betaald
Cons
geen gratis soep
Was this review helpful?YesNoReport
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Goed team
Zorgkundige nachtdienst gepensioneerde (Former Employee) –  Nachtdienst10 March 2018
Heb de laatste 8 jaar voor mijn in pensioenstelling op 1/10/2016 nachtdienst gedaan in het RVT T hoge te Alveringem. Graag had ik nog een 2 tal nachten per week terug in de zorgsector gewerkt als flexibel gepensioneerde zorgkundige. Heb steeds met volle overgave mij aan mijn week gewijd en kom vlot in team werken
Was this review helpful?Yes 1NoReport
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Was een gezellige werkomgeving leuke collega's
zorgkundige (Former Employee) –  Arendonk3 March 2018
Dit is echt een aangename plaats om te werken ik zou zeker mensen aanraden om daar te solliciteren jammer dat door ziekte mijn contract niet verlengd is
Was this review helpful?YesNoReport
3,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Hier is geen samenhorigheid
Zorgkundige (Current Employee) –  Landen8 January 2018
Twee maten twee gewichten,iedereen doet maar op...
Pros
Maaltijdcheque hospitalisatie
Was this review helpful?Yes 1NoReport
3,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Hard werken , weinig respect
Zorgkundige (Former Employee) –  Temse6 April 2017
Het is een.groot rusthuis dat onderbemand is en je dus veel moet inspringen.voor zieken. Als zorgkundige heb je weinig inbreng over de werking , jouw mening is er niet van.belang.
Verder is het wel een leuk team om mee te werken,
Pros
Maaltijdcheques
Cons
Vriendjespolitiek
Was this review helpful?YesNoReport
3,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
leuke job
Zorgkundige (Former Employee) –  Asse7 November 2016
leuk om te werken leuke bewoners mooie voorzieningen heel gestructureerd qua werkomgeving
Pros
leuke werkomgeving
Cons
sfeer
Was this review helpful?YesNoReport
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
positief
zorgkundige (Former Employee) –  toermalien2 March 2016
het was supper om er voor te werken
was er graag maar was zwanger dus ben moeten stoppen
Was this review helpful?YesNoReport
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
altijd graag mijn werk gedaan
Zorgkundige (Former Employee) –  Itterbeek29 February 2016
eerst een gezellige werksfeer,nu diensten geplitst is het een concurrende werksfeer
Was this review helpful?Yes 4No 1Report
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
aangename werkgever
Zorgkundige, ouderen verzorgen (Former Employee) –  Antwerpen15 December 2015
de samenwerking verloopt goed , toffe collega's , bijscholingen zijn interessant
Pros
maaltijdcheques
Cons
warme maaltijden voor het personeel
Was this review helpful?Yes 1NoReport
2,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Zeer afwisselende uren en dagen
Zorgkundige (Current Employee) –  Ninove, VLG3 June 2015
Elke dag Zeer Veel ziekten van de collega's .Met 3 personen minder op de werkvloer hetzelfde werk te moeten verrichten . Zeer Zware en Zeer lange dagen .....
Was this review helpful?Yes 2No 2Report
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
produktieve werkomgeving
Zorgkundige (Former Employee) –  Heusden-Zolder, VLG3 July 2014
elke dag is weer een nieuwe uitdaging, je weet nooit wat er op je af gaat komen, je mag je eigen inbreng echt naar voor laten komen.
Soms is het mentaal wel zwaar, maar je kan altiijd tercht bij je leidinggevende.
Pros
je kan altijd terecht voor hulp, je krijgt MC, KM vergoeding
Cons
geen min punten
Was this review helpful?Yes 2NoReport
3,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Een mens leert elke dag bij, vooral op sociaal vlak!
zorgkundige (Former Employee) –  Harelbeke, VLG5 June 2014
wat ik het meest geleerd heb in mijn job, was op kritieke momenten direct juist te reageren, bijvoorbeeld iemand die suikerziekte heeft, kunnen inschatten en zien wanneer ze een hypo of hyper doen.
heel wat levenservaring!!!!
ik had een heel toffe collega waar ik veel aan heb geleerd!!!!
het moeilijkste aan de baan was dat ik niet kon slapen overdag, vandaar geen nachtdienst meer.
Pros
maaltijdcheques
Cons
we mochten geen verlof nemen, en kregen ook geen ADV dagen (de dagdiensten wel)
Was this review helpful?Yes 5NoReport
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
veel afwisseling in de job
zorgkundige (Current Employee) –  Sint-Niklaas28 December 2013
veel sociale contacten met de bewoners, verscheidenheid aan collega's is heel positief
Soms werken met heel weinig personeel wat veel werkdruk geeft
Pros
veel bijscholingsmogelijkheden
Cons
te weinig personeel
Was this review helpful?Yes 7No 1Report
3,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
een leuke werkdag ..
Zorgkundige (Former Employee) –  Diepenbeek3 September 2013
- Werkdag begint om 8.30u zorgt ervoor dat alle taken voor zorgnemer die knn gaan v eten geven, maken tot medicatie geven, winkelen gaan tot poetsen zorgvuldig uit worden gevoerd en dan om 12.18u nr huis te gaan.
- Heb er geleerd om zelfstandig te werken en je plan te trekken
- Weinig contact met directie en mijn collega's gelukkig want enorme concurentiestrijd en jaloezie onder de collega's.. jammer
- goede band creeren met de oude mensen valt op zich mee maar die ook zo houden is niet altijd zoo makkelijk
- het leukste is al de liefde&dankbaarheid dat je van die menskes trugkrijgt maar ook wel dat je als zorgkundige wordt aanzien en de poetstijd dan ook maar de helft vd werktijd mag zijn !!!
Pros
zelfstandig werken
Cons
liefdevol, veel contact met leuke gezinnen
Was this review helpful?YesNoReport
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
prima opleiding
opleiding zorgkundige (Former Employee) –  Sint-Niklaas, VLG20 June 2013
heel goede opleiding gehad met fijne stageplaatsen waar ik veel heb geleerd, Hele goede begeleiding gehad
Was this review helpful?YesNoReport
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Fijn werk
Zorgkundige (Former Employee) –  Balen, VLG3 June 2013
Spijtig genoeg was het een vervangingscontract en was ik zwanger.
Was this review helpful?YesNoReport
Claim this company page

Want to know more about working here?

Ask a question about working or interviewing at OCMW. Our community is ready to answer.

Ask a Question

Overall rating

3,9
Based on 242 reviews
580
496
346
212
18

Ratings by category

3,8Work/Life Balance
3,8Salary/Benefits
3,1Job Security/Advancement
3,2Management
3,6Culture