Optisport
Get weekly updates, new jobs, and reviews

Optisport Careers and Employment

About us
Bij Optisport zijn we altijd op zoek naar nieuwe collega’s. In de horeca of receptie, als zweminstructeur, als manager van een locatie of als servicemonteur. Je kunt het zo gek niet bedenken of het gebeurt bij Optisport. Wil jij werken bij het leukste sport & Leisure bedrijf van Nederland? Waar we er met elkaar, voor en achter de schermen, voor zorgen – more... dat het onze gasten aan niets ontbreekt? Kijk dan snel op www.werkenbijoptisport.nl.
Naast fulltime en parttime vacatures zijn er veel mogelijkheden voor oproepwerk.


Optisport heeft 350 locaties verspreid door Nederland en België.

Optisport is een gastgericht en modern bedrijf, waar medewerkers hun talenten inzetten en ontwikkelen. Bij Optisport heb je ruim 2300 collega’s die werken bij zwembaden, ijsbanen, fitnessaccommodaties en andere sport- en leisurecentra door heel Nederland en België.


Binnen de organisatie zijn er volop doorgroeimogelijkheden, zowel horizontaal als verticaal. Onze Optisport Academy geeft jou kansen voor verdere persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast biedt Optisport goede arbeidsvoorwaarden en zijn er mogelijkheden om gebruik te maken van verschillende verzekeringen en andere voorzieningen.


Wij staan voor verantwoordelijkheid, ondernemerschap en gastgerichtheid. Dit vinden wij de basis voor een veilige werkomgeving, waar wij onze gasten met trots en een glimlach ontvangen.

Kijk voor de actuele vacatures op www.werkenbijoptisport.nl of stuur een open sollicitatie naar hr@optisport.nl.
 – less
See Why Join Us

What is it like to work at Optisport?

3,8
Work/Life Balance
3,5
Salary/Benefits
3,3
Job Security/Advancement
3,3
Management
3,7
Culture

What are people saying about the leadership at Optisport?

86%
of employees approve of CEO’s performance
CEO Approval is based on 14 ratings